Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli będę go traktować jako lepk
choć lepki to dla mnie taki który jest Malo rozciagliwy
ja chcę uzyskać odszkodowanie za poród martwego dziecka a do tego potrzebne jest określenie płci
też boję się tych badań
boje sie odebrać material z laboratorium
to będzie jak rozdrapywanie ran
ale liczę że mąż mnie jakoś wesprze -
gosia86 wrote:Jak bylam w ciąży to mąż nazywal nasze dziecko bobek, bo wszyscy mają fasolkę a my mamy bobka
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gosiu, trzymam kciuki zatem za spokój ducha!
A my o naszym mówiliśmy Klusek. I nadal tak mówimy. Czekamy aż Klusek do nas wróci i Klusek pozostaje Kluskiem pomimo, ze miał byc dziewczynkągosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
rah wrote:
Do czegoš sie chociaz przydamy nie? ;p
A ja znam same wariatki Edzie! Wszystkie odbiegają od tzw. "normalności" i "standardów" ;p
Ooooo, to by się zgadzało Bo mnie z natury jakoś do standardów dalekorah lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Gosiu, chciałabym być w połowie tak dzielna jak Ty. Może to ckliwe, ale na prawdę!
Ogrom siły Tobie teraz życzę :*
Aja, do końca roku jest jeszcze troszkę czasu :* Będzie dobrze!
Ewwiel, wykresik wygląda obiecująco :*gosia86, aja lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Chyba Gosiu masz rację. Choć jak patrzę na swoje zmagania...to nie ma co porównywać :*
Co nas nie zabije to nas chyba wzmocni...
Kati, moja wykresowa bliźniaczko , pamiętaj, że zawsze jest jakiś wyjątek potwierdzający regułę...i tak...zawsze znajdzie się jakaś niefajna Edziagosia86 lubi tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Ewwiel, wykresik wygląda obiecująco :*
Dzięki. Sama się dziwie, ze mam widoczną II fazę, w tamtym roku raczej tego nie było przy moich długich cyklch. Ale z pozytywnego testu i tak nici, bo mąż mi wyjechał 5 dni przed owu Jutro wraca i w nocy z pt/sob jedziemy na urlop nad morze. Penie tam przywita mnie @. Oby szybko przyszła i żeby rozpoczął się kolejny cykl. Może wtedy zgra się moja owu z pobytem męża w domu.
-
Urlop jest super regeneracja sił i pomoże Ci wejść z uśmiechem w kolejny cykl:) udanego wypoczynku zatem!
ewwiel, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
U mnie znów zapowiada się upalny dzień mam w planach pojechać do Taty popołudniu, szybciej czas minie i nie będę myślała o jutrzejszej becie
Zawiozę Mu spodnie które wczoraj skracałam i nie mogę się doczekać reakcji bo ja jestem zadowolona z efektu końcowego
temperatura delikatnie w gorę od 5 już spać nie mogę, nie wiem czemu może nerwy może coś innego.
Możecie mi powiedzieć jak się odczuwa zgagę? bo mój luby to za bardzo wytłumaczyć nie umie, z resztą on refluks ma więc nie wiem czy to podobneIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Czesc kochana:)
Ja zgaga tez chyba nie miewam, ale czasami miałam problemy typu pieczenie i skręceniu żołądka.tak na środku brzucha, pod splotem słonecznym. Podobno zgaga moze byc taka delikatna i moze byc tak odczuwalna i trzeba szybko cos zjeść to przechodzi.. W gorszych przypadkach pieczenie przenosi sie wyżej, czasam nawet aż pod gardło, odbija sie takim kwaśnym, gorzkim, czasem śmierdzącym powietrzem albo płynem. Czasami trzeba bardzo szybko przełykać silne bo ma sie wrażenie jakby cos sie miało ulac. To tak z opowieści koleżanek.
Ale Ty ranny ptaszek jestes gratuluje wykonania dobrej roboty przy spodniach -
czesc dziewczynki wpadlam przed praca jeszcze. Wczoraj mezowi ryczalam wieczorem, grozilam, ze schabowego nie zje az nie zaciazymy :p
dzis minimalnie temperatura w gore. Ale brzuch bolu jak na @. Podpowie mi ktos jak wykres wrzucic pod kazdy post?rah lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Kati, super cieszę się ogromnie:* Skok temperatury daje dużą nadzieję.
Mam nadzieję, że Tobie się uda Kochana... :* !!!!
U mnie niestety kolejny skok w dół. Tym razem poniżej linii.
Już nie ma płaczu bo chyba się już z tym cyklem pogodziłam... Małpa tuż tuż...
Lecę do pracy. Miłego dnia dziewczynki :*Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
under_the_snow wrote:Podpowie mi ktos jak wykres wrzucic pod kazdy post?
wejdź na sój wykres i pod spodem masz coś takiego jak "udostępnij wykres" klikasz i wyskakuje okienko, na samym końcu masz "link" i tam jest link do wykresu. Następnie w ustawieniach "społeczność" i tam jest okienko "twój podpis na forum" tam wklejasz ten link z wykresemrah lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Lenka@ wrote:Kati, super cieszę się ogromnie:* Skok temperatury daje dużą nadzieję.
Mam nadzieję, że Tobie się uda Kochana... :* !!!!
U mnie niestety kolejny skok w dół. Tym razem poniżej linii.
Już nie ma płaczu bo chyba się już z tym cyklem pogodziłam... Małpa tuż tuż...
Lecę do pracy. Miłego dnia dziewczynki :*
też mam nadzieję że to pozytywny znak
przykro mi słońce, że u Ciebie spadło już trzymam kciuki za kolejny :*Lenka@ lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
rah wrote:Czesc kochana:)
Ja zgaga tez chyba nie miewam, ale czasami miałam problemy typu pieczenie i skręceniu żołądka.tak na środku brzucha, pod splotem słonecznym. Podobno zgaga moze byc taka delikatna i moze byc tak odczuwalna i trzeba szybko cos zjeść to przechodzi.. W gorszych przypadkach pieczenie przenosi sie wyżej, czasam nawet aż pod gardło, odbija sie takim kwaśnym, gorzkim, czasem śmierdzącym powietrzem albo płynem. Czasami trzeba bardzo szybko przełykać silne bo ma sie wrażenie jakby cos sie miało ulac. To tak z opowieści koleżanek.
Ale Ty ranny ptaszek jestes gratuluje wykonania dobrej roboty przy spodniach
No właśnie coś niby takiego mam ale bardzo delikatnego i wystarczy się napić wody. Dziś rano jak leżałam z termometrem to czułam to bardziej i może dlatego już wstałam żeby tego nie czuć No i u mnie to trochę czuję w przełykuIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019