Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu, to koniecznie wrzucaj! Z chęcią obejrzę.
Podejrzałam też Twój wykresik i widzę, że temperatura podskoczyła. 3mam kciuki, oby na owulke:*
Ewik, jak długie masz cykle? Po wykresie widzę, że może w podobnym czasie będziemy testowały
gosia86, Ewik lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Hej dziewuszki :*
Gosiu cieszę się, że dobrze doradziłam
Mąż zabrał mnie dziś na rybki tzn on łowił a ja się wylegiwałam na wielkim fotelu - żeby pomieściły moją pupę to muszą być wielkie Pogoda idealna, chwila słoneczka chwila chmurek i nawet pod koniec deszczyk przez 3 minutki popadał i powietrze zrobiło się boskie mam nadzieję, że moim bliźniakom słoneczko nie zaszkodzi
temperaturka delikatnie do góry i Ovufriend wyznaczył owulke tak jak sama podejrzewałam
Gosiu trzymam kciuki za Twoją owulkę; zaczęłyśmy cykl w tym samym dniu i obyśmy się cieszyły obie z obecnego cyklu i zielonego finaługosia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Hej hej a ja chciałabym powiedzieć, że się lenimy, ale niestety ciężko zapierniczamy przy remoncie a upał dziś taki, że nadaje się tylko na wypad nad morze...
Kati a podajesz mężowi robaczki ??? Jak jeździłam z ojcem na ryby, to byłam odpowiedzialna za robale , zeby nie uciekły hihi, ale uwielbiałam jeździć, zawsze brałam ksiazke I kocyk zawsze, ale to zawsze zasypiałamgosia86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magdalenka robaczków nie podaję oczywiście książka była no i oczywiście zasnęłam... nie na długo bo branie było i mnie złośliwiec obudziłIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
cześć Czarnobylki, dawno tu nie zaglądałam. niestety nie mam czasu, koleżanka z pracy na urlopie, więc wszystko na mojej głowie i do domu przychodzę mega zmęczona. do tego siostra mam problemy ze zdrowiem poważne, a że szwagier w trasie, więc pomagamy jej z moim mężem. jeszcze nam pies zdechł w moim rodzinnym domu nasz ukochany pies eh... na poczatku w sierpniu jedziemy do naszego lekarza do kliniki, niech się nasze starania wreszcie posuwają do przodu.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Kati86 fajny dzień miałaś
ja siedzę na grillu u teściów
Lenka jutro wrzucę bo u teściów jestem
wrzucę zdjęcie sandałków i szpilek
Kati ja się jeszcze nie staram, dopiero dwa miesiące po poronieniu i muszę jeszcze trochę poczekać
ale może zacznę w sierpniu najpóźniej we wrześniu:)
i jeszcze raz dziękuję za namiary na aptekę:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 19:18
-
Lenka@ wrote:Gosiu, to koniecznie wrzucaj! Z chęcią obejrzę.
Podejrzałam też Twój wykresik i widzę, że temperatura podskoczyła. 3mam kciuki, oby na owulke:*
Ewik, jak długie masz cykle? Po wykresie widzę, że może w podobnym czasie będziemy testowały
Lenka cykle mam 30,31 dni Z Dupkiem mi się skrócił na 29dni. -
Cześć, miłego dnia życzę!
Rah, ja jestem z południa i u mnie pogoda wczoraj była fatalna. Cały dzień padało. Dziś z kolei odbicie...piękne słonko. Także na bak wykorzystam pogodę... chyba wygrały dziś rolki
Dziewczyny, mam pytanie. Te temperatury w moim cyklu w tej drugiej fazie strasznie skaczą Zastanawiam się czy to dobrze... Jak przeglądam inne wykresy to kurcze widzę, że te tempki skaczą ale lekko...albo tendencja jest z reguły wzrostowa...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dziewczyny, potrzebuję pomocy (rozjaśnienia mózgu, bo mi się wszystko plącze już ).
Wczoraj testy owulacyjne po raz pierwszy pokazały wynik dodadni, dzisiaj skok temperatury, czy mam rozumieć, że owulka pojawiała się wczoraj/dzisiaj?matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Under, chyba ciężko jest to określić, bo nigdy nie wiadomo kiedy owulka dokładnie nastąpiła (no chyba jedynie USG może to potwierdzić).
Na testach owu zazwyczaj piszą, że może pojawić się do 48h po pozytywnym teście.
Mi np owu wyznaczyło dzień przed skokiem tempki.
Ciężko jest jednoznacznie to stwierdzić, bo chyba nie ma reguły. Najlepiej by było żebyś kochała się wczoraj i dziś i jutro... )
-
Under, wiem, że zapewne zbytnio Ci nie pomogłam...
Może bardziej doświadczone dziewczyny na forum się więcej wypowiedzą
Tak, czy inaczej trzymam kciuki!