Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmmm pasowałaby do tego co mnie u mnie menopauzę wynalazł....
Agatka oby kolejny był już normalny :*
Lenka tak to jest jak z koleżankami nie chciałaś się podzielić tylko chlałaś sama
Ja mam jutro gina... ciekawe co mi powie...Lenka@, agatka196, gosia86 lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Ja też trafiłam na jednego konowała z luxmedu. Na dodatek kazał mi trzymać jego przyrządy do badania (jak byłam na "koziołku" )
Miałam się już go zapytać, czy mam się sama zbadać...hahaha
No ubaw po pachy...
Gosia, Kati no tak...byłam łapczywa i sama piłam...
Taki żywot czarnobylski...
Ehhh, no dałam w palnik, nie ma co
agatka196, Kati86, Ania1986, gosia86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka uśmiałam się i wyobraźnia też ruszyła.
Ja to dziś piwka się napiję mam ochotę. Już nie pamiętam jak to smakuje ostatni raz alkohol miałam w ustach na początku sierpnia.
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Agatka, ja to taka wkręcona byłam w każdym miesiącu...że za każdym razem myślałam, że to na pewno TEN miesiąc, i że nie mogę pić...
I nie piłam już baaaaaaaardzo dawno.
Dlatego przyznam szczerze, że ten rest wczorajszy mnie uzdrowił.
O ile alkohol może czynić takie cuda
Nie mówię, że to rozwiązanie...ale od czasu do czasu pomaga.
Kati86, agatka196, gosia86 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki! mnie tez czeka przeprawa przez lekarzy w lux medzie bo musze przepisac skierowanie na badania z invicty bo mimo ze zaczeli ze soba wspolpracowac to skierowań nie honorują ;/ chciałam sobie zrobić na własna reke panel tarczycowy i sie udac do endo w lux medzie i od razu poprosic o przepisanie skierowania to zgadnijcie na ktorego dopiero maja termin, babeczka sprawdzala mi we wszystkich ich placowkach we Wro i zapisała mnie dopiero na 7 stycznia! <szok> to moja znajoma tyle czeka na endo na nfz... chciał nie chciał musiałam sie umowic do gina ale w tych godzinach co mi pasuje to dopiero na 5.11... no zobaczymy czy mi przepisze...
Miłego weekendu:) ja to w końcu muszę się wyspać a noi z praca zakończyło sie pozytywnie:)i.. zaczełam 15csLenka@ lubi tę wiadomość
-
Lenka powiem szczerze że jak pilnowałam wszystkiego, dni płodnych, śluzu, temperatury itp. to było strasznie. Schiza jakich mało. A do tego chęć posiadania bobasa to już w ogóle. W końcu odpuściłam poszłam na prawko i zajęłam głowę czym innym i wyjścia z znajomymi właśnie na piwko czy na imprezke rozluźniło mnie i bach 2 krechy.
Więc podstawa to luz. Ja jak dostanę zielone światło to nawet tu będę rzadziej zaglądać.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć Hauka..witamy w czarnobylskim świecie.
Ja w tym miesiącu niby mierzę tempkę, ale...robię to dla lekarza. Chcę mu pokazać jak najwięcej wykresów...
Poza tym odkąd przeszłam na termometr elektroniczny tempki są nieco inne
Ale wiem Agatka, czym jest schiza...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Hauka to twarda jesteś
Witaj napisz coś o sobie jeśli masz ochotę
Lenka ja mierzylam dwoma termometrami elektornicznymi i byly takie rozbierzonsci że szok w jednym temperatura zawsze poniżej 36 a na drugim już normalna powyżejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:58
-
Ania1986 wrote:hej dziewczynki! mnie tez czeka przeprawa przez lekarzy w lux medzie bo musze przepisac skierowanie na badania z invicty bo mimo ze zaczeli ze soba wspolpracowac to skierowań nie honorują ;/ chciałam sobie zrobić na własna reke panel tarczycowy i sie udac do endo w lux medzie i od razu poprosic o przepisanie skierowania to zgadnijcie na ktorego dopiero maja termin, babeczka sprawdzala mi we wszystkich ich placowkach we Wro i zapisała mnie dopiero na 7 stycznia! <szok> to moja znajoma tyle czeka na endo na nfz... chciał nie chciał musiałam sie umowic do gina ale w tych godzinach co mi pasuje to dopiero na 5.11... no zobaczymy czy mi przepisze...
Miłego weekendu:) ja to w końcu muszę się wyspać a noi z praca zakończyło sie pozytywnie:)i.. zaczełam 15cs
Ania, ja akurat pod kątem wizyt mam na prawde dobrze w luxmedzie w mojej okolicy.
Właściwie na żadnego specjalistę nie czekałam dłużej niż 2 tygodnie. A często wizyty mam od zaraz.
-
nick nieaktualnyLenka@ wrote:Ania, ja akurat pod kątem wizyt mam na prawde dobrze w luxmedzie w mojej okolicy.
Właściwie na żadnego specjalistę nie czekałam dłużej niż 2 tygodnie. A często wizyty mam od zaraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:02
-
gosia86 wrote:Hauka to twarda jesteś
Witaj napisz coś o sobie jeśli masz ochotę
Lenka ja mierzylam dwoma termometrami elektornicznymi i byly takie rozbierzonsci że szok w jednym temperatura zawsze poniżej 36 a na drugim już normalna powyżej
No właśnie Gosiaku...dlatego chcę mierzyć do końca cyklu, żeby zobaczyć jak się te tepmki kształtują po zmianie termometru...
Jak się w ogóle Twoja fasolka czuje ?
Kati, 3mam kciuki za wizyte u lekarza :* Mocno, mocno...
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hauka86 wrote:Cześć dziewczyny:-)
Przeczytałam cały wasz wątek...czyli 413 stron i chciałabym dołączyć
Twarda sztuka nam się trafiła
Cześć HaukaLenka@, gosia86, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
To może tak tytułem wstępu napiszę trochę o mnie: Staramy się od grudnia 2013 roku o ukochanego bobasa ale dziś właśnie @ przyszedł i ze łzami w oczach zaczęłam 11 cykl starań. Owulacja u mnie występuje w 11-12 dniu cyklu (lipiec,sierpień i wrzesień monitoring) a Tsh dopiero od 2 tygodni zbijam Letroxem 25 i jodidem 200 bo mam z 11.09 wynik 4,16. Prolaktyna,ft3 i ft4 w porządku,myślałamże max pół roku i dziesiątko będzie pod serduszkiem a tu niestety wciąż pod górkę. Tak potrzebowałam się wygadac bo u mnie nikt z bliskich ani przyjaciol nie wie że się staramy.Fajnie że stworzylyscie takie miejsce,kącik gdzie można spotkać bratnie dusze...
-
HEj Hauka witamy !!!
A robiłaś badanie nasienia męża?
Też tak mam, że nikt nie wie o staraniu chociaż czasem człowiek ma ochotę wykrzyczeć to że się STARAMY ALE NIE WYCHODZI MOŻE przestaliby pytać w końcu a Wy kiedy?....
Jutro chrzciny u brata ...
I do tego widzę, że @ przyszła ( idzie ) bo mam plamy - szybciej niż zwykle ale może i lepiej niż jak ma się spóźniać o dzień i robić nadziejęHauka86 lubi tę wiadomość
-
Cranbery mój partner(śmiesznie brzmi ale jestem rozwodniczka) nie robił jeszcze badania a myślisz że to może być przyczyną naszych niepowodzeń? W sumie moja pani doktor ostatnio napomkneala o tym że w 80% brak ciąży to słabe żołnierzyki ale pomyślałam damy sobie ten rok i wtedy będziemy dalej szukać...Cały czas mam nadzieję że w 2014 się uda;-)
To widzę że idziemy łeb w łeb ja też dziś @ dostalam...masz rację spóźnienie zawsze sprawia że nasza wyobraźnia zaczyna tworzyć już szczęśliwy scenariusz.
A jakiej długości masz cykle?
-
Hauka a może lepiej zrobić wcześniej te badania szkoda marnować każdy dzień i miesiąc na czekanie
Ja czasem jestem zła na męża że tyle czasu zwlekał z decyzją o dziecku bo ja byłam gotowa już 6 lat temuKati86, rah, Hauka86 lubią tę wiadomość