Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie wiem najgorsze jeszcze,że przy sprawdzaniu śluzu zauważyłam taki jaki brązowy/krwawy nalot, więc jestem już prawie pewna, że @ za rogiem.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
dobra.
A teraz się uspokajam, szykuję do drogi i zatapiam w kryminały postaram się zajrzeć do Was wieczorem dziewuszki moje jeszcze.
Dzięki za wsparcie.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Dziewczynki nie sugerujcie się detektorem!!! mi prawie w każdym cyklu dobiega do setki;-) a jak wiadomo nic z tego nie wynika;-(4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Ja rozwazam olanie mierzenia temp juz w tym cyklu. Zeby sie nie stresowac dodatkowo. Jak @ nie bedzie do srody to testuje. Co myslicie?matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
under_the_snow wrote:Ja rozwazam olanie mierzenia temp juz w tym cyklu. Zeby sie nie stresowac dodatkowo. Jak @ nie bedzie do srody to testuje. Co myslicie?
powodzenia życzę -
Aja bardzo mi przykro że trafiłaś na takiego idiotę, mam nadzieję że szybko znajdziesz konkretnego lekarza który się Tobą dobrze zajmie i poprowadzi
I mam nadzieję że nie porobią się torbiele z tej hiperstymulacji
Mocno Cię tulę:*aja lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewuchy '86;. na forum jestem nowa . Starająca się o pierwsze dziecko już od 4 miesięcy. Trochę mnie to dobija bo nie wiem czy 4 miesiące to dużo czy mało, dla mnie to wieczność. Co Wy o tym sądzicie. Napiszcie coś proszę cy warto ufać detektorowi ciąży i innym parametrom dostępnych przy wykresach. Pozdrawiam serdecznie:)Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
Dziewczyny, zgłupiałam totalnie. dziś na usg okazało się, że te duże pęcherzyki popękały, endometrium mam 9,6mm a jajniki przygotowują się do owulacji. nie rozumiem tego
-
gosia86 wrote:Aja może lepszy sprzęt?nic innego nie przychodzi mi do głowy
A który to dzień cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:33
-
nick nieaktualnyaja wrote:Dziewczyny, zgłupiałam totalnie. dziś na usg okazało się, że te duże pęcherzyki popękały, endometrium mam 9,6mm a jajniki przygotowują się do owulacji. nie rozumiem tego
-
Chyba sie @ rozkreca . Na wkladce ciemno zolty pasek, podbrzusze boli. Temperatury nie mierzylam, nie chce sie stresowac. Bleeeematko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
under_the_snow wrote:Chyba sie @ rozkreca . Na wkladce ciemno zolty pasek, podbrzusze boli. Temperatury nie mierzylam, nie chce sie stresowac. Bleeee
Under, tulę mocno...ale i tak 3mam jeszcze kciuki za Ciebie :*
U mnie cisza...wczoraj miałam sytuację podbramkową. Byłam prawie pewna, że zaraz dostanę...ale nic, cisza. Dziś to samo...
Cisza przed burzą? NIE!!! Ja dalej wierze...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
trzymam kciuki Lenka za nas obie! Chyb nie wytrzymam i jeśli rano nic się nie pojawi, to zatestuję,
gosia86 lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Aniu, ciesze się, że edno urosło. po tym jak usłyszałam w sobote, że zanikło, to jestem w szoku. lekarze też, sami nie wiedzą co sie dzieje. twierdzą, że w 17dc to już powinno być po owulacji. może w książkowym cyklu to tak, ale nie u kobiety z pcos i innymi zaburzeniami.
Gosiu, chcemy działać, ale mąż jak na złość jest na nocy w pracy. spróbujemy jutro rano. znowu się nie wyspie hehe ;)ale nie nastawiam się na nic, bo ten cykl jest mega zwariowany.
Under, masz za ładny wykres żeby małpa przyszła! wyganiamy małpe!!!
Lenka,Under czekam na "pozytywne" wiadomości od wasLenka@, gosia86 lubią tę wiadomość