Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
- 

WIADOMOŚĆ
- 

No mam duphaston. Jem go od kilku cykli, więc teraz mam go zacząć znowu brać.IK wrote:Lucy i co Ci poradził lekarz? Dostałaś jakieś leki, czy musisz czekać do następnego cyklu?
 I w poniedziałek za tydzień mam przyjść do niego zznowu na usg podejzreć co się z tym stało. Czy pękło i czy była owulka, czy też się wchłonęło bez owulacji. 

- 

No witam pozostałe dziewczynki z cudownego rocznika 82..
 To ten rocznik co się nie starzeje 

Ja zawsze wszystko miałam zaplanowane, wszystko było idealnie wyliczone w czasie i się udawało. Ślub miałam 2 dni po 29 urodzinach, a pierwsze dziecko miało być przed 30-stką. I tu życiowy plan się sypnął. Jak to mówią: chcesz rozśmieszyć Pana Boga to sobie coś zaplanuj.. No nic, mam urodziny w listopadzie, może przed 32 się uda.. Choć zaczynam powątpiewać, czy w ogóle się uda.
  IK, fresa lubią tę wiadomość IK, fresa lubią tę wiadomość
- 

Po kilku godzinach picia herbatek z miodem, imbirem i cytryną, oraz dużej dawki mleka z czosnkiem i miodem czuję poprawę!!!! Oby tak się utrzymało 

21:55 - ten post miał być w innym temacie, ale pomyliło mi się i wkleiłam tutaj. No nic i tak polecam te metody leczenia  Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 21:56 
- 

Olcia ja tez listopad i obym w dniu urodzin trzymala malenstwo w objeciach i obym w dniu urodzin trzymala malenstwo w objeciach 

IK ja zawsze sie lecze mlekiem miodem i czosnkiem najlepszy antybiotyk najlepszy antybiotyk

Wrocilam wlasnie od psiapsiuly wypilysmy dwa carlo rosi rozowe humorek jest smutki przeszly choc na chwile a wam jak minela niedziela? a wam jak minela niedziela?
- 

K4lina, wśród moich znajomych, również z rocznika 82, było kilka przypadków, że pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem. Po kilku miesiącach wszystkim udało się ponownie szczęśliwie zajść i zdrowo urodzić )) Tego Ci życzę!!! )) Tego Ci życzę!!!   K4lina lubi tę wiadomość K4lina lubi tę wiadomość
- 

IK wrote:K4lina, wśród moich znajomych, również z rocznika 82, było kilka przypadków, że pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem. Po kilku miesiącach wszystkim udało się ponownie szczęśliwie zajść i zdrowo urodzić )) Tego Ci życzę!!! )) Tego Ci życzę!!! 

Dzięki Kochana za pokrzepiające słowa! Nie ukrywam, ale mocno na to liczę Nie ukrywam, ale mocno na to liczę   IK lubi tę wiadomość
                                K IK lubi tę wiadomość
                                K
 Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
 Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc

- 

cos tam nabazgralam ale jestem tu od 2 czy 3 dni...wiec nic sie z niego nie wyczyta jakos wczesniej nie bralam pod uwage wykresow....ostatni @ mialam 17 grudnia... teraz powinnam dostac 14 i nie ma do tej pory... z moich obserwowan wyniklo ze ovu mialam 3 stycznia... @ sie spoznia test dzisiejszy niegaatywny ja juz nic nie rozumiem a cykle mialam reg 28 dni.... i byc tu madrt jakos wczesniej nie bralam pod uwage wykresow....ostatni @ mialam 17 grudnia... teraz powinnam dostac 14 i nie ma do tej pory... z moich obserwowan wyniklo ze ovu mialam 3 stycznia... @ sie spoznia test dzisiejszy niegaatywny ja juz nic nie rozumiem a cykle mialam reg 28 dni.... i byc tu madrt