Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Invimed Ewik Tam chodzi Vanilaa
Wiecie co, ja nigdy nie miałam tej czystości robionej. A myślę, że powinnam. Jak to wygląda? Pobiera próbkę gin i nam ją daje, a my zanosimy do swojego labo?
A męża wysyłaj Kochana, co ma się ociągać
o wlaśnie Invimed coś kojarzyłam. Tak to musi gin pobrać wydaje mi się że warto zrobić ja tez nie miałam ale przy obecnych infekcjach to warto zobaczyc co w trawie piszczy przy obecnych wydatkach na lekarzy itp. to róźnicy nie zrobi.
Dziękuje za pozdrowienia Dziewczynki dla Taty.Ida lubi tę wiadomość
-
Ja jak poradziła gin kupiałam inofem ale zaczne go brac od nowego cyklu niby on jest na pco ale to suplement diety i jakoś jak czytam to nie widziałam żeby komuś super pomógł. ale zawsze coś robić niż nie robić nic.
Ewik lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik wrote:Ja jak poradziła gin kupiałam inofem ale zaczne go brac od nowego cyklu niby on jest na pco ale to suplement diety i jakoś jak czytam to nie widziałam żeby komuś super pomógł. ale zawsze coś robić niż nie robić nic.
to jest coś chyba podobnego do inofolic? coś mi się obiło o uszy. A ja wczoraj zakupiłam kolejne opakowanie omega3 i 6 ale wariant z kwasem foliowym dla odmiany, zawsze to mniej tab.do łykania -
Ewik - tak, w szpitalalu zazwyczaj jest taniej. Tak mi poradziła nasza Szpilka, więc z ciekawości zadzoniłam i okazało się, że to prawda.W odrębnym laboratorium albo przychodni mają drożej, przynajmniej u mnie. I też mniej więcej tylko ile u Ciebie.
A co to za omega3 kupiłaś? opłaca się?
Izik - inofolik pomógł wielu dziewczynom, a Twój suplement to chyba coś podobnego. Powodzenia!Ewik lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ewik - tak, w szpitalalu zazwyczaj jest taniej. Tak mi poradziła nasza Szpilka, więc z ciekawości zadzoniłam i okazało się, że to prawda.W odrębnym laboratorium albo przychodni mają drożej, przynajmniej u mnie. I też mniej więcej tylko ile u Ciebie.
Izik - inofolik pomógł wielu dziewczynom, a Twój suplement to chyba coś podobnego. Powodzenia!
Ida - kupiłam Linocomplex poleciła mi ginekolog jest trzy rodzaje albo zwykłe omega, albo omega plus wit.A E F, albo omega omega z kwasem foliowym
za 60 tab.dałam 11,80
dodatkowo zawiera ten suplement olej lnianyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 19:25
Ida lubi tę wiadomość
-
Ewik - no to chyba sobie sprawię, bo cena jest super, a skoro ma jeszcze olej i kwaz to super
Elcia - Przytulam. Powiem Ci, że ja sama od dziś już wiem, że nic z tego. nie wiem, po prostu to czuję. Niby czuję jakieś kłucia, ale nie inaczej niż zawsze. Śluz taki jak zawsze przed @. No trudno.elcia86 lubi tę wiadomość
-
Iduś ale u Ciebie 25dc, a u mnie 17dc. Znów mi sie rozregulował na to wygląda, już mam dolegliwości zwiastujące @.
Ida kiedy twój mąż idzie na badania, bo zapomniałam?
Ewik ilu dniowe masz cykle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 20:13
-
elcia86 wrote:Iduś ale u Ciebie 25dc, a u mnie 17dc. Znów mi sie rozregulował na to wygląda, już mam dolegliwości zwiastujące @.
Ida kiedy twój mąż idzie na badania, bo zapomniałam?
Ewik ilu dniowe masz cykle?
Elciu zawsze mam regularne w porywach 29-31 zawsze tak w 30 dniu dostawalam albo mialam plamienie. A teraz nic kompletnie nie czuje brzucha,cycków itp.
-
Elcia - niestety, musimy jednak czekać na badanie nasienia. Pani embriolog powiedziała, że po każdym antybiotyku zaleca się minimum 4 tygodnie odczekać. Jeśli nie spieszymy się to mamy czekać nawet do 8 tygodni. Uznaliśmy, że fakycznie, lepiej będzie jak tyle odczekamy, badania będą wiarygodne.
Tak więc badanie najszybciej w czerwcu dopiero...
Nie wiem jak dam radę tyle czekać...elcia86 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ewik - no to chyba sobie sprawię, bo cena jest super, a skoro ma jeszcze olej i kwaz to super
Elcia - Przytulam. Powiem Ci, że ja sama od dziś już wiem, że nic z tego. nie wiem, po prostu to czuję. Niby czuję jakieś kłucia, ale nie inaczej niż zawsze. Śluz taki jak zawsze przed @. No trudno.Ida lubi tę wiadomość
-
Ida,
"Ocenę seminologiczną wykonuję się w ejakulacie po około 5 dniach (3-5 dni) po ostatniej ejakulacji. Nasienie oddane drogą masturbacji bezpośrednio do naczyńka należy dostarczyć do pracowni diagnostyki laboratoryjnej (przy ul. Nawojowskiej 3) do pół godziny. Nasienie należy transportować w temp. około 36-37 stopni (w przybliżeniu temperatura ciała). Należy w okresie abstynencji płciowej ograniczyć palenie papierosów i nie spożywać alkoholu. Po kuracji antybiotykowej należy odczekać 14 dni."
więc może nie musicie, aż tyle czekać. -
Ida wrote:Ewik - tak, w szpitalalu zazwyczaj jest taniej. Tak mi poradziła nasza Szpilka, więc z ciekawości zadzoniłam i okazało się, że to prawda.W odrębnym laboratorium albo przychodni mają drożej, przynajmniej u mnie. I też mniej więcej tylko ile u Ciebie.
Izik - inofolik pomógł wielu dziewczynom, a Twój suplement to chyba coś podobnego. Powodzenia!
Ida generalnie chodziło mi, żeby podzwonic i zapytac u mnie akurat jest w mojej przychodni najtaniej, ale nie wszystko tam robia
co do powiewu i antybiotykogramu to jutro ide na jeden, u nas pobiera polożna w szpitalu w laboratorium
mi nic to nie pomogło bo moja wściekła bakteria niby na wszystko wrażliwa a wytepic się nie chce, zobaczymy czy teraz dała się zabić,
Kora bardzo się cieszę, że już cos widac, czekaj cierpliwie i się nie martw na następnej wizycie wszystko będzie ok -
Ida wrote:Elcia - niestety, musimy jednak czekać na badanie nasienia. Pani embriolog powiedziała, że po każdym antybiotyku zaleca się minimum 4 tygodnie odczekać. Jeśli nie spieszymy się to mamy czekać nawet do 8 tygodni. Uznaliśmy, że fakycznie, lepiej będzie jak tyle odczekamy, badania będą wiarygodne.
Tak więc badanie najszybciej w czerwcu dopiero...
Nie wiem jak dam radę tyle czekać...
Iduś myśle,ze spokojnie dasz radę. Ja zawsze jak mam zrobic jakies badanie tez jestem w goracej wodzie kapana ale sobie rozgaduje na rozne sposoby i szybko leci. Ja tez czekam do czerwca na wazne badania i nie moge wczesniej bo taki termin jest i juz ale to napisze Wam blizej terminu bo nie chce sie nakrecac niepotrzebnie.Ida lubi tę wiadomość