Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewik, to rzeczywiście majątek
Chyba najtańsze tabletki hormonalne
A dla dziecka pewnie każda z nas by była w stanie wiele poświęcić... Koleżanka musiała leżeć plackiem przez 9 miesięcy, bo poroniła 4 razy, ale zacisnęła zęby i dała radęPrzy tym nawet codzienne pobieranie krwi to pikuś
Przynajmniej dla mnie, bo jak ja mam leżeć w łóżku dłużej niż 3 dni, to chce mnie poskręcać. Ale za pobieraniem krwi też nie przepadam... Zawsze mdlałam przy szczepieniach już na widok igły
A teraz? Zaciskam zęby i powtarzam sobie "Elka, dasz radę, dasz radę" i nawet patrzę czy igła dobrze w żyłę weszła...
Dobrej nocki EwikWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:28
-
Dziewczynki - baaaardzo dziękuję
Eklerko - to prawda, dla dobra wyższego można przetrzymać wiele.
Ja tam nie mam nic przeciwko pobieraniu krwi. Nie lubię natomiast badania ginekologicznego i pobierania materiału na cytoloigię... Brrrrr...
Ewik - teraz zdecyduję się na ten pełny pakiet badań na tarczycę. Zobaczę co w trawie piszczy. Potem zobaczymy. Ale wiem, że będzie dobrze -
Ja juz ani do krwi ani do badania nie mam nic hehe podchodze na luzie
wazne,zeby w najblizszym czasie w brzuszku zagoscila fasolka
Ida oczywiscie,ze bedzie dobrze. Popieram zrobienie calego pakietu wtedy wyniki sa najbardziej wiarygodne a znajc zycie to i tak bys musiala je zrobic w dalszej diagnostyce wiec lepiej dac sie badac raz. Najwazniejsze to zbadac zobaczyc wyniki przez lekarza i zaczac leki i bez stresu na spokojnie wszystko sie pouklada. Moj ostatni wynik TSH to 0,81 a FT4 18,34 wiec sie ladnie normuje -
Ida Kochana jesli nawet teraz cos jest nie tak z tarczyca to zobaczysz unormujesz i bedzie dobrze. Najwazniejsze,ze mniej wiecej wiesz co i jak. Wszystko sie okaze po zrobieniu nastepnych badan. Uwierz mi ze tarczyca fakt jest dziadostwem ktore potrafi narobic duzo szkody w organizmie ale nie jest jeszcze co do innych formonow itp.problemow najgorsza. Bede trzymac bardzo mocno kciuki.
I niesmialo prosze o kilka kciukow jutro dla mniejutro dam Wam znac jak moje dalsze badania.
Spokojnej nocki -
Ewik
Oczywiście będę trzymać kciuki!
DobranocEwik wrote:Ida Kochana jesli nawet teraz cos jest nie tak z tarczyca to zobaczysz unormujesz i bedzie dobrze. Najwazniejsze,ze mniej wiecej wiesz co i jak. Wszystko sie okaze po zrobieniu nastepnych badan. Uwierz mi ze tarczyca fakt jest dziadostwem ktore potrafi narobic duzo szkody w organizmie ale nie jest jeszcze co do innych formonow itp.problemow najgorsza. Bede trzymac bardzo mocno kciuki.
I niesmialo prosze o kilka kciukow jutro dla mniejutro dam Wam znac jak moje dalsze badania.
Spokojnej nocki -
Ida wrote:Ja tam nie mam nic przeciwko pobieraniu krwi. Nie lubię natomiast badania ginekologicznego i pobierania materiału na cytoloigię... Brrrrr...
Poszłam już państwowo do lekarza, tym razem mężczyzny - stwierdziłam, że jak mam cierpieć to chociaż na NFZCzekałam na moment badania z zaciśniętymi oczami i zębami. I tak czekam, czekam i słyszę "już po wszystkim, może się pani ubrać" - to samo z cytologią
U mojego obecnego lekarza to samo - nic nie boli a on i tak za każdym razem pyta czy nie boligrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Co do lekarza,mi tez sie zdarzylo trafic na takiego (o dziwo,mężczyznę,a podobno są delikatniejsi od kobiet),ze niestety bylo nieprzyjemnie,teraz chodze na nfz i jestem bardzo zadowolona,a lekarz,nie dość,ze bardzo delikatny u nawet przy cytologii kompletnie nic nie czulam,to jeszcze pyta,czy nie boli
a u kobiety nigdy nie bylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 00:13
-
Witam Was dziewczyny w ten słoneczny poranek!!
Ida - proszę o dopisanie serduszka przy moim nicku..... Są dwie kreskiWasze kciuki zdziałały cuda!!!! Mam nadzieję, że przełamię złą passę dla czarnobylek!
Welina, magdalenka_ka, Ewik, Gwiazdeczka27, Vaniliaa, elcia86, Ida, Eklerka, Mimi86, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiruski, wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski, wiruski,wiruski
Welina, Ewik, elcia86, ewelina27, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trochę oszołomiona - to psychicznie
A fizycznie? Jestem bardzo senna i szybko dostaję zadyszki. Troszkę bolą mnie piersi, ale bez tragedii. Aha i mój Mąż mówi, że mam bardzo zmienne nastroje i szybko się denerwuje
Wczoraj miałam takie skurcze jak przed okresem i myślałam, że nic z tego, ale temperatura nadal w górze, więc nie było odwrotu - zrobiłam test. -
Kora - gratulacje!!!!! Wiedziałam, że tak będzie
A ja jestem strasznie zła - codziennie OVU zmienia mi datę owulacji, raz ponoć w piątek, wczoraj mi zmienił na niedzielę, a dziś na poniedziałek! A w poniedziałek nie serduszkowaliśmy, bo byłam pewna i czułam, że to była niedziela, wtedy też miałam odpowiedni śluz, a w poniedziałek że tak powiem było zamknięte
I pewnie znowu następny miesiąc nici z tego wszystkiegoKor_a lubi tę wiadomość
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Marti ja w tym cyklu miałam tak samo!!
Owu przesuwało mi tą czerwoną kreskę i kiedy ostatecznie ją wyznaczyło to też się okazało, że przegapiłam owu!! Byłam rozgoryczona na maksa. Kochaliśmy się wprawdzie dzień przed, ale nie w ovu i jak widać okazało się, że jak ma być to będzie!marti_marti lubi tę wiadomość
-
Kor_a wrote:Witam Was dziewczyny w ten słoneczny poranek!!
Ida - proszę o dopisanie serduszka przy moim nicku..... Są dwie kreskiWasze kciuki zdziałały cuda!!!! Mam nadzieję, że przełamię złą passę dla czarnobylek!
GRATULACJE!!!!! HURRRRAAAA:)Kor_a lubi tę wiadomość
-
Kor_a wrote:Marti ja w tym cyklu miałam tak samo!!
Owu przesuwało mi tą czerwoną kreskę i kiedy ostatecznie ją wyznaczyło to też się okazało, że przegapiłam owu!! Byłam rozgoryczona na maksa. Kochaliśmy się wprawdzie dzień przed, ale nie w ovu i jak widać okazało się, że jak ma być to będzie!
No to mnie pocieszyłaś troszkę, bo jak tak dalej pójdzie, to się dowiem, że owu mam dzisiaj albo nawet jutroMyślałam w przyszłym miesiącu o testach owulacyjnych, ale chyba nie chcę aż tak w to kontrolowanie brnąć
Fakt, co ma być to będzie, cuda się w końcu zdarzają
Gratuluję Ci jeszcze raz, musi to być wspaniałe uczucieI łapę wiruski, nawet kilka
Kor_a lubi tę wiadomość
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Kor_a wrote:Witam Was dziewczyny w ten słoneczny poranek!!
Kora gratulacje!!!! Ale się cieszę, w końcu kolejne serduszko na liście. Teraz będę trzymała kciuki za inne dziewczyny, która testuje następna?????Kor_a lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]