Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu - ja też mam jakieś takie przeświadczenie. Ale też z tyłu głowy mam lampkę, że jak się jednak nie uda to nie mogę się załamać. Głównie ze względu na mojego męża, bo dla niego taki zły stan u mnie źle się odbija. Nie chcę ze starań robić celu, walki czy wojny. Na to jeszcze mamy czas, więc będę starała się z tego cieszyć i nie traktować tego jako starań. Zobaczymy jak wyjdzie
Kor_a - możesz być już w trakcie owulki, więc jak tylko macie ochotę to działajcie. Nie wszystkie organizmy działają tak samo. Tak naprawdę nigdy nie wiadomo kiedy była owulacja. Ani temperatura ani śluz o tym na 100% nie świadczą. Tak więc obserwuj się dalej
Anioulkab - u nas też ładne słoneczko i to już od kilku dni, co mnie cieszy, szczególnie rano
lownka - cieszę się, że już lepiej No widzisz, minie jakiś czas i przyjdą lepsze dni Lubię Scrabble, ale czasem mnie nudzą. My to jesteśmy w ogóle zwolennikami gier planszowych z mężemKor_a, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
Skoro jesteśmy przy temacie gier, to w zeszłym roku kupiliśmy sobie jedną bardzo fajną. Polega w skrócie na tym, że para robi dla siebie nawzajem różne rzeczy. Nie ma tutaj żadnych erotycznych zadań, jak to bywa w innych tego typu grach. Nas to bardziej zbliżyło, na nowo chciało nam się starać, gdy był taki etap, że się dosyć mijaliśmy. Potem zaniechaliśmy, bo przeprowadzki i remonty, ale musimy do niej wrócić.
To ta gra:
http://allegro.pl/gra-milosna-tajemnica-dla-par-zmyslowa-i3921812262.html -
Iownka wrote:Ja już przetrawiłam moją porażkę i spokojnie siedzę w pracy Zajmuję się kupowaniem scrabble
My lubimy grać w Scrabble Oprócz tego kiedyś kupiłam Eurobiznes za grosze i przeniosłam się w świat dzieciństwa -
_Ania_ wrote:Skoro jesteśmy przy temacie gier, to w zeszłym roku kupiliśmy sobie jedną bardzo fajną. Polega w skrócie na tym, że para robi dla siebie nawzajem różne rzeczy. Nie ma tutaj żadnych erotycznych zadań, jak to bywa w innych tego typu grach. Nas to bardziej zbliżyło, na nowo chciało nam się starać, gdy był taki etap, że się dosyć mijaliśmy. Potem zaniechaliśmy, bo przeprowadzki i remonty, ale musimy do niej wrócić.
To ta gra:
http://allegro.pl/gra-milosna-tajemnica-dla-par-zmyslowa-i3921812262.html
Mmm wydaje się bardzie ciekawa -
A ja polecam Times' Up Mega dużo śmiechu i zabawy, nie da się nie uśmiać przy tym My też gramy z Rodzicami i Teściami, ze znajomymi rodzeństwem i wszystkimi, z którymi się da
Mamy też oczywiście monopol, ale to dla większej liczby osób, bo we 2 to trochę nudno.
No i mamy Cluedo, ale to gra na mega myślenie i logikę. Ale wciąga jak nie wiem Tylko potrzeba do niej 6 graczy. -
nick nieaktualny
-
Mój Mąż jest maniakiem gier planszowych (no i ja też w związku z tym "muszę" być ) ale trochę innych niż te typowe towarzyskie - raczej różne fabularne, przygodowe. Chociaż ostatnio gramy często w Grę o Tron na podstawie serii książek Martina - to strategia
W Scrabble ja uwielbiam grać, ale nikt grać ze mną nie chce - mówią, że za dobra jestem i nie da rady ze mną wygrać A wcale nieprawda - na rozgrywkach internetowych jestem najwyżej nisko-średniaIda lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny