Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wizyty to zrobiła mi ginka usg a tam malutka taka gruba jakby kreska i ładny pęcherzyk żółtkowy a dzidzia z serduszkie, ale nie włączała na glośniku, nie zostałam zważona a kartę ciąży na kolejnej wizycie
no i listę badań dostałam do zrobienia, dziękuję Kochane za wsparciemagdalenka_ka, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Kor_a wrote:Szpilka - mi na pierwszej wizycie tez nie puszczała serduszka (powiedziała, że nie ma co męczyć tego dziecka na tak wczesnym etapie) - usłyszałam dopiero na prenatalnym w 12 tygodniu
magdalenka_ka, gosia86 lubią tę wiadomość
-
U mnie też dzisiaj pojawiło się słoneczko dzień minął bardzo szybko i pracowicie, Ale się cieszę jutro już piątek!
Dziewczyny, albo sobie wkręcam, albo mam dziwne objawy, oby ciążowe piersi bolą jeszcze bardziej, pojawił się jakiś śluz, od trzech dni jak nie pożrę z rana śniadania, to mi niedobrze, i mam lekkie zawroty głowy! Czy to TO? Czy moja podświadomość płata mi figla? Ale teraz mi się dłuży do terminu @...nie nastawiałam się, ale jeszcze nigdy tak się nie czułam pod koniec cyklu...jedyne co mnie przekonuje, że jednak się nie udało, to ochota na kawe, smakuje obłędnieEwik, gosia86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ewik wrote:Magdalenka trzymam kciuki oby te objawy były ciążowe
Ja już nie patrze na żadne objawy bo zawsze się nakręcam i nici z tego mam nadzieje,że mimo wszystko do po wakacjach zaciążymy i uniknę szpitala i badań.
Ewik masz rację z tymi objawami, nie ma co patrzeć na nie i się nastawiać. Dzisiaj już nie mam żadnych, nic nie boli, więc to pewnie cisza przed @...
Dzisiaj już Piątek!jeszcze tylko 8h pracy i weekend!!!
Ewik lubi tę wiadomość
Dzień dobry
Witam się w piękny dzień zapowiada się upalnie. U mnie temp.od kilku dni na jednym poziomie czy to normalne? nie ogarniam tego
Jakie macie plany weekendowe? ja jutro mam zamiar skorzystać troszkę ze słoneczka i się pouczyć niestety ale jeszcze jeden zjazd i jestem wolna. -
Ewik - dziękuję Kochana za życzenia!!
Zgodnie z moimi planami dzisiaj się żegnam, ale myślę, że nie na długo. Będę uzupełniać kalendarz ciąży, więc i tu mogę zajrzeć co słychać. Znając Wasze
tempo to pewnie ciężko mi będzie być na bieżąco, ale może chociaż całościowo będę ogarniać
Życzę Wam spokojnego czasu i mnóstwa fasolekgosia86, Ewik lubią tę wiadomość
-
Kora udanego urlopu!
Ewik my nadal remontujemy, więc weekend będzie znów pracowity ale chociaż pośpimy do 8 ale już bym chciała być po remoncie, a tu jeszcze tyle roboty...w lipcu dopiero szafki kuchenne będziemy montować...
Siedzę właśnie w pracy i zastanawiam się jak by tu czmychnąć po test i kiedy go zrobić...gdzie ta moja cierpliwość????Ewik lubi tę wiadomość
A ja w ten weekend podpisuję umowę na salę, zespół i fotografa, przynajmniej tyle będziemy mieli zagwarantowane
Odebrałam wyniki i nadal nie wiem skąd te dodatkowe skurcze u mnie. Jonogram wzorowy, magnez (po meeeegaśnym uzupełnieniu, bo 1500mg codziennie + Muszynianka + pestki dyni) też po środku normy, morfologia (jak to określiła pielęgniarka w laboratorium) jak u zdrowego silnego faceta...
O 18 zmykam na pociąg i jadę do Mojego K. serduszkować i korzystać z dzisiejszego dnia Wiecie, że dziś Światowy Dzień Pocałunku?
Kora, udanego wypoczynku
Magdalenka, nie dziwię się, ja sama bym nie wytrzymała z ciekawości
Gosia, odpoczywaj Kochana, trzeba zregenerować siły
A swoją drogą coraz częściej żałuję, że mieszkamy tak daleko od siebie i nie możemy się skrzyknąć wszystkie i umówić na jakąś kawę i ciachogosia86, Ewik, marti_marti, aja lubią tę wiadomość
-
Magdalenka test zakupiony?? trzymam kciuki
Eklerka udanego weekendu z ukochanym
Kor_a udanego urlopu
mnie niestety czeka jeszcze jutro praca, ale w ramach nadgodzin to trzeba trochę podreperować budżet po 2 miesiącach L4
dzisiaj znajoma mi zaproponowała oddanie za symbolową złotówkę mieszańca yorka z kundelkiem, bo jej suczka się oszczeniła
ale mój mąż się nie chce zgodzić, a ja tak bardzo bym chciała, miała bym odskocznię od myślenia o dziecku
ach brak mi argumentów przeciw jego argumentwi że nas na to nie stać, ach że też on musi być zawsze taki rozsądnymagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Gosia ja mam psa i bardzo polecam fakt pies kosztuje - karma, weterynarz, ale daje tyle radości, że nie da się tego opisać...ja zawsze chciałam mieć psa, mąż nie. Przekonanie go zajęło mi całe 3 lata. Było warto. Sucz nasza jest z nami 4 lata i kocham ją nad życie on zresztą też...a poza tym każde dziecko powinno mieć swojego psa mam nadzieję, że uda Ci się go przekonać, bo pies to super odskocznia od wszelakich smutków...
gosia86 lubi tę wiadomość
Cześć Dziewczynki
u mnie dzisiaj piękne słoneczko przez cały dzień właśnie wróciłam z pracy czekam na Małża i idziemy na spacerek. Jutro też pracowity dzień.
Magdalenka życzę cierpliwości i oczywiście zaciskam kciuki bardzo mocno
Eklerka serduszkuj jak najwięcej i korzystaj z chwil razem a co !
Gosia myślę,że piesek mógł by Ci bardzo pomóc w tym trudnym czasie miała byś o kogo dbać nie myślała byś tak dużo o przykrościach jakie Cię spotkały. Porozmawiaj jeszcze z Mężem może da się przekonać.magdalenka_ka, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie. Ja również z Czarnobyla, starająca się o pierwszego dzidziusia. Staramy sie juz nieco ponad dwa lata. Mam niski progesteron, brak owulacji, długie cylke i problemy ze sluzem plodnym. Bez leków jak na razie. Lekarze narazie dopiero mnie badają. Miałam HSG. Jajowody drożne. Na własną rękę przyjmuje kwas foliowy, wiesiołka na śluz i niedawno zaczelam jeść mace. Jest ciężko, ale walcze. Przynajmniej sie staram. Pozdrawiam Was dziewczyny.
magdalenka_ka, aja lubią tę wiadomość