Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Weszłam niepotrzebnie w konwersację z 19 latkami na temat zachodzenia w ciążę i przyszłam do Was, bo się kompletnie odmóżdżyłam. Czuję się jakby zaatakowały mnie psychofanki Biebera
Ewik, Kor_a, ewelina27, Anielle, aja, marti_marti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycholercia ale psikus u mnie znowu było tak ze rodzina meza dobrze sie znała z moją rodziną a dokładnie z dziadkami a my czyli ja i m poznaliśmy sie przez przypadek na ulicy nie wiedząc ze nasze rodziny od dawna sie razem spotykają na .....kielonku
Vaniliaa, Kor_a, marti_marti lubią tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:cholercia ale psikus u mnie znowu było tak ze rodzina meza dobrze sie znała z moją rodziną a dokładnie z dziadkami a my czyli ja i m poznaliśmy sie przez przypadek na ulicy nie wiedząc ze nasze rodziny od dawna sie razem spotykają na .....kielonku
ale to tak fajnie jak rodziny się już znają i lubią przynajmniej nie miałaś stresów przy poznawaniu po za tym fajna historia poznania, będziecie mieli co dzieciom opowiadaćewelina27 lubi tę wiadomość
-
dziewczynki a tak z innej beczki czytałam wieczorem do poduszki książkę Bogny Pawalec serdecznie polecam jak się ma chwilę zwątpienia w staraniach i łapie dołki warto poczytać o historiach innych daje dużo pozytywnej energii może dlatego,że autorka jest psychologiem i terapeuta współpracuje ze stowarzyszeniem Nasz Bocian i kliniką Novum
Vaniliaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszcze tym co maja dlugi weekend, ja i w czwartek i w piatek 12-sto godzinna zmiana w pracy, takie uroki pracy w hotelarstwie...
A tak wogole to czekam niecierpliwie jak na szpilkach, dzisiaj 28dc i brzuch i krzyze pobolewaja, ale @ dalej nie ma, a ostatnie cykle mialam bardzo krotkie. Wiec jestem pelna nadzieji, moze w koncu sie udalo...
Ogladalam ten filmik z dziadkiem ktory sie dowiaduje ze bedzie mial wnuka, az sie poryczalam -
nick nieaktualnyVaniliaa wrote:ale to tak fajnie jak rodziny się już znają i lubią przynajmniej nie miałaś stresów przy poznawaniu po za tym fajna historia poznania, będziecie mieli co dzieciom opowiadać
Vaniliaa, Ewik lubią tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:Jeśli chodzi o nasz związek to na pewno jest co opowiadać między nami jest 10 lat różnicy i na początku nie byłam pewna czy to wszystko wyjdzie bo to jednak jest różnica wieku ale jak to moja mama mnie pocieszała psy na lata się nie gryzą i wszystko sie ułożyło jesteśmy ze soba ponad dwa lata po ślubie a od początku znajomości to ponad 7 lat
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobitki
Nadrabiam zaleglosci z forum. Dzis przyszla @ i to bolesna jak co miesiac.
U mnie maraton po lekarzacj; jutro kardiolog, za tydzien szpital i badanie hsg, w srode gastrolog. Masakra dzis umowilam sie na hsg przed tel do lekarza mialam takiego nerwa ze chyba przed slubem i obrona mgr'a mialam mniejszego.
My na weekend sie nie wybieramy no chyba sa na sobote i niedziele na dacze w gory,ale nie wiem jak bede sie czula.
My z mezem mamy ciekawa historie poznania az sami nieraz wspominamy
Trzymam kciuki za wszystkie kobitki starajace sie w tym cyklu, oby byl wysyp zielonych kropkowEwik lubi tę wiadomość
-
elcia86 wrote:Witajcie kobitki
Nadrabiam zaleglosci z forum. Dzis przyszla @ i to bolesna jak co miesiac.
U mnie maraton po lekarzacj; jutro kardiolog, za tydzien szpital i badanie hsg, w srode gastrolog. Masakra dzis umowilam sie na hsg przed tel do lekarza mialam takiego nerwa ze chyba przed slubem i obrona mgr'a mialam mniejszego.
My na weekend sie nie wybieramy no chyba sa na sobote i niedziele na dacze w gory,ale nie wiem jak bede sie czula.
My z mezem mamy ciekawa historie poznania az sami nieraz wspominamy
Trzymam kciuki za wszystkie kobitki starajace sie w tym cyklu, oby byl wysyp zielonych kropkow
Ela trzymam bardzo mocno kciuki nie stresuj się tak bardzo tym HSG dasz radę zobaczysz. Ja myslę,że to badanie może dużo wyjaśnić.elcia86 lubi tę wiadomość
-
Ewik wrote:dziewczynki a tak z innej beczki czytałam wieczorem do poduszki książkę Bogny Pawalec serdecznie polecam jak się ma chwilę zwątpienia w staraniach i łapie dołki warto poczytać o historiach innych daje dużo pozytywnej energii może dlatego,że autorka jest psychologiem i terapeuta współpracuje ze stowarzyszeniem Nasz Bocian i kliniką Novum
Przeczytałam książkę Bogny Pawelec i ta drugą napisaną z dr Pabianem też... Z dr Pabianem też współpracuje. to właśnie on zdiagnozował mi pcos i niedoczynność tarczycy i zalecał też wizytę u pani psycholog. -
elcia86 wrote:Ewik a ta ksiazka to wersja papierowa czy ebook?
Z tego co mi wiadomo, to tylko w wersji papierowej. jest dostępna w hurtowniach, jakby jej nie było w księgarniach, to spokojnie można zamówić. 34,90zł kosztuje. ja prawie we jedne wieczór przeczytałam całą.elcia86 lubi tę wiadomość