Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My mieliśmy zacząć dziś rano, bo się fajnie poskładało, że oboje jesteśmy w domu, ale wstałam, żeby wziąć clo i okazało się, że opakowanie jest puste, o czym oczywiście zapomniałam, więc teraz mój Mąż jest w drodze do apteki
Nauczka na przyszłość: nie chomikujemy pustych opakowań!
Miłego dnia życzę, Dziewczynki -
Cześć Kobietki..
znów mam do nadrobienia kilka stron..ehhhhh
jak nastroje????
Jakieś nowości...!! ?
Całuski dla Was z samego rana :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 08:59
-
_Ania_ wrote:Jak umieścić swój wykres w stopce? Próbowałam rozkminić, ale nie wiem nawet, gdzie tego szukać...
Wejdź w swój wykres i zaznacz udostępnij wykres. Następnie przejdź na kartę Miniatura i skopiuj link. Potem wejdź w Ustawienia w górynym rogu i w zakładkę Społeczność i wklej link. -
nick nieaktualny
-
Mi dziś tempka spadła o kolejne 0,1 stopnia Do tego czuję ból brzucha jak na @ Wczoraj pokłóciłam się z narzeczonym bo wzięłam sobie na dzisiejszy dzień urlop a on poszedł na 12 do pracy na 12 h, że niby musiał... a ja chciałam zrobić nawet test dzisiaj a tak to cały dzień nic nie będę robiła, jest mi smutno i chce mi się płakać. Masakra jakaś. Teraz siedzę obok 3-letniej bratanicy, która ogląda bajkę o wróżkach i zastanawiam się dlaczego nie mogę mieć córci, która mogłaby być na jej miejscu. Ehh... jakis dołujący mam dzień dzisiaj.Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
ja szczerze powiedziawszy jakoś nie przejmuję się walentynkami, mój mąż tez nie uznaje tego święta
co prawda kolację ma zrobić, no ale w normalnie tez szykuje
Manieczka niestety czasem bywają takie dni że wszystko jest źle i niedobrze mam nadzieję że jednak zobaczysz upragnione dwie kreseczki i humor Ci się bardzo szybko poprawi!!
Robotka witaj!!
Ja właśnie wlałam sobie wczoraj lampkę wina (myślę sobie że już ostatnią na 9miesięcy ) ale jakoś mi nie podchodziło, upiłam pół i resztę wylałam.. a to aż dziwne bo to moje ulubione wino było...
objaw to niczego bo owulka wczoraj była dopiero, ale dziwne i tak.. -
Manieczka weź tak nie myśl....bo dobijasz się niepotrzebnie.....
narzeczony jeśli musiał iśc to już nic na to nie poradzisz....
szkoda tylko że wróci tak późno... bo pewnie już spać będziesz....
słuchaj jak Ci temperatura jutro odbije to jest jeszcze nadzieja, i z doświadczenia Ci doradzę-nie testuj przed małpą bo to bardziej dołuje;) -
Karmelek:) pij pij:) ja popijam do owulacji na dobre endometrium:) i nie wiem czy to zasługa winka ale endo mam bardzo łądne mimo brania CLO:)
no my nie obchodzimy też walentynek jak kiedyś raczej taka okazja do spędzenia razem wieczoru bez dziecka;) gdzieś wychodzimy i jest miło:) bo na codzień niestety mało takich okazji...a szkoda;)