Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dalej spokoj, ale mam wrazenie, ze lekko pobolewa mnie podbrzusze. Poki co nie popadam w hiper optymizm bo @ mogla sie przez zmiane klimatu przesunac.
Lenka@ lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
under_the_snow wrote:Dalej spokoj, ale mam wrazenie, ze lekko pobolewa mnie podbrzusze. Poki co nie popadam w hiper optymizm bo @ mogla sie przez zmiane klimatu przesunac.
Under, teraz tylko spokój... :* Trzeba być dobrej myśli.
Pytanie z innej beczki. Wiecie może jak działa alkohol na temperaturę ciała? Podwyższa czy obniża? Czytam właśnie, że chyba mitem jest, że niby podwyższa...w rzeczywistości jest ponoć odwrotnie...
Moja owulka już sama nie wiem czy była. Niby OF wyznaczyło, ale w tym miesiącu nic nie czułam. No i skok nie jakiś superowy... Jutro odbieram wynik progesteronu. Ehhh...
Witam nowe dziewczyny!
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Hmm, w moim przypadku raczej alko podwyzsza,
Jejciu, ja ze stresu sie wykoncze, mam taki ciagnacy bol pod pepkiem i chyba tez taki a'la @, ale nie wiem na ile moja psychika dziala, a na ile faktycznie cos boli. Jutro zatestuje raczej, no nie wytrzymam.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Under jestem z Tobą.
Jeśli Cię to uspokoi to kochana zatestuj jutro z rana.
Zawsze masz cykle regularne? Tzn 27-28 dni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 20:24
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Under, to zrób ten test jutro rano.
To będzie 12dpo więc jest szansa, że coś pokaże.
Kochana...ale bym się cieszyła :* Niech Meksyk przyniesie Ci szczęście :*
Jakiej czułości masz test ??
-
20 ml chyba, czulszych nie mieli w aptece niestety. Postaram sie doczekac do wtorku, srody, ale pewno nie dam rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 20:21
-
under_the_snow wrote:20 ml chyba, czulszych nie mieli w aptece niestety. Postaram sie diczejac do wtorku, srody, ale pewno nie dam rady
Znaczy się...i tak nie wytrzymasz jutro rano 3mam kciuki :*
Rah, no właśnie od zawsze mi się wydawało, że podwyższa temperaturę. A dziś wyczytałam już dwa artykuły, w których jest napisane, że już 50g alkoholu może obniżać temperaturę ciała aż o 0,5 stopnia...
-
Pewnie nie xD
Dzis mamy z malzem ostatnie wino i ostatnie sushi na jakis czas, bo bede w ciazy przeciez maz rozmawial ze swa armia i kazal "chlopakom"biegac do przodu a nie wkolko podczas mej owulki:Pgosia86 lubi tę wiadomość
-
Under, Twój mąż, jako dowódca armii, dobrze pokierował swoich chłopaków
Musieli zdobyć twierdzę, nie ma co
Życzę przyjemnych "ostatków" i z niecierpliwością czekam na poranne wieści :*
under_the_snow lubi tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Znaczy się...i tak nie wytrzymasz jutro rano 3mam kciuki :*
Rah, no właśnie od zawsze mi się wydawało, że podwyższa temperaturę. A dziś wyczytałam już dwa artykuły, w których jest napisane, że już 50g alkoholu może obniżać temperaturę ciała aż o 0,5 stopnia... -
nick nieaktualny
-
Cześć
Przez moment miałam złudzenia, że może jednak rzutem na taśmę ucieknę z tego stołu operacyjnego, ale dzisiejsza negatywna beta wszelkie złudzenia rozwiała i tak oto mam już termin laparoskopii wyznaczony na 23.10. Trzymajcie kciuki, żeby wycieli tylko to co trzeba i nie wyszły przy okazji jakieś nowe rewelacje w stylu niedrożnych jajowodów... -_-
W ogóle to nie polecam strumieniowych testów Facelle z Rossmanna - wczoraj z rana gruby, widoczny gołym okiem cień od razu po użyciu. W związku z tym test ten jako drugi trafił do mojej prywatnej oślej ławki i towarzyszy Pre-testowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:06
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
No u mnie chyba się rozkręca ((( zauważylam dzisiaj już leciuteńko różowawy nalot na papierze toaletowym, niby jeszcze krew mnie nie zalała, ale oczekuję jutro.
Mąż zapisał się do lekarza, chcemy sprawdzić jak u niego się sprawy mają.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
nick nieaktualny