Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenus to fajny dzionek ja nigdy nie robilam kartaczy ale moze sie skusze jak mowisz ze smaczne!! ja dzis robilam zapiekanke makaronowa i troche leniuchowalam bo ciezki tydzien w pracy byl...wlasnie sie obudzilam po 2 godz snu i nie wiem co robic chyba obejrzymyz moim jakis film napijemy sie winka i zagdyziemi chipsem
U mnie w NL od wczoraj leje ehhh jak ja nie lubie takiej pogodyLenuś lubi tę wiadomość
-
O tak, to był ciężki tydzień i dla mnie. Codziennie kończyłam pracę ok. 21 (etat + zlecenia dodatkowe), w czwartek podyplomówka (też do 21). Jutro obiecałam sobie odpoczynek, ale pewnie na obietnicach się skończy .
Madziallena, narobiłaś mi ochotę na to winko . Nie powinnam pić alkoholu, ale chyba skuszę się na lampkę... u nas też w planach jakiś film.
Na śląsku słońce na całego, dzisiaj czułam się jakby była wiosna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 20:02
madziallena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem szczerzę że kartacze jadłam na sulwalszcyźnie - były przepyszne ale i bardzo syte. A Ty Lenuś z tych okolic? mnie też naleciało na winko z mężusiem a tym czasem oglądam film Seks w wielkim mieście ... głupia ale zabwana komedia ;)jutro czeka mnie imprezka rodzinna i właśnie upiekłam serniczek Teściowej tak się nazywa. Dziewczyny życzę miłego wieczorku i odpoczynku
-
nick nieaktualny
-
Minika, mój tata pochodzi z Mazur, ale babcia nie robiła kartaczy. Miałam kiedyś chłopaka z Podlasia i to u niego po raz pierwszy je jadłam. Kartacze zrobiłam pierwszy raz, zainspirował mnie pan Okrasa, bo gotował je w jakimś swoim programie. Polecam, pyszne, syte bardzo, o ilości kalorii nie wspomnę
Ja też życzę Wam miłej niedzieli. Obiecałam sobie odpoczynek, ale nic z tego nie będzie...chyba że wieczorem. -
madziallena wrote:Ale cichutko dziewczyny sie weekenduja
Ja tam wczoraj na ten przykład się inseminowałam
Tuż przed godz. 11 dostałam wprost do jamy macicy 13 mln żołnierzyków.
Mam nadzieję, że COŚ wreszcie z tego będzie...
Za to weekenduję się dzisiaj - niestety nie tak, jak bym chciała, bo idziemy do znajomych po raz pierwszy zobaczyć ich kilkumiesięcznego synka.
W dodatku:
a. będziemy jedynymi niedzieciatymi gośćmi;
b. impreza bezalkoholowa, w dodatku założę się, że nikt nie pomyślał o wegetarianach;
c. musimy łącznie w obie strony pokonać ponad 100km.
Normalnie zapowiada się super impreza
A ja wolałabym zostać w łóżku (z którego zresztą do Was piszę).
Pozdrawiam weekendowo!K4lina lubi tę wiadomość
-
Witam Was kochane!
Ja dzisiaj przygotowuje rodzinny obiad z okazji urodzin męża, ktore były 29.01 ale z racji innych planów może odbyć sie dopiero dzisiaj. Niestety wolałabym leżeć przed TV i drzemać kiedy mi sie zachce, bo ledwo żyję. Czuję się jakbym tonę węgla przekopała łopatą i spać straaaaasznie mi się chce.
XYZ - ja popieram Lucy, też bym nie pojechała Też mnie wkurza jak ide w gości i nie ma nic dla mnie do jedzenia, ja nie jem czerwonego mięsa w ogóle, tylko drób, ale najlepiej jak go sama kupię więc tak jakby Cię rozumiem
Trzymam za Nasz rocznik ogromne kciuki !!!
Uda się wszystkim
madziallena lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny! mam nadzieję że miło spędziłyście czas i odpoczęłyście . Powiem Wam, że czasem nie chce mi się wychodzić ani imprezować. Ale tak nie można jesteśmy młode i trzeba korzystać z życia. Im mniej o tym człowiek wszystkim myśli tym lepiej bo od razu się stresuję czy się uda czy nie? i strach że będzie okres. Madziallena dobrze mówisz na pewno się uda nie traćmy wiary.
XYZ - dbaj o Siebie i mam nadzieję że żołnierzyk dotrze do swojej ukochanej komórki tak jak i u Nas. A co do kartaczy były pyszne i chyba dla mnie to wyższa szkoła jazdy. Jak chcecie mogę podać przepis na serniczek. a co do wegetarianek może któraś ma fajny przepis na dobrą sałatkę? może wymieńmy się dobrymi przepisami na coś bardzo pysznego? w końcu trzeba Sobie dogadzać.madziallena lubi tę wiadomość