Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnielle, tak coś czułam, że i Ty w tym miesiącu dołączysz do ciężarówek. Zrób test jutro na czczo. Ciekawe co wyjdzie
Może faktycznie zła passa powoli u nas moja? Ja mam za około 2 tygodnie urodzinki. Mam nadzieję,że też w końcu i ja zobaczę dwie kreski. Ostatni test, który robiłam wyrzuciłam z nerwami przez okno z 10.piętraAnielle, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
simcat86bez abonamentu też zaznacza więc spokojna głowa, choć ja tam zazwyczaj sama zaznaczam bo nie wierze temu ovu. Mniej więcej wiem kiedy owulacja przebiega. U mnie zawsze jest wtedy spadek i potem skok i przynajmniej 3-rzy wyższe wtedy mogę domniemywać że to to. A ovu to czasem od czapy mi zaznacza.
Dzień dobry u mnie dzień wyczekiwania na @, nie dość że 14dpo (choć skok mugł u mnie byc też i 3 dni pózniej wiec ręki uciać nie dam) to spadek drastyczny z temperatur wyższych jak przychodzi @ to zaczynam dietę może ona mnie zajmie i bedę co innego odmierzać.
Po za tym mam pszczołę w łazience i boje sie tam wchodzić i nie ma męża ehh -
Zaznaczy - nie będzie tylko odliczać dni fazy i pokazywać daty spodziewanej miesiączki i dni płodnych, ale to można przecież samemu robićsimcat86 wrote:Hej dziewczyny! jak nie mam wykupionego abonamentu to ovu zaznaczy mi owulację czy nie? tak przeczuwam że była w poniedziałek, ale nie jestem pewnagrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kochane Zuczki miło mi czytać wasze wiadomości aż serce sie cieszy i poprawia humor dajecie otuchy bo mnie troszke chandra pobiera z powodu przeziębienia ze znowu nie wyjdzie trudno trzeba dalej pchac ten wózek życiowy ciesze sie bo dzisiaj składałam dokumentu o przyznanie mi stopnia niepełnosprawności i Pani która przyjmowała papiery zapisała mnie na komisje na 10 maja dosyć szybko to sie rozegra i mam nadzieje ze pozytywnie dla mnie mi temp skoczyła na 37 jak nigdy ale pewnie to przeziebienie kombinuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maj bedzie nasz! Zobaczycie! Jan Paweł II urodził sie 18 maja (ja tez mam wtedy urodziny:)) i ja myśle ze nasz nowy święty nam pomoże i maj bedzie brzemienny w skutki (dosłownie brzemienny). Jutro powtórzę test, tylko jak ja do jutra wytrzymam?? Buziaki dla Was
szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anielle ja też myślę, że będziemy Ci gratulowac jutro
Kora super wiadomości cieszę się, ze co raz więcej dobrych wiadomości. Bo przecież z każdym cyklem jesteśmy bliżej tego zielonego kropeczka
Dziewczynki ja się na razie zegnam...jutro ostatni dzień w pracy i od razu wyruszamy na zasłużony urlop na calutki tydzień! Największe starania za mną w tym cyklu, a więc teraz czekam na dwie krechy
Miłego weekendu majowego wszystkim![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyAnielle ja mam urodzinki dzień przed Tobą czyli 17 maja
Pochwal się nam jutro wynikami testu :*
Magdalenka udanego urlopu. Wypoczywaj do woli i nie myśl o tym czy się już tam coś w środku zapładnia. Większość dziewczyn mówi, że jak się zapomina o staraniach to wtedy się zachodzimagdalenka_ka, szpilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ja powoli się żegnam, bo wyjeżdżam zaraz po pracy. Życzę Wam udanego weekendu i mam nadzieję, że nie będziecie miały czasu za dużo pisać, bo nie dam rady Was nadrobić! Pozdrawiam
elcia86 lubi tę wiadomość