Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eklerka wrote:Vanilia, jak na mój gust Ty też powinnaś wziąć się już za testowanieKor_a wrote:Gwiazdeczka - i tak zmierzam zrobić w sobotę Oczywiście test będzie z innej firmy i będzie to test, który uwiecznię na zdjęciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:50
Gwiazdeczka27, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Kor_a GRATULUJE :)Dziewczyny co do temperatury to ja wcale nie mierze ( nigdy tego nie robiłam i nie wiem o co chodzi dokladnie, a nie chce sie nastawiac że to teraz i juz bo juz to przerabialam - seks jak w zegarku) Powiem wam jedynie ze jak bylam ciazy to caly czas bylo mi zimno wieczorami i mialam podwyzszona temperature 37,2 non stop a po zabiegu spadla do 36,6... to jedyne moje doswiadczenie z temp hehemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Ewik ja tez sobie rezerwuje maj:) nie wiem czemu bardziej wolalabym zajsc w maju ( chodzi tu tylko o to ze to beda jednak 2 miesiace po poronieniu - teraz mogloby byc za wczesnie) mimo wszystko i tak sie staram;)maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
Jak rezerwujemy to ja poproszę o lipiec - pierwszy możliwy termin dla mnie i bardzo bym chciała, żeby się tak udało... chociaż z drugiej strony chyba drugi raz tak się nie daMimi86 wrote:Ewik ja tez sobie rezerwuje maj:) nie wiem czemu bardziej wolalabym zajsc w maju ( chodzi tu tylko o to ze to beda jednak 2 miesiace po poronieniu - teraz mogloby byc za wczesnie) mimo wszystko i tak sie staram;)
Mimi86 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
wiecie co nie wiem czemu, ale caly czas mam mysli, że teraz bedzie dobrze , ze szybko zajdę w ciąże i ze poronilam po to zeby teraz bylo ok, zeby organizm wiedzial co ma robic- tak bardzo tego bym chciala...maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
nick nieaktualnyHej!
Moja beta 530!!!! Bardzo bolą mnie piersi,aż mi się wymiotować chce.Ledwo wróciłam autem z pracy,tak mi się spać chciało.Kłucie w brzuchu,wzdęcie.....hmmm ciekawe co jeszcze się przywleczeszpilka, Mimi86, Ida, Eklerka, ewelina27, marti_marti, Gwiazdeczka27, aniulkab86, Kor_a, elcia86, ash lubią tę wiadomość
-
Mała Mi86 wrote:Hej!
Moja beta 530!!!! Bardzo bolą mnie piersi,aż mi się wymiotować chce.Ledwo wróciłam autem z pracy,tak mi się spać chciało.Kłucie w brzuchu,wzdęcie.....hmmm ciekawe co jeszcze się przywlecze
Zaciśnij zęby i przymknij oko na te dolegliwości Czego się nie robi dla własnego brzdąca
Jestem w szoku
Mam nadzieję, że nie zostanę tu sama bez brzuszka ciążowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:59
-
Kor_a wrote:Eklerka - moja Pani ginekolog powiedziała, że jeśli testy domowe wyszły pozytywnie to do czasu pierwszej wizyty nie ma potrzeby robić badania z krwi.
Choć sama po sobie wiem, że gdybym zobaczyła cień cienia na teście, to chyba bym wykupiła wszystkie możliwe testy w aptece i testowała jak szalona
A potem tak jak mówicie, pamiątkowa fotka i szczęśliwy test do pudełka dla potomności
Vanilia, ściskam kciuki ze wszystkich siłWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:55
Vaniliaa lubi tę wiadomość
-
Hej wieczorowo
Po pierwsze - Mała Mi86 GRATULACJE!!! Super, jednak teścik cośt am pokazywał
Ja jestem totalnie zmęczona. W pracy od rana, później szkolenie, prawie do 19... Padam na ryjek.
Zastanawia mnie tylko to, że płodnego śluzu u mnie brak. To znaczy coś tam jest, ale tak słabo i raczej lepkie to. No nic, czekam dalej.
A jak u Was?
-
Ida wrote:
Zastanawia mnie tylko to, że płodnego śluzu u mnie brak. To znaczy coś tam jest, ale tak słabo i raczej lepkie to. No nic, czekam dalej.
A jak u Was?
U mnie też tak jest, jeden dzień trochę było płodnego,a tak to raczej białawe i lepkie. Ale ponoć niektóre kobiety tak mają, że śluz płodny owszem jest, ale nie pokazuje się na zewnątrz tak bardzo
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
nick nieaktualnyWitam ja na chwilkę zaglądam bo same oczka się zamykają u mnie spokojnie i neutralne nastawienie do staran dobrze bo tyle nie myślę a tak na prawde wątpię w to bo brałam antybiotyk i wykrztuśne leki ale dalej za was trzymam kciuki oby ten zajączek naprawdę miał pełny koszyczek testów z dwoma kreskami zamiast pisanek
-
ewelina27 wrote:Witam ja na chwilkę zaglądam bo same oczka się zamykają u mnie spokojnie i neutralne nastawienie do staran dobrze bo tyle nie myślę a tak na prawde wątpię w to bo brałam antybiotyk i wykrztuśne leki ale dalej za was trzymam kciuki oby ten zajączek naprawdę miał pełny koszyczek testów z dwoma kreskami zamiast pisanek
Oby tak, fajnie by było zrobić taką niespodziankę na Wielkanoc A jak nie to jest jeszcze maj, czerwiec, wakacje...
Ja w poniedziałek jadę na badania - hormony, prolaktyna no i progesteron. Jak ma coś być nie tak, to lepiej wiedzieć wcześniej, niż później np po roku nieudanych starań.
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Zielono się zrobiło, gratuluję nowym mamusiom
Eklerka Ty chyba wczesniej rozpoczniesz starania :p jak tak się oczytasz
Ida widocznie to nie będzie krótszy cykl, u mnie przynajmniej im później śluz się pojawiał, to cykl był dłuższy.
Ja chyba odpocznę od tematu około ciążowego na jakiś czas, dobrze mi to zrobi. Podczytuję was jednak i trzymam kciuki za resztę.cykl starań -
U mnie tak samo. Miałam nadzieję, że Dong przyspieszy nieco owulkę. No ale..Mirunia wrote:Zielono się zrobiło, gratuluję nowym mamusiom
Ida widocznie to nie będzie krótszy cykl, u mnie przynajmniej im później śluz się pojawiał, to cykl był dłuższy.
Ja chyba odpocznę od tematu około ciążowego na jakiś czas, dobrze mi to zrobi. Podczytuję was jednak i trzymam kciuki za resztę. -
Mirunia wrote:Zielono się zrobiło, gratuluję nowym mamusiom
Szczerze? Mam niepohamowaną ochotę na Mojego K. i jutro jak go tylko zobaczę, to biorę się za niego, więc pewnie nawet gumiaka nie zdąży przywdziać I coraz częściej myślę o tym czy jest sens zwlekać...
Cóż, pomęczę go w weekend tym tematem, porobię badania i kto wie, może wezmę się do roboty
Ida, ja liczyłam na to samo po ziołach o. Sroki. Co prawda odstawiłam je na kilka dni, ale z tego co widzę, to jest najbardziej płaski z moich wykresów
Coś na nas nie działają te naturalne wspomagacze
Welina, uszy do góry. Nie ma się co załamywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 21:25
Welina lubi tę wiadomość