Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewik Elcia Dziękuję
Na dziecko jestem/jesteśmy zdecydowani już od kilku miesięcy na 100%. Nie zrezygnuję z tego. Tylko czasem mam żal do życia, do kraju, do sytuacji, że nie jest tak jakbym sobie wymarzyła... No ale jak się nie ma co się lubi to sięl ubi co się ma, tym bardziej, że źle nie jestelcia86, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ewik Elcia Dziękuję
Na dziecko jestem/jesteśmy zdecydowani już od kilku miesięcy na 100%. Nie zrezygnuję z tego. Tylko czasem mam żal do życia, do kraju, do sytuacji, że nie jest tak jakbym sobie wymarzyła... No ale jak się nie ma co się lubi to sięl ubi co się ma, tym bardziej, że źle nie jest
Nic dodac nic ujac cala prawda w tym co napisalas dlatego nie dziwie sie mlodym ktorzy mieszkaja i pracuja na obczyznie bo jest pod wzgledem pracy i finansow duzo lepiej. -
Ewik wrote:Nic dodac nic ujac cala prawda w tym co napisalas dlatego nie dziwie sie mlodym ktorzy mieszkaja i pracuja na obczyznie bo jest pod wzgledem pracy i finansow duzo lepiej.
-
Ida wlasnie nie wiem bo temp.nijaka praktycznie na jednym poziomie wiec sama juz zglupialam i jak to M.stwierdzil tylko sie nie nakrecaj,ze cos zlego sie dzieje. Bo ja juz zaczelam w pewnym momencie mu nawijac makaron na uszy a co zrobimy jak w nastepnym cyklu nie bedzie pecherzykow itp. No juz tak czasami mam martwie sie na zapas.
-
Cześć dziewczyny!
MałaMi - gratuluję umowy Co jak co, ale to jednak daje duże poczucie stabilizacji. Musisz być twarda babka skoro odnajdujesz się w tej pracy
Elcia - na takie chwile "dołków" nie ma lekarstwa. Sama przez nie kilka razy przechodziłam i wiem, że samemu trzeba to sobie jakoś poukładać w głowie i żadne pocieszenia nie pomogą. Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło!
Ida - udanych łowów:-)
U mnie okres powinien przyjść dzisiaj, a tu wzrost temp. Chyba nie wytrzymam do soboty z testowaniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, wczorajsza tempka to jakiś stan podgorączkowy był bo już dzisiaj spadła dzisiaj monitoring!!!
oczywiście jak zwykle nie mam czasu nas nadrobić, jesteście niezłymi gadułami!
Kora - piękny wykres! kiedy testujesz?
Ida- też myśłałam, że moja sytuacja starając się o dziecko będzie inna, nawet rok czy dwa lata temu była lepsza. ale cóż nie przewidzimy co nas czeka w przyszłości... trzeba się starać i tyle
co do pco - niestety jestem jego posiadaczką ale mam wiarę, że się uda! ważne że wywołali mi owulację! -
nick nieaktualnyash wrote:Wieści z wczorajszej wizyty:
Pęcherzyka brak, owulacja była
Od wczoraj biorę duphaston i czekamy.
Lekarz zachwycony, bo nie spodziewał się że w pierwszym cyklu z CLO taka książkowa owulacja będzie.
Miłego i słonecznego dnia czarnobylki
Ash ja w pierwszym cyklu z clo miałam trzy wielkie pęcherzyki to lekarz był zachwycony z reakcji na clo! czyli będzie z nami wszystko ok:) i niedługo będziemy chodziły z brzuszkami!ash lubi tę wiadomość
-
Ash - super wiadomości
Miśka - miałam testować w sobotę, ale chyba nie wytrzymam i zrobię test jutro rano...
Natu - nie pomogę, bo ja mam pakiet podstawowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 09:25
ash lubi tę wiadomość