Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Uwielbiam śląskie kluchy!
Wiem że trudno wyłączyć myślenie, ale ja, choć jestem tu na ovf, udzielam się na forum, mierzę, obserwuję itd, to wbrew pozorom się nie nakręcam. W ogóle to my mamy z mężem taką sytuację, że jak będzie to super, wtedy pokierujemy swoim życiem tak by było nam dobrze, a jak nie uda się teraz czy w przeciągu kilku miesięcy to też nie będzie tragedii, bo na taką okoliczność też mamy plan Tak więc jakby nie było u nas, to będzie dobrze W każdym razie nie ma tragedii z powodu braku II już teraz natychmiast.
Kochana, u mnie początki też tak wyglądały, ale gdy okazało się, że nawet nie mam owulacji, było już mniej kolorowo. Teraz też podchodzę na luzie, ale mam gorsze dni, kiedy niestety mimowolnie się nakręcam, choć wcale tego nie chcę. -
nick nieaktualnyMiśkaa wrote:ja jestem na początku drogi, dopiero pierwszy cykl za nami, drugi bedzie na clo takze staram się nie wariować
Ida lubi tę wiadomość
-
_Ania_ wrote:Kochana, u mnie początki też tak wyglądały, ale gdy okazało się, że nawet nie mam owulacji, było już mniej kolorowo. Teraz też podchodzę na luzie, ale mam gorsze dni, kiedy niestety mimowolnie się nakręcam, choć wcale tego nie chcę.
Ja na szczęście owulki zawsze mam, objawy wszelkaie też, z wykresów wynika, że nie powinnam martwić się o hormony. Nic tylko
Powodzenia Kochana, doczekasz się na pewno!ewelina27 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Witamy i zapraszamy serdecznie
Oj nawet nie mów...bo zaczynam się bać. Podobno wiele dziewczyn z '86 ma problemy z tarczycą... Ja na razie nie mam. Albo nie wiem czy nie mam...
A jak u Cibie starania ash? Ile już? Jak to znosisz? Jak nastroje?
Dziewczyny ja jestem z 86 rowniez, ale staram sie o drugie...pierwsze urodzilam w wieku 17 lat i roznica jest tak duza ze te starania sa dla mnie tak wazne jakby to bylo moje pierwsze dzieciatko...przyjmnniecie mnie?
no ja niesttey mam niedoczynnosc tarczycy ale na razie wystarcza jod.Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Dziewczyny ja jestem z 86 rowniez, ale staram sie o drugie...pierwsze urodzilam w wieku 17 lat i roznica jest tak duza ze te starania sa dla mnie tak wazne jakby to bylo moje pierwsze dzieciatko...przyjmnniecie mnie?
no ja niesttey mam niedoczynnosc tarczycy ale na razie wystarcza jod.Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:Dziewczyny ja jestem z 86 rowniez, ale staram sie o drugie...pierwsze urodzilam w wieku 17 lat i roznica jest tak duza ze te starania sa dla mnie tak wazne jakby to bylo moje pierwsze dzieciatko...przyjmnniecie mnie?
no ja niesttey mam niedoczynnosc tarczycy ale na razie wystarcza jod.
Dobrze, że udaje Ci się mieć tarczycę pod kontrolą
Powodzenia i do zgadania -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Dziewczyny ja jestem z 86 rowniez, ale staram sie o drugie...pierwsze urodzilam w wieku 17 lat i roznica jest tak duza ze te starania sa dla mnie tak wazne jakby to bylo moje pierwsze dzieciatko...przyjmnniecie mnie?
no ja niesttey mam niedoczynnosc tarczycy ale na razie wystarcza jod.Ida, weronika86, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:To normalne, naturalne. To tak jakbyśmy powiedziały dziecku, że ma nie chcieć zjeść cukierka. No nie da się. Ale jednak warto trochę zluzować, bo ponoć to daje największe rezultaty.
Ja na szczęście owulki zawsze mam, objawy wszelkaie też, z wykresów wynika, że nie powinnam martwić się o hormony. Nic tylko
Powodzenia Kochana, doczekasz się na pewno!
Dziękuję Na pewno się uda, teraz trwają po prostu ćwiczenia z cierpliwości - skądinąd nie bez powodu, bo bywam niecierpliwa Tobie również powodzenia!Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Jasne Kochana, wbijaj do nas! Niestety nie mogę już zmienić tytułu wątku, a chciałam, by dziewczyny starające się o drugie czy kolejne nie czuły się odepchnięte. No ale już się nie da. W każdym razie zapraszamy serdecznie!!!
Dobrze, że udaje Ci się mieć tarczycę pod kontrolą
Powodzenia i do zgadaniaIda lubi tę wiadomość