Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziallena, bardzo mi przykro. Myślałam, że będziesz pierwszą z nas z pozytywnym wynikiem testu ciążowego. Ale postaraj się prowadzić skrupulatnie wykres, może uda się przed majem!!!
Witamy Mada1 i linka220 Ja też w tym tygodniu testuje, zobaczmy....
Skoro nas tak dużo, to może zrobimy listę na pierwszej stronie (zedytuje mojego posta) i będziemy wpisywać ile jest dziewczyn z 82 i jak nam idą starania Co Wy na to?
-
madziallena wrote:@sie skonczyla i nastal nastepny weekend bo wtedy wypada mi ovu fajnie ze w weekend zaangazuje jakas kolacyje przy swiecach
Eh ty masz w następny weekend a u mnie pewnie dopiero za jakieś 20 dni ;/ Ostatni cykl miałam 40 dniowy a do tego mam jakąś tendencje wzrostową (przednie 31,37) ..i to jest dopiero masakra Po ovu to przynajmniej moge sobie jakiś objawy wynajdywać ...a teraz.... Nawet na testy owulacyjne za wcześnie -
Tak tak
A tym czasem nas spisałam, mam nadzieje że nikogo nie pominęłam i nic nie pomieszałam
IK - 1 cykl z ovu
madziallena - pare miesięcy
XYZ - od początku 2013
lawenda - od dwóch lat
Agis - 2 cykl z ovu
magdaP82 - ponad 2 lata
Lucy - 7 cykli
Annushka - pierwsze podejście
olka30 - ok 2 lat
K4lina - 4 cykl
Minuśka - pare miesięcy
Lenuś - od września 2012
mada1 - od 7 miesięcy
linka220 - 4 cykl z ovuIK, Lucy, K4lina lubią tę wiadomość
-
madziallena wrote:Lucy kijowo strasznie coz trza czekac do 1 lutego powinnam miec ovu.... ale rozmawialam z moim mezem i w maju wybieramy sie do PL jesli nam sie nie uda to tego czasu idziemy na wszystkie badania.... jakbyscie mogly mi napisac co musimy zrobic bylabym wdzieczna!
Po pierwsze: przykro mi, że małpisko jednak przyszło...Ale jak to mówią: nowy cykl, nowe szanse.
Po drugie: ja z autopsji polecam zbadanie nasienia męża (koniecznie razem z morfologią) - nie boli, najmniej inwazyjne, a od razu może wiele wyjaśnić.
Po trzecie: przepiękny jest ten kot z Twojego awataraK4lina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny