Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy biorąc lutkę podjęzykową wynik progesteronu będzie zafałszowany? jutro mma zrobic progesteron i kolejne usg.już mam dość pana doktora, a tu jeszcze w czwartek musze iść do niego żeby mi recepte na lutke wwypisał ;/
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, byłam dziś na kolejnym usg. nic się nie dowiedziałam, a jak popatrzyłam na wydruk na spokojnie w pracy, to się okazało, że na wydruku jest nie moje nazwisko i nie mój pesel... bez komentarza. odebrałam wyniki progesteronu, dziś 19dc 73,83ng/ml. Co to oznacza? bo w temacie progesteronu jestem zielona. no i biorę lutkę od soboty, to wynik może być zawyżony.
-
aja wrote:Dziewczyny, byłam dziś na kolejnym usg. nic się nie dowiedziałam, a jak popatrzyłam na wydruk na spokojnie w pracy, to się okazało, że na wydruku jest nie moje nazwisko i nie mój pesel... bez komentarza. odebrałam wyniki progesteronu, dziś 19dc 73,83ng/ml. Co to oznacza? bo w temacie progesteronu jestem zielona. no i biorę lutkę od soboty, to wynik może być zawyżony.
-
Vaniliaa wrote:hej hej czy ktoś tu jeszcze mnie pamięta ???
witajcie Kochane czytam Was codziennie czasu mega mało
we wtorek bylismy na wizycie i mały podobno juz ok 500 gram wazy zdjecia niestety nie dostalismy ale wszystko jest ok
u mnie po kazdym dniu w pracy mega zmeczenie i totalny brak energii
wspieram Was cały czas i trzymam kciukiVaniliaa, aja lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny!
Jestem tu mało, bo urlop coraz bliżej Dzisiaj stoczyłam wygraną bitwę z deweloperem także jeden problem z głowy.
W przyszłą środę mam wizytę u gina. Może wreszcie coś mi powie konkretnie czy już panikować czy jeszcze nie.
A co z Lenką? Leeeenka!matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Vaniliaa ja Ciebie też pamiętam co u Ciebie? Mieszkanko już znalezione?
Gosia źle napisałam, czuję się mega bezradna. Muszę czekać do stycznia, żeby zacząć się badać a ja wiem, że coś jest nie tak i to bez sensu dla mnie tak czekać. Dziś 14 dc a testy ovu nadal baaardzo negatywne. Druga kreseczka ledwo widoczna, a dzisiaj jeszcze mniej niż wczoraj...co do zajęć to mam aż za dużo, bo jest i szkoła, praca na caly etat, duży dom do ogarniecia i remont jeszcze nadal trwa, jest i pies, są imprezy i znajomi...
Vaniliaa lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
hej Dziewczynki, ja też czytam codziennie ale jakoś weny na pisanie nie mam. Pierwszy cykl się ponownie staram i jakaś przybita chodzę zamiast się cieszyć.
Myślałam że już się uporałam ze sobą ale jak widać nie całkiem.
Dziś mam 26dc więc za jakieś 3-4 dni wszystko będzie jasne. Brzuch boli jak na @ i ogólnie myślę, że się nie udało.
29+1, 44 cm, 1430 g -
Gosia a te badania można zrobić obojetnie w którym dniu cyklu? Tutaj ten kraj jest popieprzony, nie zrobią mi żadnych badań w ciągu pierwszego roku starań w tym momencie tylko pl mi zostaje
Jeszcze jedno pytanie - w 10dc cyklu pojawił mi się masakryczny ból jajnika i troche śluzu plodnego, dosłownie kilka godzin. Jeżeli to była wczesna owulacja to są jakieś szanse na ciąże? Czy owu w tym dniu to za wcześnie i endometrium nie uroslo?
Sorry, że tak pytam...w pon albo wtorek bede u gina to się powypytuje też...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Tak te które pisałam to bez znaczenia jaki dzień cyklu tylko do prolsktyny trzeba się odpowiednio przygotować w sensie trzeba być wypoczętym zakaz seksu kilkanaście godzin przed badaniem trzeba być na czczo najlepiej ze dwie godziny po przebudzeniu dzień wcześniej nie jeść ciężkiej kolacji
Dobrze zrobić po obciążeniu ale nie wiem czy to zrobią Ci bez skierowania bo muszą podać tabletkę na godzinę przed drugim pobraniem
Co do tego 10 dc to teraz nic się nie potwierdzi czy to mogła być owu
Trzymaj się jakoś:* -
Czesc Dziewczynki! Ja wczoraj byłam w poradni, ale poki co sie nic nie dowiedziałam...
Dostaliśmy azytromycyne do lykniecia i w przyszłym tygodniu znowu usg i ocena owu. 2 października kolejna wizyta a 17 hsg