Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:No tak oczywiscie zazdroszczę Ci
jak każdej innej kobiecie której sie udało
i Ty pewnie milion razy czulas to samo
ale nidgy nie wkleilabym testu pod postem dziewczyny która czeka na wynik swoich starań
tym bardziej o tym wiedząc
chcesz mnie bardziej nakręcić czy co?
czy tylko sprawić mi przykrość że Ty już wiesz a ja nadal czekam?
pisalas mi że na test w 9 dpo za wcześnie a u Ciebie nie jest za wcześnie?
gratuluję, powodzenia
KONIEC TEMATUAnia1986 lubi tę wiadomość
-
A tak poza tym, witam drogie panie
U nas od rana leje
A mnie cos boli w podbrzuszu od wczoraj. Troszke ciągnie, jak przed okresem i nie wkręcajcie mi ciąży nie chce sobie nic wmawiać....
A bol brzucha mnie martwi, bo po okresie od razu tak miałam...dopiero 2-3 dni przed owulacja przestał bolec, oni teraz ok.3 dpo znowu boli! Ide 18 września do lekarza...boje sie ze cos tam moze byc nie tak -
Eklerko baardzo serdecznie gratuluje i rozumiem Twoj stan emocji jaki teraz przechodzisz. Wiem co czujesz nie majac pracy i jak sie martwisz. Mimo wszystko jestem pewna,ze wszystko jaakos sie Wam ulozy i bedzie dobrze. Daj sobie czas i przetrwasz ten kalejdoskop uczuc emocji itp.stanow. ja weszlam juz w 11 tydz. I ciagle mam takie stany raz radosci albo strachu
Eklerka lubi tę wiadomość
-
Eklerka wrote:Myślimy, nawet dzwoniłam już na salę, którą mamy zarezerwowaną, bo wpłacony zadatek i to w kwocie 2 tysięcy, więc szkoda żeby przepadł. Cały grudzień mają wolny, zespół też Ale nauki przedmałżeńskie, wizyty w poradni... I co najważniejsze, czy ksiądz zgodzi się na ślub w grudniu i nie wymyśli jakiejś przeszkody...
Chyba żeby wziąć sam cywilny, ale w sumie dla mnie to prawie nie jak ślub...
Cholipka, w kieckę się nie wcisnę, nie ma mowy... Teraz jest na styk, a jest na suwaku
My załatwiliśmy wszystko w niecałe 3 miesiące właśnie w martwym sezonie
Nauki są też weekendowo-wyjazdowe i wtedy to chyba w 1 weekend załatwiają
Sukienkę możesz do krawcowej, dobra krawcowa po prostu wypruje suwak i zrobi wiązanie
Z księdzem może być najgorzej bo to adwent ale jesteście z Marią w podobnej sytuacji więc może będzie dyspensa nie no żarcik jakoś tak przyszło mi do głowy ale na poważnie możesz po prostu powiedzieć (trochę skłamać) że wesela nie będzie. Ksiądz odmówić ślubu może tylko w Wielkim Tygodniu a na resztę roku musi mieć naprawdę dobry argument. Przeszliśmy przez rozmowę z księdzem więc mniej więcej wiem co może a co nie, my braliśmy ślub w poście 3 tyg przed Wielkanocą.
Pewien ksiądz podczas spowiedzi przedmałżeńskiej powiedział mi że źle że zrezygnowaliśmy z wesela bo to nasz dzień i żadne święta i żałoba nie powinny w tym przeszkadzać bo mamy się cieszyć i bawić w tym dniu
Trzymam mocno kciuki żeby Wam się udało poukładać wszystko po Waszej myśliIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Co do tego naszego "CUDOWNEGO ROKU" to jakoś póki co tego nie widzę
Praca i ciąża... najważniejsze i kończy się w tym roku więc lipa trochę, przynajmniej u mnie
Mam nadzieję że u Was to naprawdę lepiej będzie wyglądało :*IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Masakra dzisiaj
Fizycznie jest ok ale przez stres i nerwy to wszystko mnie boli ale właśnie czuję że to z nerwów
tak się zastanawiam czy możliwe było żebym poroniła ale bez mocnego krwawienia...
Masakra... mam tyle myśli na głowie że rzygać mi się chce przepraszam za wyrażenie ale tylko tak się da przedstawić co czuję
my nauki w 8tygodni robiliśmy co tydzień w piątek i w tym też była poradnia... ale szczerze to nie wiem po co to jest
Kiedyś widziałam film odnośnie takich nauk... i takie nauki to ja rozumiem... bo to co mówią i prezentują na takich naukach to trochę bez sensu
Edit:
Znalazłam
http://www.filmweb.pl/film/Licencja+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2007-296909 naprawdę polecam nawet po ślubieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 11:18
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Eklereczko gratulacje!!!
Będzie dobrze wszystko się ułoży !!!
Moi znajomi brali ślub po Adwencie około 27 grudnia
Zresztą z tego co wiem to teraz w Adwencie nie ma zakazu imprez bo to radosny czas oczekiwania na Boże Narodzenie:) Tylko w Wielkim Poście jest
p.s. zarażaj nas !!!
gosia86 lubi tę wiadomość