Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
IK wrote:Lucy i co Ci poradził lekarz? Dostałaś jakieś leki, czy musisz czekać do następnego cyklu?
I w poniedziałek za tydzień mam przyjść do niego zznowu na usg podejzreć co się z tym stało. Czy pękło i czy była owulka, czy też się wchłonęło bez owulacji.
-
No witam pozostałe dziewczynki z cudownego rocznika 82..
To ten rocznik co się nie starzeje
Ja zawsze wszystko miałam zaplanowane, wszystko było idealnie wyliczone w czasie i się udawało. Ślub miałam 2 dni po 29 urodzinach, a pierwsze dziecko miało być przed 30-stką. I tu życiowy plan się sypnął. Jak to mówią: chcesz rozśmieszyć Pana Boga to sobie coś zaplanuj.. No nic, mam urodziny w listopadzie, może przed 32 się uda.. Choć zaczynam powątpiewać, czy w ogóle się uda.
IK, fresa lubią tę wiadomość
-
Po kilku godzinach picia herbatek z miodem, imbirem i cytryną, oraz dużej dawki mleka z czosnkiem i miodem czuję poprawę!!!! Oby tak się utrzymało
21:55 - ten post miał być w innym temacie, ale pomyliło mi się i wkleiłam tutaj. No nic i tak polecam te metody leczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 21:56
-
Olcia ja tez listopad i obym w dniu urodzin trzymala malenstwo w objeciach
IK ja zawsze sie lecze mlekiem miodem i czosnkiem najlepszy antybiotyk
Wrocilam wlasnie od psiapsiuly wypilysmy dwa carlo rosi rozowe humorek jest smutki przeszly choc na chwile a wam jak minela niedziela? -
K4lina, wśród moich znajomych, również z rocznika 82, było kilka przypadków, że pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem. Po kilku miesiącach wszystkim udało się ponownie szczęśliwie zajść i zdrowo urodzić )) Tego Ci życzę!!!
K4lina lubi tę wiadomość
-
IK wrote:K4lina, wśród moich znajomych, również z rocznika 82, było kilka przypadków, że pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem. Po kilku miesiącach wszystkim udało się ponownie szczęśliwie zajść i zdrowo urodzić )) Tego Ci życzę!!!
Dzięki Kochana za pokrzepiające słowa! Nie ukrywam, ale mocno na to liczęIK lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
cos tam nabazgralam ale jestem tu od 2 czy 3 dni...wiec nic sie z niego nie wyczyta jakos wczesniej nie bralam pod uwage wykresow....ostatni @ mialam 17 grudnia... teraz powinnam dostac 14 i nie ma do tej pory... z moich obserwowan wyniklo ze ovu mialam 3 stycznia... @ sie spoznia test dzisiejszy niegaatywny ja juz nic nie rozumiem a cykle mialam reg 28 dni.... i byc tu madrt