Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jakie macie na jutro plany?
Ja mam ambitny plan uporzadkowania mieszkania z takich rzeczy ktore odkladalam juz jakis czas typu ksiazki,plyty itp.
Prasowanie tez juz czeka a wieczorkiem spotkanie basen i spotkanie ze znajomymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 22:47
Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Anielle trzymam kciuki za dwie grube krechy
DZiewczyny dawno mnie tu nie bylo, bo siedze pooki co na wątku " poronienia" niestety jest mi on dobrze znany a wy tak lecicie z tymi wpisami ze nie nadążam czytac ale powiem wam ze wczoraj skonczyla mi sie druga @ po poronieniu i dzis zaczęlam nowe staraka cała parą
Mam nadzieje że się uda , bo juz wcześniej tez sobie maj rezerwowalam
Trzymam kciuki za Was Wszystkie
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Hej Hej ja mało optymistycznie również bo wczoraj, przed północą zaczęłam plamić a dziś już @ się rozkręca, na szczęście mieszczę się jeszcze w majówkach i może 26 maja przyniesie mi szczęście
A teraz śle wam buziaki http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif i życzę udanych majówek, a testującym 2 kreseczek.
Ja się nie poddaje walczę http://emoty.blox.pl/resource/worek_tren.gif dalej dziś zaczynam 14 cykl, a 14-stka zawsze była dla mnie szczęśliwa więc może się teraz się uda... uciekam na mój weekend majowyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 06:43
-
Dziewczyny wszystkim zycze milego odpoczynku w ten dlugi weekendzik, ja jestem wlasnie w pracy od 8 i to do 20, jutro to samo... I usiedziec nie moge. Zrobilam test, wyszla znowu blada kreska, mam sie juz cieczyc? Jakos to do mnie nie dociera.
A tak wogole to padam z nog, nie wiem czy przez to wyczekiwanie czy poprostu pierwsze objawy ciazy daja o sobie znac.
Czlowiek juz tyle miesiecy wyczekuje (10) ze wierzyc mi sie nie chce ze to juz to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 09:39
-
Anielle myślę że powinnaś się cieszyć...
ja po nawale pracy muszę wziąć się za mieszkanie bo koty z każdego kąta wystają aż wstyd;-(4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Anielle wrote:Dziewczyny wszystkim zycze milego odpoczynku w ten dlugi weekendzik, ja jestem wlasnie w pracy od 8 i to do 20, jutro to samo... I usiedziec nie moge. Zrobilam test, wyszla znowu blada kreska, mam sie juz cieczyc? Jakos to do mnie nie dociera.
A tak wogole to padam z nog, nie wiem czy przez to wyczekiwanie czy poprostu pierwsze objawy ciazy daja o sobie znac.
Czlowiek juz tyle miesiecy wyczekuje (10) ze wierzyc mi sie nie chce ze to juz to.Ewik lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Anielle - myślę, że to TO i oby tak było! Cierpliwości życzę i jak najmniej stresu.
U nas weekend się zaczął, piękna pogoda. Idziemy na rolki, a później jedziemy na wieś do rodziców
Wiecie co, mi ten odpoczynek do Ovf dużo dał. Ale przez ostatnie dni znów częściej tu wchodzę i niestety, tylko pogarsza to mój stan. Oczywiście absolutnie nie mam na myśli naszego wątku Siłą rzeczy ciągnie mnie na inne wątki, teraz o Hashimoto, a później idzie jak domino i tylko się dołuję... Chyba zrobię sobie ban na wszystko inne, prócz Czarnobylek.
-
Ida wrote:Cześć Kochane!
Anielle - myślę, że to TO i oby tak było! Cierpliwości życzę i jak najmniej stresu.
U nas weekend się zaczął, piękna pogoda. Idziemy na rolki, a później jedziemy na wieś do rodziców
Wiecie co, mi ten odpoczynek do Ovf dużo dał. Ale przez ostatnie dni znów częściej tu wchodzę i niestety, tylko pogarsza to mój stan. Oczywiście absolutnie nie mam na myśli naszego wątku Siłą rzeczy ciągnie mnie na inne wątki, teraz o Hashimoto, a później idzie jak domino i tylko się dołuję... Chyba zrobię sobie ban na wszystko inne, prócz Czarnobylek.
jeśli chcesz możemy też Ci zakazać wchodzenia na inne foraEwik, Ida lubią tę wiadomość
-
Tak jest,ze sila rzeczy się trudno zdystansowac jak duzo czytamy nakrecamy sie i wszystko widzimy na poczatku w ciemnych barwach. Sama to przerabiam co jakis czas teraz mam tak czekam na @ jestem mega zla rzucam piorunami i sama ze soba nie moge wytrzymac,jak @ juz jest odnotowuje spadek jakiego kolwiek racjonalnego myslenia jest smutek natomiast po @ nowe nadzieje i oczekiwanie na owulacje obserwacje czy faktycznie bedzie i starania a pozniej od nowa jazda
Niestety nie da sie nie myslec jak chodzisz po lekarzach i co chwile cos nowego wychodzi przynajmniej ja tak mam mialam plan buntu ktory byl nie wypalem bo i tak musialam isc bo infekcja jedna druga a to mam chodzic na monitoring a to badania takie i smakie. Z jednej strony do dobrze,ze nie mowi mi prosze przyjsc po roku tylko zleca co rusz jakies nowe rzeczy ale z drugiej na moja glowe nie wplywa to dobrze.
U mnie piekna pogoda wszystko zrobione pelne lenistwoszpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kochane u mnie też piękna pogoda stół wyciągnięty można zacząć sezon picia kawki albo herbatki na dworze nareszcie śmiać mi sie chce z mojej temp bo wystrzeliła na orbitę ale pewnie przez infekcję trudno przynajmniej wiem ze nie tym razem sie uda i mogę sie cieszyc z weekendu pełną gębą
Ewik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana co ma być to i tak bedzie i tego nie zmienię daje spokój z tym wszystkim temp bede mierzyc bo sie przyzwyczaiłam ale sie nie na krecam bo pewna jestem ze nici z tego za to za Ciebie trzymam kciuki majówka sie zaczeła to tym sie teraz zajmę i ciesze bo pogoda dopisuje a kiełbaska kusi
-
nick nieaktualnykiełbaska boczusiem owijana mniam mniam i popita zimnym piweczkiem cud miód ja uciekam sie troszki położyć bo moja ukochana miastenia zaczyna przypominac ze jest ze mną tym bardziej przy infekcji może wieczorkiem zajrzę a za was trzymam kciuki i smacznej kiełbaski i dużo odpoczynku życzę na łonie natury papatki
Ewik lubi tę wiadomość
-
Cześć kobietki śliczną mamy dziś pogodę.
U mnie dziwnie bo tempka spadła ponizej lini podstawowej, a @ brak, za to duzo białego sluzu czego nigdy przed @ nie było. Dodam że brałam duphaston do 25 dc wiec to moze przez to ten śluz...ehh