Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Aja jakieś konkretne plany na urlop?
Ewwiel, witaj w klubie, też dziś dostałam @ewwiel, gosia86 lubią tę wiadomość
-
aja wrote:po pierwsze wyspać się a potem ogarnąć nasze mieszkanie, ogarnąć dom rodzinny. brat po śmierci mamy wziął się za sprzątanie, ale jak kazdy facet nie wszędzie dopatrzy. muszę umyć i wyodkurzać mojego złomka (auto). chce jeszcze złożyć papiery na studia podyplomowe. jeszcze do tego wizyta u lekarza, fryzjer, a potem bierzemy namiot i na węgry.
Mi to wygląda na jakieś 2 miesiące urlopugosia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Kati, tylko 2 tygodnie. będzie szybko i intensywnie. mąż obiecał, że troche mi pomoże. zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
gosia86 wrote:Aja sporo zaplanowane
u mnie @ nadal brak;(
jestem chodzącym kłębkiem nerwów;(gosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Czarnobylki!
Ja jak zwykle w weekend się zawinęłam
Kasiu, cieszę się, że beta tak ładnie rośnie:*
Aniu, mam nadzieję, że wszystkie oznaki okażą się fasoleczką...
Gosiu kochana...oby ta wredna małpa przyszła:*
Skwar był dziś okropny. Myślałam, że do lodówki cała wejdę...
Ogólnie odpuściłam. Nie mam zamiaru podporządkowywać się każdemu cyklowi ;/gosia86, Kati86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Aja, ogromnie zazdroszczę urlopu
Ja mam zamiar wziąć jeszcze tydzień wolnego..ale dopiero pod koniec sierpnia / początek września.
Ehhh, przydałoby się więcej takiego nicnierobienia ))
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Gosiu, ciężko mi jest cokolwiek powiedzieć, bo akurat z luteiną nie miałam nigdy doczynienia
Wiem tylko, że czasem stosunek przyspiesza wystąpienie @
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Czemu Gosiu jest Ci to nie na rękę, jeśli mogę spytać?
Ehhh, u mnie non stop jest nerwówka w pracy...ale staram się całkowicie odizolowywać od tego wszystkiego bo bym oszalała...dlatego każdy dzień wolnego jest dla mnie bezcenny
Najchętniej zrobiłabym sobie roczny urlop I mogę mieć 80% wynagrodzenia..a co tam
-
Lenka@ wrote:Czemu Gosiu jest Ci to nie na rękę, jeśli mogę spytać?
Ehhh, u mnie non stop jest nerwówka w pracy...ale staram się całkowicie odizolowywać od tego wszystkiego bo bym oszalała...dlatego każdy dzień wolnego jest dla mnie bezcenny
Najchętniej zrobiłabym sobie roczny urlop I mogę mieć 80% wynagrodzenia..a co tam
też nie kocham swojej pracy
ale wolę zaoszczędzić urlop jak urodzi się już dziecko niż teraz z niego korzystaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 07:50
-
gosia86 wrote:Nareszcie przyszła #
teraz nie wiem czy liczyć od wczoraj wieczorem czy jednak od dzisiaj?
bo pierwszy zabarwiony śluz pojawił się wczoraj o 22
Mi gin kiedys w takiej sytuacji liczył poczatek cyklu od kolejnego dnia czyli u ciebie od dzis. -
Tak też zaznaczyłam:)
dzięki za radę:*
dzwonię do męża i mówię że to jednak okres a nie jakieś plamienia po seksie
a on mówi wiem
ja skąd wiesz?
on słyszę po głosie, mówisz innym tonem
on to musi mnie znać
nowy cykl, ale boję się robić sobie jakieś nadzieje że może się udać
proszę was jeszcze o radę
wg dwóch programów roznie wyznacza mi dni płodne
pierwszy od 15.08 (poprzednio na podstawie tego programu celowałam w owu i zaszlam w ciążę)
i drugi od 20.08
i teraz problem na kiedy umówić się na wizytę do Gina z usg?
17.08 będzie ok czy jednak za wcześnie i lepiej umówić się na 20.08?Lenka@ lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Tak też zaznaczyłam:)
dzięki za radę:*
dzwonię do męża i mówię że to jednak okres a nie jakieś plamienia po seksie
a on mówi wiem
ja skąd wiesz?
on słyszę po głosie, mówisz innym tonem
on to musi mnie znać
nowy cykl, ale boję się robić sobie jakieś nadzieje że może się udać
proszę was jeszcze o radę
wg dwóch programów roznie wyznacza mi dni płodne
pierwszy od 15.08 (poprzednio na podstawie tego programu celowałam w owu i zaszlam w ciążę)
i drugi od 20.08
i teraz problem na kiedy umówić się na wizytę do Gina z usg?
17.08 będzie ok czy jednak za wcześnie i lepiej umówić się na 20.08?
Gosiu cieszę się że już nie musisz czekać i rozmyślać. Co do wizyty to ja bym się chyba na Twoim miejscu wybrała 17 bo lepiej wiedzieć że się owu zbliża niż że już była.gosia86 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualnyWitam kochane do mnie też zawitała @ w niedziele i dobrze mam juz spokój przyszła to i pójdzie , już zaczełam odliczać do jej końca, co do urlopu to ja chyba idę we wrześniu na bardzo długiiiiiiiiiiiiiii ponieważ mamy w planach zamknąć biuro wiec ja na urlop może i dobrze bo jakoś jestem spokojna o przyszłą ciążę mój m w sobotę rozmawiał z pewnym małżeństwem które dosyć długo się starało o dziecko jeżdzili badali sie wydawali kase i wszystko było oki gdy już zrezygnowali zaskoczyło i kobitka jest w ciąży wiec odwagi i cierpliwośći dla każdej z was ja teraz chyba zrobię urlop od ovu i myśli o ciąży
gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość