Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziewczyny uznalam, ze na razie zajme sie soba. Zapisalam sie na zumbe, bede miec 3 razy w tyg zajecia, w srode bedziemy zawsze gdzies wychodzic, w piatki mam wloski. Musze przestac obsesyjnie myslec o dziecku, bo zwariuje. I ech, a pomyslec, ze jeszcze na poczatku roku obsesyjnie balam sie "wpadki"...
małaMyszka, aja lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Pierwszy rok było ok, w drugim miałam zjazd, później poprawę, była ciąża, teraz już mam ochotę pie...nąć tym tematem szczerze mówiąc.
Zrobimy tą laparoskopię, później daję nam pół roku na zajście w ciąże. Później kończę ten temat, nie mam siły. Paradoksalnie kiedy podjęłam tą decyzję to jakaś spokojniejsza się zrobiłam.
Lenka@ wrote:Wyobrażam sobie...
Wiesz ile razy ja bywałam w dołku i ile razy pytałam się...dlaczego akurat ja?
Miliony...
Muszę być "dzielna"...innego życia nie otrzymam :*
Także kochana, głowa do góry...a ja zaciskam za Ciebie mocno kciuki.
Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać...grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Nie wiem, w przyszły czwartek mam isc na dłuższa rozmowę. Dzisiaj tylko tak na oddziale.
Z pewnością laparo i udrażnianie lewego, nie wiadomo w jakim stanie jest prawy, moze byc do usunięcia.. -
rah wrote:Nie wiem, w przyszły czwartek mam isc na dłuższa rozmowę. Dzisiaj tylko tak na oddziale.
Z pewnością laparo i udrażnianie lewego, nie wiadomo w jakim stanie jest prawy, moze byc do usunięcia..
nawet o tym nie myśl... będzie dobrze!!!! wierzę w to!!!! -
rah wrote:Nie wiem, w przyszły czwartek mam isc na dłuższa rozmowę. Dzisiaj tylko tak na oddziale.
Z pewnością laparo i udrażnianie lewego, nie wiadomo w jakim stanie jest prawy, moze byc do usunięcia..
Asia, nie wiem nawet co mam napisać...
Cokolwiek bym nie napisała, i tak nie będzie wystarczająco mądre...
Wspieram Cię wirtualnie, na tyle na ile jest to możliwe...
I wierzę, wierzę głęboko, że będzie dobrze :*
rah lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Rah, a ja wierze, ze wszystko skonczy sie dobrze! Nie wiesz jeszcze jak, ale bedzie dobrze! Musi byc
rah lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Rah trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Wszystkie doczekamy się Dzidziolków, tylko te nasze będą bardziej wyczekiwane i kochane :*
Vincaminor jesteśmy z Tobą! Jak się za Ciebie tak porządnie wezmą, to pewnie pierwsza oznajmisz nam radosną nowinę
Lenka na witamine D zaleca się jak najdluzsze przebywanie na dworze! I to nawet jesienią
Ida cieszę się, że wszystko dobrze. Koniecznie daj znać jak dowiesz się kogo masz w brzuszku
rah, Lenka@, Ida lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Rah, wiem, że łatwo mi tak pisać (sama boję się co mi przyniesie to moje HSG za trzy dni) ale staraj się być dobrej myśli, nic nie jest przesądzone. Trzymam kciuki!
Magdalenka dzięki :* Tak myślę, że pewnie przyjdzie mi poczekać do 2015, jeśli w ogóle... no ale te pół roku pewnie szybko minie, także ostatnia prosta przede mną - wóz albo przewóz.rah lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Rah nie załamuj się :* rozmowa tak tylko na oddziale to akurat żaden powód do strachu przed usuwaniem jajowodu...
Ja miałam na opisie HSG "Stwierdzono poszerzenie części bańkowej prawego jajowodu" i też mnie lekarz który później robił mi HSC straszył że to coś strasznego a zafasolkowana owulka była z prawego
Trzymam kciuki za czwartkową rozmowę żeby było pozytywnie dla Ciebie :*
Ja od wczoraj dokładnie od 3 nad ranem mam doła i to nie spowodowanego jesienną aurą dziś już postanowiłam wrócić do moich "cudownych" tabletek od psychiatry żeby się nie pogłębiło.
Jakbym zniknęła na jakiś czas to znaczy że musiałam odetchnąć od tematu "ciąża i dziecko".rah lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Cześć Czarnobylki, ja tak nie w temacie. Mierzyłam dziś rano tempke i jak zwyczajnie o 7:30 i było 38,17! w życiu takiej tempki nie miałam i nie wiem co o tym myśleć i co się dzieje. chyba mój termometr zwariował. godzinę później, czyli tuż przed wyjściem do pracy zmierzyłam jeszcze raz i było 37,24. Co o tym sądzicie??
-
Cześć dziewczyny, jestem z rocznika 86' i staram się o pierwszego dzidziusia więc się do Was dołączam:)Ja staram się dopiero pierwszy miesiąc tj drugi cykl po odstawieniu tabletek anty..i narazie okres mi się spóźnia 5 dni no ale niewiem..kupiłam pink test z rossmana i może jutro zrobię..ewa
-
małaMyszka wrote:aja może jakaś infekcja? początek grypy?