Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
IK wrote:Ja prowadzę pierwszy wykres i w sumie sporo się nauczyłam o swoim organizmie. To ciekawe, bo wydawało mi się, że mam wiedzę, ale teoria sobie, ciało sobie... polecam!!!
Pik LH jest a potem opada i powinny być negatywne gdy jajo pęknie.
Ale w zasadzie to tak Ci podpowiem, że szkoda testów, jak już wyjdzie pozytyw to bzykać i nie testowac dalej
-
Dzien Dobry
@ nie ma... niech juz bedzie ten weekend bo chce zrobic kolejny test...
Ik ja jeszcze jestem zielona w tym wykresie zaznaczam tam ale nic nie kumam haha musze siasc i poczytac dokladnie licze ze mi pomozecie jak cos
Jak dostane @(oby nie) to zaczne go dokladnie prowadzic...
Minuśka witamy
Jak ja bym chciala mieszkac teraz w Polsce isc porobic badania....pozostaje mi czekac do urlopu...
A teraz pora wstac z lozy isc na silownie a potem troche popracowac.
Milego dnia Dziewczyny!! -
Witam
Ja mam ur. 10 listopada Prawie same skorpiony
Nie powiem chciałabym mieć małego skorpionka.
Mój kuzyn skorpion ma żonę skorpiona i dwóch synków skorpionków:) Normalnie podziwiam, jak się kłócą to idzie na noże
Miłego dnia!K4lina lubi tę wiadomość
-
Lucy wrote:Właśnie sobie zerkłam. Troszkę dziwne że masz pozytywne tetsy owu tyle dni.
Dokładnie - ja z ciekawości w tym cyklu zrobiłam sobie testy owulacyjne (nie robiłam już od wielu miesięcy) i pozytyw wyszedł mi tylko jednego dnia, a przed i po nic, nawet śladu drugiej kreseczki.
-
olka30 wrote:Witam
Ja mam ur. 10 listopada Prawie same skorpiony
Nie powiem chciałabym mieć małego skorpionka.
Mój kuzyn skorpion ma żonę skorpiona i dwóch synków skorpionków:) Normalnie podziwiam, jak się kłócą to idzie na noże
Miłego dnia!
Mam takich znajomych: dwa Skorpiony i zmajstrowali sobie właśnie dwa małe Skorpioniki, w dodatku parkę.
Aż się sama rozmarzyłamK4lina lubi tę wiadomość
-
Lucy wrote:Właśnie sobie zerkłam. Troszkę dziwne że masz pozytywne tetsy owu tyle dni.
Ale w zasadzie to tak Ci podpowiem, że szkoda testów, jak już wyjdzie pozytyw to bzykać i nie testowac dalej
Robiłam te testy z Rossmanna i trochę mi się rozmazywały, nie brałam ich tak bardzo pod uwagę
Minuśka WITAMY!!!
madziallena rób wykresy, pomożemy!!!! I poczytaj "baze wiedzy", tam jest wszystko bardzo skupulatnie wyjaśnione powodzenia!!!!! -
IK wrote:Lucy, a jakich Ty testów owulacyjnych używasz?
Bo jeśli jest jakakolwiek wątpliwość co do drugiej kreski, czy ciemniejsza czy równie ciemna to należy zawsze minus zaznaczyć.
Ja kupuję testy na allegro. Zazwyczaj paczkę 15 sztuk + ciążowe gratis.
One po złotówkę wychodzą.
Ja jestem z nich zadowolona. Ale wiem, że niektórym dziewczynom dziwne rzeczy wychodziły. Tak więc trzeba sobie potestować
-
To i ja się dopiszę
Pod koniec czerwca stuknie mi 32, a w moich planach miałam zostać matką jeszcze przed trzydziestką. Niestety na ojca nie nadawał się żaden z poprzedników mojego lubego, więc plany musiały ulec zmianie.
Staramy się od września 2012, teraz już kończy się 19 cykl. Od czerwca tego roku leczymy się (najpierw regulowałam hormony, potem okazało się, że nasienie też pozostawia wiele do życzenia). Kilku lekarzy wydało już wyrok - in vitro, ale na szczęście są jeszcze tacy, którym się chce 'powalczyć' naturalnie. Dwa kolejne cykle będę miała stymulowane, jak będą bezowocne, to zaczynamy temat pt. inseminacja.
Mam nadzieję, że 2014 będzie łaskawy dla naszego rocznikaIK, madleni lubią tę wiadomość