Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Ja też miałam ładną owulację mimo podwyższonej prolaktyny, tyle że może ona powodować słabe jajeczka i w ten sposób utrudniać zajście w ciążę.. Dopiero jak zrobiłam prolaktynę z obciążeniem to mi lekarze przestali wciskać kity, że nie trzeba tego leczyć i od razu przepisali tabletki.. Przyrost miałam 30-sto krotny..
-
olka30 wrote:Ja też chodzę wszędzie prywatnie robić badania, bo u mnie w ogóle nie dają skierowań, ale to gin mi kazał zrobić z obciążeniem.. Tyle,że sobie musiałam zapłacić, ale u nas raz płacisz za całe badanie..
-
Kochane, te, z którymi pisuję na forum poświęconym inseminacji już wiedzą
Otóż: najpierw odnotowałam mega dół połączony z wqrwem, obraziłam się na cały świat i postanowiłam zabrać swoje zabawki i więcej nie wchodzić na Ovu.
Żadnego podczytywania forum,wgapiania się w wykres, czy wywnętrzania się w pamiętniku. Nic.
Potem poczułam się jakoś niewyraźnie (bóle podbrzusza - jak na okres i jednocześnie nie jak na okres) i dzień przed terminem podanym przez gina zrobiłam test.
Dzisiaj z rana zrobiłam betę: 286.9mlU/ml.
To by wskazywało na ciążę.
Proszę, trzymajcie za mnie kciuki, żeby ta cholerna beta przyrastała, żeby jak najszybciej coś było widać na USG, żebym uwierzyła, że to naprawdę ciąża, żeby to naprawdę była ciąża i żeby wszystko było ok.Libra, Lucy, Lenuś, olka30, Enigma 34, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość
-
XYZ trzymam kciuki! Musi się udać!
-
nick nieaktualny
-
Wchodzę z rana, a tu od razu takie wiadomości Dwie ciąże, na dwóch forach (Nie powiem żebym nie poczuła ukłucia zazdrości, ale tak troszkę, bo już się oswajam z myślą, że mi to raczej nie będzie dane..)
Ale super XYZ Czyli jednak coś jest w tym, że należy troszkę odpuścić Życzę ci żeby wszystko było ok, a beta przyrastała podręcznikowo -
Ależ tu dzisiaj cisza Nikt nie wchodzi? Piątek pewnie wszyscy pracują..
A mi się poprawił humor, bo być może będę miała możliwość zmienić otoczenie pracy Zadzwoniła do mnie koleżanka, z którą pracowałam 7 lat temu, szukają pracownika w jej firmie, a firma w moim mieście.. Nie musiałabym dojeżdżać.. Dostała moje CV przez agencje pracy i chce się spotkać prywatnie, to chyba dobrze W ogóle w tej firmie pracuje połowa moich koleżanek, z którymi pracowałam w biurze rachunkowym, do dziś się spotykamy Nie to co pseudo koleżanki w obecnej firmie.. Się rozmarzyłam
Tyle, że w głowie mam laparoskopię 26 maja i pewnie zwolnienie do połowy czerwca Ale może nie potrzebują na łapu capu.. Okaże się..Lenuś lubi tę wiadomość
-
olka30 to trzymam kciuki żeby udało Ci się zmienić pracę ja czekam na @ myślę że dziś lub jutro się pojawi bo mam coraz mocniejsze bóle podbrzusza, niech już przychodzi bo chcę zacząć nowy cykl!
olka30 lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Korzystając z dobrego humoru powiedziałam szefowym o operacji i mój dobry humor poszedł się paść na zielone łączki Szefowe wymyśliły, że mi załatwią program, żebym mogła zdalnie zrobić wypłaty.. Czyli nie będzie wolnego, moja koleżanka nie będzie płakać i faktycznie pracować a nie ściemniać.. Doszłam do wniosku, że jestem jedyną osobą, która nie ma prawa w tej firmie chorować. Szkoda że skoro jestem taka nie zastąpiona nie widzę tego w wypłacie.. Chcę już do domu