Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia, ja równiez czekam. Jakoś po tej grubej 1 kresce dość spokojnie. Kupiłam test innej firmy niż te, które dostałam przez pomyłkę z allegro, zobaczymy w poniedziałek.
Teraz wpadłam do rodziców, bo mój M pojechał w delegację i daję się rozpieszczać i nie myśleć o niczymgosia86, aja lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
willaanna.pl
Tylko z Torunia to kiepski dojazd tam...
Lenka pakuj się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:01
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Ja już po badaniach. Wyniki w poniedziałek.
Choć prolaktyna pewnie znowu będzie podwyższona....bo mnie baba przy recepcji wkurzyła
Rah, już biegnę...i zwijam się w kłębek, żeby się zmieścić do bagażu. Pojemny masz ?
Under, czyli jest nadzieja...cudnie :* Czekamy na dobre wieści.
Gosia, okazało się, że na spontanie...ja dziś jadę Smoka Wawelskiego odwiedzić! Miłego weekendu zatem i Tobie życzę
Szpilka, jak się czujesz ??
Kati86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
rah wrote:willaanna.pl
Tylko z Torunia to kiepski dojazd tam...
Lenka pakuj się!
jezeli autem to polecam trase przez wrzesnie rawicz lubin omijamy wtedy poznan a pomimo autostrad i tras szybkiego ruchu przejazd przez poznan to koszmar -
Lenka w pn miałam stłuczkę, stanełam na pasach autem i koleś wjechał mi w tył, mnie troche boli kregosłup, ale z małym wszystko ok bylismy 3 dni na obserwacji w szpitalu, na szczescie pasy i adapter do pasow mialam zapiete i nie uderzyłam w kierownice brzuchem
przez szpital i nerwy schudłam troche, ale to młodemu chyba tez nie zaszkodziło, bo kopie jak szalony -
Jadę laseczki!
Tęsknijcie i do jutra :*
A!!! I wynocha na dwór...bo nie wiem jak u Was, ale w moich okolicach kochane, pogoda jest cudna.
Także bierzcie swoje zgrabne pośladeczki i łapcie witaminki D ile się da
Ściskam!
Kati86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
szpilka wrote:Lenka w pn miałam stłuczkę, stanełam na pasach autem i koleś wjechał mi w tył, mnie troche boli kregosłup, ale z małym wszystko ok bylismy 3 dni na obserwacji w szpitalu, na szczescie pasy i adapter do pasow mialam zapiete i nie uderzyłam w kierownice brzuchem
przez szpital i nerwy schudłam troche, ale to młodemu chyba tez nie zaszkodziło, bo kopie jak szalony
Szpilka, kochana...to miałaś nieprzyjemną sytuację
Ale najważniejsze, że nic poważniejszego się nie stało i, że z dzieciaczkiem wszystko dobrze :*
szpilka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
u mnie pogoda piękna ale niestety mąż ma znów nockę i doopa z korzystania z weekendu
Aż szkoda że psiaka jeszcze nie mamy bo przynajmniej z nim mogłabym spędzić czas na dworzeIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Lenka@ wrote:Cześć dziewczynki.
Ja już po badaniach. Wyniki w poniedziałek.
Choć prolaktyna pewnie znowu będzie podwyższona....bo mnie baba przy recepcji wkurzyła
Rah, już biegnę...i zwijam się w kłębek, żeby się zmieścić do bagażu. Pojemny masz ?
Under, czyli jest nadzieja...cudnie :* Czekamy na dobre wieści.
Gosia, okazało się, że na spontanie...ja dziś jadę Smoka Wawelskiego odwiedzić! Miłego weekendu zatem i Tobie życzę
Szpilka, jak się czujesz ??
Zapakuję kajak jako bagaż położysz sobie kołderkę i będzie Ci wygodnie -
szpilka wrote:Miejsce troche dalej od centrum, ale mozna sie potoczyc z gorki (gorzej jak się wraca pod górkę) co do dojazdu sprawdz pociagi bydgoszcz szklarska jeśli planujecie pociag, ewentualnie z przesiadka we wrocławiu
jezeli autem to polecam trase przez wrzesnie rawicz lubin omijamy wtedy poznan a pomimo autostrad i tras szybkiego ruchu przejazd przez poznan to koszmar
Hahahah, na pierwszy rzut oka trasa pociagiem z Bydzi do Szklarskiej to 3 do 5 przesiadek i 10 do 17 godzin hahahahahhahaha
Nie no..jak już to bezpośrednio do Wrocławia i stamtąd do Szklarskiej ;p
A czym będziemy jechać, to jeszcze nie wiem
Ale dziękuję za podpowiedź ;*
Dobrze, że nic Ci nie jest!! Jak tylko przeczytałam "stłuczka", to się zmartwiłam, czy maleństwem za bardzo nie rzucało...niby można jeździć bez pasów, ale jednak pasy dobra rzecz...i dobrze, że na obserwacji poleżałaś, to też pewnie jesteś spokojniejsza Odpoczywaj!
A do reszty dziewczynek: u nas pogoda jeszcze rano była słoneczna, ale coraz więcej chmurek i teraz to one raczej przeważają. Podobno ma padać wieczorkiem, to szybko jeszcze pranie robię ;p Też póki co nie mam motywacji do spaceru (piesek), a teraz mojego M. nie ma, więc się snuję po domu...Tym bardziej, że @ też trochę zniechęca ;/ -
rah wrote:Hahahah, na pierwszy rzut oka trasa pociagiem z Bydzi do Szklarskiej to 3 do 5 przesiadek i 10 do 17 godzin hahahahahhahaha
Nie no..jak już to bezpośrednio do Wrocławia i stamtąd do Szklarskiej ;p
A czym będziemy jechać, to jeszcze nie wiem
Ale dziękuję za podpowiedź ;*
Dobrze, że nic Ci nie jest!! Jak tylko przeczytałam "stłuczka", to się zmartwiłam, czy maleństwem za bardzo nie rzucało...niby można jeździć bez pasów, ale jednak pasy dobra rzecz...i dobrze, że na obserwacji poleżałaś, to też pewnie jesteś spokojniejsza Odpoczywaj!
A do reszty dziewczynek: u nas pogoda jeszcze rano była słoneczna, ale coraz więcej chmurek i teraz to one raczej przeważają. Podobno ma padać wieczorkiem, to szybko jeszcze pranie robię ;p Też póki co nie mam motywacji do spaceru (piesek), a teraz mojego M. nie ma, więc się snuję po domu...Tym bardziej, że @ też trochę zniechęca ;/
powinno coś z gdyni jechać, ale czas przejazdu to wiem, że zawrotny
a co do pasow to ja nie wierze w jazde bez pasow w ciazy czy bez ciazy
radio wyjechało mi do połowy z tej wneki a ile ono waży wiec jak moje ciązowe ponad 60 kg polecialoby na przod, a koles nie jechal jakos szalenczo za mna po prostu zagapil sie/ zamyslił i jak wcisnal hamulec to go lekko pociagnelo bo nawierzchnia po mgle wilgotna -
gosia86 wrote:Aja pozostaje życzyć owocnego weekendu :*
-
Witam się dziewczynki.
Under podoba mi się twoje podejście bo ja bym zrobiła pewnie z 5 testów dziennie jakbym nie dostała @. Kciuki mam dalej zaciśnięte
Gosiu za Ciebie też trzymam kciuki i czekamy na sweet focie po wizycie w czwartek.
Aja nie smutaj się. Pan maż jutro przeprosi i wynagrodzi
Rah widzę że będziesz odwiedzać moje strony więc Zapraszamy. U nas piękne widoki
A ja wygniłam się po nocce nawet R mnie nie budził. Wstaje patrzam i nie dowierzam 17:00. No to miałam moc dziś.
rah, aja lubią tę wiadomość
-
I ja także rocznik 86
Ida wrote:Zapraszam wszystkie kobietki z roku Czarnobyla do dzielenia się doświadczeniami, obserwacjami, obawami, nadziejami, smutkami i radościami związanymi z chęcią zostania mamusią po raz pierwszy 27-28 latki - do dzieła!
My, Czarnobylki:
Szpilka (18.05)
karmelek (27.02)
asioczek,
lowka.
Ania,
Kora
Misia,
Ania1986
Ewelinka,
Manieczka86,
Robotka,
Aniulkab,
Rudasek (10.06)
ash,
Beata86,
Mysz86,
Silkroad,
Madziaro,
Ewik,
Ag...
Agrafka,
gosiunia,
Weronika86,
Majka86,
vincaminor,
paulina28makuszek,
Nayla,
Lilith,
Naylew,
Pragnącadzidziusia,
Vaniliaa,
Sis (26.04)
Eklerka,
Mahdusia,
Gwiazdeczka27 (13.05)
ona86,
Caribbean,
ulaa8 (11.04)
marti_marti,
Izik,
simcat86,
elcia86,
Kokilka,
magdalenka_ka,
Paula86,
Welina
Mimi86,
Mała Mi86
Jessika,
Nasturcja,
isabelle
Anielle
gosia86
Kaj
Niunia86,
Kitty,
kamyczek86
no i moja skromna osobamałaMyszka, Lenka@ lubią tę wiadomość
. -
@ nie ma i nie ma żadnych bóli zapowiadających, co zwykle miałam już na kilka dni przed. Chyba postaram się wytrzymać do wtorku z testem.
Generalnie mam podwyższoną temperaturę, bardzo bolące piersi i cały czas biegunka -_- zobaczymy! Trzymajcie kciuki baaaaardzo mocno! Kiedy jak nie terazKati86, agatka196, Ania1986, aja, Lenka@, szpilka lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
under_the_snow wrote:@ nie ma i nie ma żadnych bóli zapowiadających, co zwykle miałam już na kilka dni przed. Chyba postaram się wytrzymać do wtorku z testem.
Generalnie mam podwyższoną temperaturę, bardzo bolące piersi i cały czas biegunka -_- zobaczymy! Trzymajcie kciuki baaaaardzo mocno! Kiedy jak nie teraz