Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aja wrote:Aniu, ciesze się, że edno urosło. po tym jak usłyszałam w sobote, że zanikło, to jestem w szoku. lekarze też, sami nie wiedzą co sie dzieje. twierdzą, że w 17dc to już powinno być po owulacji. może w książkowym cyklu to tak, ale nie u kobiety z pcos i innymi zaburzeniami.
Gosiu, chcemy działać, ale mąż jak na złość jest na nocy w pracy. spróbujemy jutro rano. znowu się nie wyspie hehe ;)ale nie nastawiam się na nic, bo ten cykl jest mega zwariowany.
Under, masz za ładny wykres żeby małpa przyszła! wyganiamy małpe!!!
Lenka,Under czekam na "pozytywne" wiadomości od was
Aju, a może właśnie ten zwariowany cykl okaże się niespodziewanym szczęściem :*
Warto próbować kochana...i wierzyć! O tak! Mąż wytrzyma niewyspanie
I dziękuję kochana, oby się udało
aja lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja niby powinnam jutro dostać, ostatnio mam urocze 28 dniowe cykle. Nie wiem, mam taki rwący ból w podbrzuszu i dzisiaj ten ciemniejszy, gęsty śluz na wkładce troche mnie podłamał - chociaż ostatnimi czasy wróżący @ byl brązowy, jakby zabarwiony krwią.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
under_the_snow wrote:Ja niby powinnam jutro dostać, ostatnio mam urocze 28 dniowe cykle. Nie wiem, mam taki rwący ból w podbrzuszu i dzisiaj ten ciemniejszy, gęsty śluz na wkładce troche mnie podłamał - chociaż ostatnimi czasy wróżący @ byl brązowy, jakby zabarwiony krwią.
Under, jak masz 28 dniowe cykle..to małpa powinna przyjść teoretycznie w 29dc
Temperaturę masz na prawdę fajną, skok jest ładny...
Ja też ostatnio miałam cykle 28-29 dni...więc dlatego chcę się wstrzymać z testowaniem do czwartku.
Też tak masz, że pomimo próby niemyślenia....ciągle myślisz?? I latasz do kibla jak oszalała i sprawdzasz, czy małpa przyszła ?? Ehhh
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Też tak masz, że pomimo próby niemyślenia....ciągle myślisz?? I latasz do kibla jak oszalała i sprawdzasz, czy małpa przyszła ?? Ehhh
Tak, ciągle się zastanawiam czy to rwanie w dole brzucha to przychodząca @ czy TO.
Zwariuję. Serio zamierzam od przyszłego cyklu olać temperature, wszystko i iść na żywioł.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Ja też mam dość...choć przyznam szczerze, że dużo mi pomaga wykres...
Ale szaleje za bardzo...bo każda spadająca temperatura to spadający humor Edzi.
Też czuję się identycznie jak na okres...
A co do Twojego śluzu kochana, to wcale nie musi być oznaką nadchodzącej małpy.
No właśnie...i to jest wkurzające, że dużo objawów jest identycznych jak na @.
-
Mi z drugiej strony tez temp pomaga. Ech, te ostatnie dni cyklu sa najgorsze. Znow czuje, ze brakuje mi sil. Chyba tym razem juz nie przeloze wizyty u gina. Ab przez ostatnie 3 miesiace ciagle cos wypadalo, albo @, albo korki takie, ze nie dalam rady dojechac, a to praca.
Echhh, znow dolek.
Poszlam sprawdzic sluz, na palcu krew, wiec @ pewnie juz tu jest (((Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:54
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
under_the_snow wrote:Mi z drugiej strony tez temp pomaga. Ech, te ostatnie dni cyklu sa najgorsze. Znow czuje, ze brakuje mi sil. Chyba tym razem juz nie przeloze wizyty u gina. Ab przez ostatnie 3 miesiace ciagle cos wypadalo, albo @, albo korki takie, ze nie dalam rady dojechac, a to praca.
Echhh, znow dolek.
Poszlam sprawdzic sluz, na palcu krew, wiec @ pewnie juz tu jest (((
Kochana wspieram z całych sił :*
Mocno mocno mocno tulę :*
Boże, czy to musi być takie trudne...
-
Ech... nic to dziewczyny. W przyszlym tygodniu urlop, oby egzotyczna sceneria zostawila mi pamiatke na cale zycie!
Lenka@, dora13, gosia86, Cranberry lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Jakże wkurzające jest to ciągłe czekanie.... to na owulację, to na skoki temp - wzrośnie nie wzrośnie, to znów na @ (w gruncie rzeczy na to żeby jej nie było) i tak w koło Macieju!!!
Żaden facet by tego nie zniósł !!!
ALE powtarzam sobie :
"Nie trać nigdy cierpliwości, to jest ostatni klucz, który otwiera drzwi"
Miłego dnia !!!
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki! under tule
powiem Wam ze chyba zaczynam wchodzić w etap ze starania i porażki zaczynają mnie śmieszyć bo ile można... co mi z ciąży która jest na chwile, narobi nadziei ze będzie dobrze i dupa..teraz odpuszczamy bo po co mi kolejna biochemiczna do kolekcji mam ich znacznie za duzo..
ale za Was trzymam wciąż mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 18:11
-
Cranberry, facet już po pierwszym cyklu by zbzikował...
Under, a ja dalej jak na minie.
Jutrzejszy poranek mnie chyba całkowicie zgładzi.
Prawdopodobnie owulke miałam ciut później, więc i pewnie cały cykl przesunie się o dwa dni...
Ale wiecie co?? Ja dalej wierze...
Cranberry lubi tę wiadomość
-
Ja chyba jeszcze nie do końca umiem się z tego śmiać.
Mam lepsze i gorsze dni...chyba jak każdy.
Śmieszy mnie jedynie ogrom testów, które zrobiłam do tej pory...
Matko, cała Uganda mogłaby testować, haha
Ania1986, Cranberry lubią tę wiadomość