Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie, Dziewczyny, nie nakręcam się,ale jak widzę Wasze wykresy ładniutkie - w górę, w górę, w górę, to jakoś mi trochę smutno się robi.
Prawdę mówiąc, nigdy nie miałam obsesji posiadania dzidźka, nie odczuwam instynktu, oprócz "już trzeba,bo jak nie teraz, to kiedy", ale jakoś miło by było, jakbym miała część siebie...
smutno mi. W tym m-cu,jak już pisałam, nici. Nawet nie mam ambicji kupić test "dla zasady" i sprawdzić...oprócz tego, że jestem mega zmęczona i cały czas bym spała, jakoś wszystko mi jest obojętne.
XYZ, Lenuś lubią tę wiadomość
-
Witaj Aga
Dziewczyny mam do was pytanie odnośnie Duphastonu. Zawsze biore go od 16 dc do 25 dc. W tym cyklu się zagalopowałm i z przyzwyczajenia wzięłam bromergon, kwas foliowy i 11 tabletke duphastony. W sumie to tylko jedna więcej. Ale pytanie czy ta jedna więcej ma jakiś wpływ na cykl, mogła coś namieszać? W zeszłym cyklu brałam normalnie do 25 dc i po 2 dniach dostałam @.AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Annushka głowa do góry Powiem Ci że wczoraj przeglądałam wykresy ciążowe w galerii wykresów i naprawdę wysoka temperatura nie jest gwarantem ciąży. Nie które dziwczyny miały takie spadki w 12,13,14dc a tu niespodzianka zielona kropa aż kopara czasem opada jakie są anomalia a mimo wszystko jest ciąża. Więc się nie martw i nie stresuj nie potrzebnie
Annushka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziallena wrote:Annushka zobaczysz uda nam sie!!!
ja dzis poszlam poprawic sobie humor czyli do fryzjera odrazu lepiej w nowym kolorku
ja moglabym sprobowac juz w srode zatestowac ale poczekam do @ bole jajnikow minely teraz zostaly bolace piersi
Dzięki, madziallena
Ja idę w poniedziałek do fryzjerki Będę piiiiiiięęękna
A jaki kolorek masz?? -
nick nieaktualnyTina82 wrote:Annushka głowa do góry Powiem Ci że wczoraj przeglądałam wykresy ciążowe w galerii wykresów i naprawdę wysoka temperatura nie jest gwarantem ciąży. Nie które dziwczyny miały takie spadki w 12,13,14dc a tu niespodzianka zielona kropa aż kopara czasem opada jakie są anomalia a mimo wszystko jest ciąża. Więc się nie martw i nie stresuj nie potrzebnie
No tak, racja. czekam cierpliwie
Ja testuję, jak na wykresie poniżej -
nick nieaktualny
-
Tina82 wrote:Witaj Aga
Dziewczyny mam do was pytanie odnośnie Duphastonu. Zawsze biore go od 16 dc do 25 dc. W tym cyklu się zagalopowałm i z przyzwyczajenia wzięłam bromergon, kwas foliowy i 11 tabletke duphastony. W sumie to tylko jedna więcej. Ale pytanie czy ta jedna więcej ma jakiś wpływ na cykl, mogła coś namieszać? W zeszłym cyklu brałam normalnie do 25 dc i po 2 dniach dostałam @.
A jesli sie udąło to tylko pomożeTina82 lubi tę wiadomość
-
Voila wrote:Lucy, głowa do góry, ja z torbielą też zaszłam w pierwszą ciążę, więc jak najbardziej nic straconego . fajnie, że lekarz przepisał ci luteinę dopochwowo, przynajmniej nie obciążasz żołądka.
Ja zaraz muszę lecieć na Izbę Przyjęć. Normalnie już mnie skręca, bo to ostatnie miejsce, w którym chcę dzisiaj być. W zeszłym tygodniu miałam robioną tomografię mózgu i rtg szyi w związku z wypadkiem, no i wyobraźcie sobie, że dostając wypis pomylili się i badanie rtg jest na to samo nazwisko, ale inną osobę . muszę to wszystko odkręcić...
Dziekuję Ja wiem, że torbiel to żadna przeszkoda. Bardziej chodziło mi o to że luteina brana od początku cyklu może doprowadzić do tego że owulacji w ogóle nie będzie..
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was.
Kończę pierwszy cykl z ovu, jutro dzień spodziewanej @, pewnie przyjdzie.
Tak naprawdę nigdy się nie zabezpieczaliśmy i przez 3 lata nic, ale ovu uświadomiło mi, że jednak te właściwe dni nie były wtedy co myślałam, mam nadzieję, że w końcu się uda. w zeszłym roku robiłam wszystkie badania, wyszły ok. Postanowiłam, że spróbujemy jeszcze 3 miesiące z ovu i jeśli nic się nie uda to robimy dalsze badania mężowi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Zuzi fajnie ze wpadlas
Anushka zrobilam blond pasemka a na reszte polozylam czekoladowy jasny braz to taka mleczna czekoladka wyszla
Wkoncu upragniony weekend wrocilam z pracy zakupki zrobione jeszcze trzeba ogarnac mieszkanko jakis obiadek splodzic i mozna leniuchowacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 11:37
Annushka lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj 'na domowo', czyli inaczej niż zwykle. Weekend spędzamy z córką męża, także zabawy z dzieckiem w roli głównej:). Poza tym gotowanie, sprzątanie, smakołyki itp. Rano trochę pobiegałam po parku, bo pogoda cudna. Na obiad po raz pierwszy robiłam cepeliny (czy kartacze?) i o dziwo wyszły bardzo smaczne. Po obiedzie spacer, a teraz oglądam bajkę i piszę do Was:)
madziallena lubi tę wiadomość