Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Annushka wrote:Hej Dziewczyny,
A myślałyście/konsultowałyście czy może waga ma wpływ na zajście? Ja ważę 73kg przy 165cm i boję się, że to za dużo Poza tym, coś mi się wydaje, że w tym m-cu nie będę miała śluzu...
Otyłość może powodować że staramy się dłużej.
Ale powiem Ci, że moja koleżanka, grubo ponad 100kg właśnie dojrzała 2 kreski Fakt, że się starała od 2011 roku aż. I lekarze krzyczeli, że ma schudnąć, no ale nie dała rady.
i jakoś sie udało zajść
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Waga ma wpływ na płodność, ale twoja nie jest jakaś tragiczna. Prędzej podpytaj gina
Gin jak na razie problemu nie widzi :)Każe się "kochać bez stresowo"
Ale tak już sobie myślałam o tych kg... teraz pewnie nie będę intensywnie zrzucać, ale zobaczę w trakcie czy będę musiała... -
nick nieaktualnyLucy wrote:No ponoć coś tam ma wpływ. Zaleca się troszkę zrzucić przed staraniami.
Otyłość może powodować że staramy się dłużej.
Ale powiem Ci, że moja koleżanka, grubo ponad 100kg właśnie dojrzała 2 kreski Fakt, że się starała od 2011 roku aż. I lekarze krzyczeli, że ma schudnąć, no ale nie dała rady.
i jakoś sie udało zajść
Czyli mam szansy! To cieszy! -
Annushka wrote:Gin jak na razie problemu nie widzi :)Każe się "kochać bez stresowo"
Ale tak już sobie myślałam o tych kg... teraz pewnie nie będę intensywnie zrzucać, ale zobaczę w trakcie czy będę musiała...Annushka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XYZ to jest moja Bajeczka wlasnie luka ze mna na forum
Rozmawialam z moim mezem iec jesli do maja nam sie nie uda to jak bedziemy na urlopie w polsce bo jedziemy na komunie to pojdziemy na wszystkie badania juz zapisalam soebi co mam zrobic dzieki dziewczyny za pomoc!!!
Co do wagi Anushka przy twoim wzroscie tylko 3kg masz wiecej od max normy nie ma co sie przejmowac ja mam 68kg i 164Annushka lubi tę wiadomość
-
Trzymamy kciuki za wszystkie!!!! Dlatego tu jesteśmy, żeby się udało!!!
Witaj Natasza, życzę powodzenia w nowym cyklu!
Agis zdrowia życzę, żebyś miała siłę i ochotę serduszkować
Ja już od kilku dni walczę z przeziębieniem i bólem gardła i jakoś wyjść z tego nie mogę, a jutro muszę wrócić do pracy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 21:28
natasza82 lubi tę wiadomość
-
01. IK - 1 cykl z ovu
02. madziallena - 4 miesiące starań, pierwszy z ovu
03. XYZ - od początku 2013
04. lawenda - od dwóch lat
05. Agis - 2 cykl z ovu
06. magdaP82 - ponad 2 lata
07. Lucy - 7 cykli
08. Annushka - pierwsze podejście
09. olka30 - ok 2 lat
10. K4lina - 4 cykl
11. Minuśka - pare miesięcy
12. Lenuś - od września 2012
13. mada1 - od 7 miesięcy
14. linka220 - 4 cykl z ovu
15. natasza82 - 9 miesięcy starań, 6 z ovu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 23:30
K4lina lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane! mój wykres oszalał i wskazał mi owu ktorej nie ma mam nadzieje, że się zmieni, w koncu to tylko komputer...
jeszcze kilka dni, max tydzien
Rozmawialam dzisiaj z moją koleżanką, która na zawołanie zachodzi w ciąże.. już drugą z resztą... jakie to niesprawiedliwe aaaaaaaaaa!!!
Cieszę się że mam Was, bo człowiek by oszalał w samotności
Witaj Natasza! Kolejna do nas dołączanatasza82 lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Agis wrote:Eh ty masz w następny weekend a u mnie pewnie dopiero za jakieś 20 dni ;/ Ostatni cykl miałam 40 dniowy a do tego mam jakąś tendencje wzrostową (przednie 31,37) ..i to jest dopiero masakra Po ovu to przynajmniej moge sobie jakiś objawy wynajdywać ...a teraz.... Nawet na testy owulacyjne za wcześnie
Ja tez miałam 40 dniowe cykle, aż tu nagle ostatni cykl trwa 32 dni???!!! Oszalałam z radości i zamiast dołować się , że @ przyszła ucieszylam się ze kolejną owu będę miała jeszcze w styczniu! bo owu raz na kwartał to jest dobre tylko dla tych co nie chcą mieć dzieci...K
-
Agis wrote:Mnie chyba też czekają jakieś badania...ginekolog mi napisała że trzeba sprawdzić czemu mam takie długie cykle. A do tego jeszcze mnie dziś jakieś przeziębienie dopadło i rano miałam tempke jak po owulacji
zdróweńka kochana!Agis lubi tę wiadomość
K
-
madziallena wrote:linka220 i Mada1 fajnie ze jestescie co raz wiecej nas
K4lina ja mam to samo juz sie modle by @sie skonczyla i nastal nastepny weekend bo wtedy wypada mi ovu fajnie ze w weekend zaangazuje jakas kolacyje przy swiecach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:11
K
-
nick nieaktualny