Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kor_a wrote:Gwiazdeczka - mam wykres. Kliknij na nazwę mojego nicku i tak jest napisane "Wykres na tablicy:tak" jak klikniesz to "tak" to wyświetli Ci się mój aktualny wykres.
U mnie się wyświetla ":nie"We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
-
Wiecie co? No i tak jak by potwierdzało się to co sama zauważyłam. Oczywiście to tylko takie moje spostrzeżenia. Rozumiem, że po owulacji temperatura powinna być wyższa ( działanie progesteronu) ale potem kiedy dochodzi do implantacji zarodka temperatura spada w dół, po czy ponownie temperatura idzie do góry ( progesteron nie maleje, bo w końcu doszło do zagnieżdżenia) i utrzymywać powinna się na wyższym poziomie. Kory wykres jest jak by książkowym przykładem moich obserwacji. I tak jak patrze na inne wykresy, to w większości przypadków jest właśnie tak. ale to tylko ja tak sobie to wywnioskowałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:22
-
Gwiazdeczka27 wrote:Wiecie co? No i tak jak by potwierdzało się to co sama zauważyłam. Oczywiście to tylko takie moje spostrzeżenia. Rozumiem, że po owulacji temperatura powinna być wyższa ( działanie progesteronu) ale potem kiedy dochodzi do implantacji zarodka temperatura spada w dół, po czy ponownie temperatura idzie do góry ( progesteron nie maleje, bo w końcu doszło do zagnieżdżenia) i utrzymywać powinna się na wyższym poziomie. Kory wykres jest jak by książkowym przykładem moich obserwacji. I tak jak patrze na inne wykresy, to w większości przypadków jest właśnie tak. ale to tylko ja tak sobie to wywnioskowałam.
Tak wyczytałam na OVU w poradniku, że tak ma być. Po 7-10 dniach po owulacji temperatura ma spaść, i w tej samej granicy dni ma się podnieść, czyli tak jak piszeszWe are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Do ginekologa idę 15.04. Powiedziała mi na wizycie "przedstaraniowej", żeby przyjść tak za 2-3 tygodnie od pozytywnego testu, a to ostatni możliwy termin przed świętami, gdzie chcielibyśmy to uroczyście obwieścić
Co do wątku o ciąży to jeszcze nie wiem czy się przeniosę - jedno jest pewne - Wam nadal będę kibicować!Ida, Ewik, Gwiazdeczka27, elcia86 lubią tę wiadomość
-
Kor_a wrote:Witam Was dziewczyny w ten słoneczny poranek!!
Ida - proszę o dopisanie serduszka przy moim nicku..... Są dwie kreski Wasze kciuki zdziałały cuda!!!! Mam nadzieję, że przełamię złą passę dla czarnobylek!
Nareszcie ktoś przełamał złą passęKor_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny