Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie szukam w aptece internetowej w której zamawiam leki coś na sprawy kobiece bo mojej gin.na razie nie ma a mnie coś swedzi jeszcze i musze za aplikowac bo nie chce zeby dalej cos sie porobilo ale i tak pewnie nie obejdzie sie bez zrobienia posiewu.
DZIĘKUJE KOCHANAWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 18:02
elcia86 lubi tę wiadomość
-
wiesz już w tym cyklu miałam kolejny antybiotyk na to skończyłam go niedawno a teraz jakieś takie suplementy wyczaiłam. nie chce za bardzo dalej antybiotyku bo juz by był trzeci, w marcu miałam 2 na ta sama infekcje kobieca miedzy czasie antybiotyk na angine i tak sie ciągnie od tamtej pory.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 18:06
-
Kurcze to niedobrze wspolczuje. Nie wiem co to sie dzieje ostatnio ale jak sie jakies swinstwo przyplata to nie chce odpuscic, tylko sie ciagnie i ciagnie. Dobrze zrobic posiew i antybiotykogram bo moze nie idziesz na te antybiotyki.
Ewik lubi tę wiadomość
-
Ewik wrote:witaj Beatko pokaźny pęcherzyk a można zapytać w którym dniu cyklu? nigdy takich nie miałam no chyba że jak się bierze leki to większe rosną?
Jestem w 12 dc, kolejny monitoring po swietach. Nie wiem jakie rosną po clo bo to mój pierwszy cykl z tym lekiem. Tak samo nie wiem jakie miałam pecherzyki przed braniem clo. lekarz nigdy nie mówił. Widocznie były marne skoro dał clo. -
Jak robisz posiew to mowisz by zrobili od razu antubiotykogram. Jak wyjda jakies bakterie to od razu beda podane antybiotyki ktore sa dobre dla ciebie. Ja jak robilam posiewy to mialam od razu antybiotykogram. Zalezy od laboratorium. Koszt ok 35zl. Skierowanie moze dostaniesz zalezy od lekarza. Na wyniki czeka sie od 3-10dni.
-
Hej
Vaniliaa gdzie robiłaś badanie AMH?
Ja na razie mam tylko namiary na novum ale tam strasznie drogo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 18:39
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Invimed Ewik Tam chodzi Vanilaa
Wiecie co, ja nigdy nie miałam tej czystości robionej. A myślę, że powinnam. Jak to wygląda? Pobiera próbkę gin i nam ją daje, a my zanosimy do swojego labo?
A męża wysyłaj Kochana, co ma się ociągaćEwik lubi tę wiadomość
-
Cześć Ewuniu!!!
Wiesz jak patrze na twój wykres to czuję że nas niedługo pożegnasz.
Co u mnie;-)
Biore dupka jajniki przez pierwsze dni mnie strasznie bolały ale już jest ok. Jutro 23 dc czyli ja badanie progesteron anty tpo itp a mąż idzie na badanie nasienia.
Nie mogę sie doczekać stymulacji na clo bo chciałabym wiedzieć czy moje jajniki jakoś zareagują, ale to pewnie gdzieś w czerwcu się zacznie i pół roku walki jak się nie uda to in vitro.
A jak twoje samopoczucie?Ewik lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik myślę,że zareagują są tutaj dziewczynki co biorą te leki i piszą że w większości jest wszystko ok.
wiesz samopoczucie nawet dobre, co ma być to będzie. Teraz wręcz czekam na @ jak na zbawienie bo nie chce żeby mi sie cykl rozregulował bo na nic innego nie liczę