X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie mam pojecia ale faktycznie narobilysmy wpisow :) pamietam jak jeszcze niedawno byla 60 str.

ewelina27 lubi tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jakie macie na jutro plany?

Ja mam ambitny plan uporzadkowania mieszkania z takich rzeczy ktore odkladalam juz jakis czas typu ksiazki,plyty itp.
    Prasowanie tez juz czeka :) a wieczorkiem spotkanie basen i spotkanie ze znajomymi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 22:47

Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wyjeżdżamy do rodziców, bo sami jadą do znajomych, więc będziemy pilnować domu :) Ale w piątek robimy grilla ze znajomymi :)

Sprzątać raczej nie zamierzam :D

• vincaminor Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę kończyć zamówienia ślubne - biznes mi się rozkręca, że powoli zaczyna mi rąk brakować. Ale to dobrze - czas szybciej leci :)

Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielle trzymam kciuki za dwie grube krechy :)

DZiewczyny dawno mnie tu nie bylo, bo siedze pooki co na wątku " poronienia" niestety jest mi on dobrze znany :( a wy tak lecicie z tymi wpisami ze nie nadążam czytac ;) ale powiem wam ze wczoraj skonczyla mi sie druga @ po poronieniu i dzis zaczęlam nowe staraka cała parą :):):)
    Mam nadzieje że się uda , bo juz wcześniej tez sobie maj rezerwowalam :)
    Trzymam kciuki za Was Wszystkie :)

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• Vaniliaa Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej ja mało optymistycznie również bo wczoraj, przed północą zaczęłam plamić a dziś już @ się rozkręca, na szczęście mieszczę się jeszcze w majówkach i może 26 maja przyniesie mi szczęście :)

A teraz śle wam buziaki http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif i życzę udanych majówek, a testującym 2 kreseczek.
    Ja się nie poddaje walczę http://emoty.blox.pl/resource/worek_tren.gif dalej dziś zaczynam 14 cykl, a 14-stka zawsze była dla mnie szczęśliwa więc może się teraz się uda... uciekam na mój weekend majowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 06:43

Czy te­go chce­my czy nie, zaw­sze na coś czekamy.
    P9zxp2.pngkFL2p2.png
  • Anielle Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkim zycze milego odpoczynku w ten dlugi weekendzik, ja jestem wlasnie w pracy od 8 i to do 20, jutro to samo... I usiedziec nie moge. Zrobilam test, wyszla znowu blada kreska, mam sie juz cieczyc? Jakos to do mnie nie dociera.
    A tak wogole to padam z nog, nie wiem czy przez to wyczekiwanie czy poprostu pierwsze objawy ciazy daja o sobie znac.
    Czlowiek juz tyle miesiecy wyczekuje (10) ze wierzyc mi sie nie chce ze to juz to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 09:39

relgjw4z78qot2nk.png
    8p3ogzu3ye28ntmj.png
  • Izik Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielle myślę że powinnaś się cieszyć...
    ja po nawale pracy muszę wziąć się za mieszkanie bo koty z każdego kąta wystają aż wstyd;-(

4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍;-)

01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
    3tygodniowe indukowanie poronienia
    zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
    niedoczynność tarczycy
    tyłozgięta, zrotowana macica
    05.2021 poronienie 6tc
    STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
    17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
    córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze :) zrob po weekendzie bete. Niesmialo ale gratuluje bo nie ma bata dwa testy z blada kreska to musi byc TO.

Anielle, ewelina27 lubią tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielle wrote:
    Dziewczyny wszystkim zycze milego odpoczynku w ten dlugi weekendzik, ja jestem wlasnie w pracy od 8 i to do 20, jutro to samo... I usiedziec nie moge. Zrobilam test, wyszla znowu blada kreska, mam sie juz cieczyc? Jakos to do mnie nie dociera.
    A tak wogole to padam z nog, nie wiem czy przez to wyczekiwanie czy poprostu pierwsze objawy ciazy daja o sobie znac.
    Czlowiek juz tyle miesiecy wyczekuje (10) ze wierzyc mi sie nie chce ze to juz to.
    cichutkie gratulacje nie martw się wszystko jest ok

Ewik lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ida Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane!

Anielle - myślę, że to TO i oby tak było! :) Cierpliwości życzę i jak najmniej stresu.

U nas weekend się zaczął, piękna pogoda. Idziemy na rolki, a później jedziemy na wieś do rodziców ;)

Wiecie co, mi ten odpoczynek do Ovf dużo dał. Ale przez ostatnie dni znów częściej tu wchodzę i niestety, tylko pogarsza to mój stan. Oczywiście absolutnie nie mam na myśli naszego wątku ;) Siłą rzeczy ciągnie mnie na inne wątki, teraz o Hashimoto, a później idzie jak domino i tylko się dołuję... :( Chyba zrobię sobie ban na wszystko inne, prócz Czarnobylek.

• szpilka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Cześć Kochane!

Anielle - myślę, że to TO i oby tak było! :) Cierpliwości życzę i jak najmniej stresu.

U nas weekend się zaczął, piękna pogoda. Idziemy na rolki, a później jedziemy na wieś do rodziców ;)

Wiecie co, mi ten odpoczynek do Ovf dużo dał. Ale przez ostatnie dni znów częściej tu wchodzę i niestety, tylko pogarsza to mój stan. Oczywiście absolutnie nie mam na myśli naszego wątku ;) Siłą rzeczy ciągnie mnie na inne wątki, teraz o Hashimoto, a później idzie jak domino i tylko się dołuję... :( Chyba zrobię sobie ban na wszystko inne, prócz Czarnobylek.
    przejdzie Ci jest taki moment, że wszystkie czarne scenariusze chłonie sie jak gąbka a potem nabiera się do tego dystansu, ale nawet czytanie tych niepokojących informacji ma jakiś plus, bo często dziewczyny znajdują jakies wyjście z sytuacji, więc gdyby się coś złego stało to zawsze wiemy gdzie znaleźć metody walki, przy czym na razie nie wyszukujemy komplikacji

jeśli chcesz możemy też Ci zakazać wchodzenia na inne fora :)

Ewik, Ida lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest,ze sila rzeczy się trudno zdystansowac jak duzo czytamy nakrecamy sie i wszystko widzimy na poczatku w ciemnych barwach. Sama to przerabiam co jakis czas :) teraz mam tak czekam na @ jestem mega zla rzucam piorunami i sama ze soba nie moge wytrzymac,jak @ juz jest odnotowuje spadek jakiego kolwiek racjonalnego myslenia jest smutek natomiast po @ nowe nadzieje i oczekiwanie na owulacje obserwacje czy faktycznie bedzie i starania a pozniej od nowa jazda :)

Niestety nie da sie nie myslec jak chodzisz po lekarzach i co chwile cos nowego wychodzi przynajmniej ja tak mam mialam plan buntu ktory byl nie wypalem bo i tak musialam isc bo infekcja jedna druga a to mam chodzic na monitoring a to badania takie i smakie. Z jednej strony do dobrze,ze nie mowi mi prosze przyjsc po roku tylko zleca co rusz jakies nowe rzeczy ale z drugiej na moja glowe nie wplywa to dobrze.

U mnie piekna pogoda :) wszystko zrobione pelne lenistwo

szpilka lubi tę wiadomość

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane u mnie też piękna pogoda stół wyciągnięty można zacząć sezon picia kawki albo herbatki na dworze nareszcie :) śmiać mi sie chce z mojej temp bo wystrzeliła na orbitę ale pewnie przez infekcję trudno przynajmniej wiem ze nie tym razem sie uda i mogę sie cieszyc z weekendu pełną gębą

Ewik lubi tę wiadomość

• Ewik Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie skok ogromny, tez tak miałam jak byłam chora ale Tobie życzę małej fasolinki :) jak nie w tym cyklu to w następnym.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana co ma być to i tak bedzie i tego nie zmienię daje spokój z tym wszystkim temp bede mierzyc bo sie przyzwyczaiłam ale sie nie na krecam bo pewna jestem ze nici z tego za to za Ciebie trzymam kciuki majówka sie zaczeła to tym sie teraz zajmę i ciesze bo pogoda dopisuje a kiełbaska kusi

• Ewik Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też za Ciebie trzymam kciuki :) oj tak kiełbaska mniammmmm

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiełbaska boczusiem owijana mniam mniam i popita zimnym piweczkiem cud miód ja uciekam sie troszki położyć bo moja ukochana miastenia zaczyna przypominac ze jest ze mną tym bardziej przy infekcji może wieczorkiem zajrzę a za was trzymam kciuki i smacznej kiełbaski i dużo odpoczynku życzę na łonie natury papatki

Ewik lubi tę wiadomość

• Beata86 Przyjaciółka

Wysłany: 1 maja 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :) śliczną mamy dziś pogodę.

U mnie dziwnie bo tempka spadła ponizej lini podstawowej, a @ brak, za to duzo białego sluzu czego nigdy przed @ nie było. Dodam że brałam duphaston do 25 dc wiec to moze przez to ten śluz...ehh

CZEKAMY NA CIEBIE KRUSZYNKO<3<3

bfarxzdv3th8qr08.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka odpoczywaj :)

Cześć Beata:)

mhsv2n0ahsxqjiji.png
‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ