Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanilaa ja też wychowałam się w dużym domu z tak samo dużym ogrodem, podobnie mąż, więc bardzo tęsknimy za tą większą przestrzenią. Mimo może nie małego mieszkania czujemy, że się dusimy. Nie wiem jak, nie wiem za co, nie wiem kiedy, ale dom na pewno postawimy
Działkę mamy, więc będzie łatwiej.
Ewik 230 tys to i w Opolu ciężko takiego 'taniego' szukać. Oj, ciężkie czasy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:12
Ewik lubi tę wiadomość
-
Ehh tak czytam wasze wpisy i przypominam sobie nasz remont i urządzanie dwa lata temu. Powiem Wam, że z czasem wszystko się przejada. Po kilku miesiącach miałam alergię na obi Nasze mieszkanie udało się kupić w korzystnej cenie, ale do kapitalnego remontu, ale miało to swoje plusy, bo zrobiliśmy tak jak nam się podobało.
Nasz wolny pokój za kilka miesięcy zaczniemy adaptować na pokój dla Dzidziolka Mamy tam już komodę, więc postaramy się dobrać coś pod kolor - łóżeczko, szafę. Musimy tylko wywieźć do teściów dwa fotele, które tam stoją. Wersalkę na razie zostawimy, gdyby przyszło mamie spać poza sypialnią, jak dziecko nie da się tacie wyspać do pracy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:14
Ida, Ewik lubią tę wiadomość
-
No na wieksze miasta to na pewno te ceny sa male ale u nas w regionie to tragedia bo miasteczko ma ledwo co 20tys. Mieszkancow Ceny narzucaja takie,ze hej. Brat jak poszukiwal dzialki powiedzmy w dobrej lokalizacji to ceny siegaly 10tys.za ar.
My w mieszkaniu tez nic nie zmieniami remontujemy itp.tez chcemy sie przeprowadzic wiec szkoda wkladac pieniadze w cos co nie jest nasze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:22
Vaniliaa, Ida lubią tę wiadomość
-
Ewik i dobrze robicie co własne to własne, nam juz też się nie opłaca spłacac komus kredyt bo tyle co my za wynajem płacimy to juz byśmy swoje spłacali.
jest termin do kliniki w środe na 12 napawa mnie to jakimś takim optymizmem że bedzie dobrzeIda, marti_marti, Welina, Ewik, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Kor_a - mi mąż nigdy nie pozwala spać poza naszym łóżkiem. Podejrzewam, że jak pojawi się dziecko to będzie podobnie, mimo że będzie płakało. Z resztą drugi pokój niewiele da w tej kwestii, bo i tak samo słychać
Mój na razie też utrzymuje, że będziemy spać razem, ale zobaczymy jak zweryfikuje to życie:-)Ewik, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vanilia super a mozna wiedziec jaka klinike wybraliscie?
Kora wszystko wyjdzie w praniu za kilka miesiecy ja jak jestem chora to wtedy sama opuszczam sypialnie bo niestety M.ma taka prace,ze nie moze sobie pozwolic na chorowanie itp.musi byc sprawny caly czas. -
Jest metoda by za każdą godzinę mierzenia później niż zazwyczaj odejmować 0,1 stopnia. Tak więc spróbuj to zmienić w swoim wykresie i zobacz co się będzie działosimcat86 wrote:Dzień dobry!!!
Dziewczyny prośbę mam: troszkę mi się przez weekend zaspało i zmierzyłam temp trochę później niż zwykle a program wyznaczył mi na tej podstawie owu na piątek, a według moich odczuć była w niedzielę, i komu mam teraz wierzyć? -
Simcat86 - kochana mi też zmieniał owulkę 3 razy i choć wyznaczył mi na poniedziałek, to ja się trzymam swojego zdania, że była w niedziele A prowadzisz zapisy temperatur? Niestety trudno wywnioskować nie widząc wykresuWe are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
simcat86 wrote:Dzień dobry!!!
Dziewczyny prośbę mam: troszkę mi się przez weekend zaspało i zmierzyłam temp trochę później niż zwykle a program wyznaczył mi na tej podstawie owu na piątek, a według moich odczuć była w niedzielę, i komu mam teraz wierzyć?
Mi w poprzednim cyklu wyznaczalo tak dziwnie po temp.owulke na 9 dc co jest nie mozliwe bo zawsze mam w granicach 14,15 wiec nie sugerowala bym sie az tak bardzo ovu tylko wlasnymi odczuciami objawami itp. -
nick nieaktualny
-
Zrobię jeszcze po południu, chociaż w poprzednich cyklach wychodziły mi pozytywne właśnie w 15-16 dc.Kor_a wrote:Ida ja test robiłam o 17, a we wcześniejszych cyklach o 18, podobno poziom LH narasta w ciągu dnia i w godzinach popołudniowych jest wyższy. 2 godziny przed unikałam picia.