Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kati86 wrote:Lenka ja kiedyś mierzyłam o 6 rano a później ok 9 a wstałam tylko na siku i było o 0,3 więcej więc najlepiej nie mierzyć o innych godzinach bo można się pogubić
Tak też myślałam, ale wolałam się upewnić.
Ogólnie czuję się rozpalona...chyba przez ten smutek tempka mi się podwyższyła. Stanowczo nie lubię siebie dziś
Już nie smęcę bo tu trzeba nadzieję dawać, a nie smuty cisnąć!
Kati kciukam, kciukam i jeszcze raz kciukam:* W czwartek na bete idziesz?
Ja chyba już testować nie będę i poczekam na małpę.
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja juz stracilam nadzieje, z 37 w dwa dni do 36.7 spadlo. Pewnie lada moment pojawi sie @.A tak liczylam! Testy owulacyjne,siemnie lniane i znow nic.
mysle nad wiesiolkiem na przyszly cykl. Mam wizyte u gina na 28.07, ale z @ bez sensu isc.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Lenka@ wrote:Kati kciukam, kciukam i jeszcze raz kciukam:* W czwartek na bete idziesz?
Ja chyba już testować nie będę i poczekam na małpę.
Lenka o ile @ nie nawiedzi to w czwartek z rana. testów w domu już nie mam więc juro na luzie i oby wieczorem i w ogóle nie przyszła a jak rano temp podejdzie do góry to znowu zrobię sobie nadziejęIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Lenka a tak w ogóle to Twoje imię? Bo zaczyna mi się podobaćIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Lenko, dobrze znam ten bol,płacz i rozczarowanie. Gonitwie tysiąca myśli...dobrze jest sie wypłakać. Mi juz chyba to przeszło. Zloscilam sie, płakałam, wypominalam...juz 3 cykl tak nie robię. Przyjmuje do wiadomości "acha, nie udało sie, no to próbujemy dalej i w kolejnym miesiącu sie uda". Ta bezradność....to wszystko jest w głowie. I tak jak pisze Kati, niektórzy starają sie latami, miesiecy starań jest kilkadziesiąt. Wszystko trzeba przetrawić, dać sobie czas.
I niestety pojawiła sie brutalna prawda, tu tyle kobiet płacze i cierpi, a inne wyrzucają swoje cuda na śmietnik....to boli, ta niesprawiedliwość.... -
Under ja łykam wiesiołka i mam wiecej sluzu. Zależy po co chcesz go łykać.
Kati, mam sąsiadkę 2 letnią Lenkę i juz nie moge tego imienia słuchać wybacz Lenko ;p -
Ja nigdy nikogo nie znałam z takim imieniem za to masakrycznie dużo u mnie w śród sąsiadów dziewczynek z imieniem Julia i jak słyszę jak rodzice wolają JULIA!! to mam ochotę krzyknąć GDZIE TWÓJ ROMEO?!
Ania1986, Lenka@, rah, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Rah, haha wybaczam Aczkolwiek nie popieram, bo to cudne imię
Aż dziw bierze...bo Ty styczniowy koziorożec (?) jesteś, więc powinna być zgodność między nami :P
Kati,...Lenka to imię, które dam mojej pięknej, zdrowej córeczce...bo wierzę, że się jej w końcu doczekam :*
Na prawdę mam na imię Edyta (i to jest Rah dopiero imię nie do lubienia Ot taka niespodziankaKati86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka@ wrote:Rah, haha wybaczam Aczkolwiek nie popieram, bo to cudne imię
Aż dziw bierze...bo Ty styczniowy koziorożec (?) jesteś, więc powinna być zgodność między nami :P
Kati,...Lenka to imię, które dam mojej pięknej, zdrowej córeczce...bo wierzę, że się jej w końcu doczekam :*
Na prawdę mam na imię Edyta (i to jest Rah dopiero imię nie do lubienia Ot taka niespodziankaLenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
under_the_snow wrote:wlasnie chce kupic na sluz. Rozumiem, ze wiesiolek mozna w tabletkach?
Under, ja akurat kupiłam wiesiołek w buteleczce. Kupiłam go w małym sklepie ze zdrową żywnością...i 3mam go w lodówce. Ale w tabletkach też są.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkoro jesteśmy przy imionach to jakie imiona nadacie swoim pociechą? bo u nas Córeczka- Livia Nadia(będzie mieć dwa imiona tylko teraz spor które pierwsze mi się podoba w tej kombinacji)
Synek -Milan lub Antek(Antka już mam kota a wiec trochę dziwnie by to było ale cóż)bądź HubertWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 20:04
-
Taaaaaak, ja tez same fajne Edzie znam!
Podobało mi się Lenka, gdy znałam tylko jedną ( jeszcze w brzuszki), teraz słyszę to milion razy dziennie.... czyt. otwarte okno, Lenka mieszka piętro niżej i wiecznie siedzi w ogródku :p
Ja wodnik!
Under, mozna w kapsulkach. Ja czasami mam Oeparol, a czasami inne mniej znane. Zawsze patrzę na skład, bo czasem jedna kapsulka moze miec baaaardzo mało wiesiołka i tak ludzi w jajo robią. Do tego, tak jak napisała Ania, siemię (nie znoszę tych glutow i jem z jogurtami itp.), duzo wody, ale tez witamina b6 i magnez oraz herbata rooibos i malina -
rah wrote:Taaaaaak, ja tez same fajne Edzie znam!
Podobało mi się Lenka, gdy znałam tylko jedną ( jeszcze w brzuszki), teraz słyszę to milion razy dziennie.... czyt. otwarte okno, Lenka mieszka piętro niżej i wiecznie siedzi w ogródku :p
Ja wodnik!
Wodnik! Ha! To pewnie stąd ta chwilowa niezgodność
Ja z drugiej połowy stycznia, ale jeszcze koziorożec
Moja będzie Lenka...BĘDZIE, mówię wam !!! Podoba mi się jeszcze Oliwka...ale i Livia brzmi dźwięcznie
Na chłopca się nie mogę zdecydować...ehhh