Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziewczyny uznalam, ze na razie zajme sie soba. Zapisalam sie na zumbe, bede miec 3 razy w tyg zajecia, w srode bedziemy zawsze gdzies wychodzic, w piatki mam wloski. Musze przestac obsesyjnie myslec o dziecku, bo zwariuje. I ech, a pomyslec, ze jeszcze na poczatku roku obsesyjnie balam sie "wpadki"...
małaMyszka, aja lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Pierwszy rok było ok, w drugim miałam zjazd, później poprawę, była ciąża, teraz już mam ochotę pie...nąć tym tematem szczerze mówiąc.
Zrobimy tą laparoskopię, później daję nam pół roku na zajście w ciąże. Później kończę ten temat, nie mam siły. Paradoksalnie kiedy podjęłam tą decyzję to jakaś spokojniejsza się zrobiłam.
Lenka@ wrote:Wyobrażam sobie...
Wiesz ile razy ja bywałam w dołku i ile razy pytałam się...dlaczego akurat ja?
Miliony...
Muszę być "dzielna"...innego życia nie otrzymam :*
Także kochana, głowa do góry...a ja zaciskam za Ciebie mocno kciuki.
Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać...grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Nie wiem, w przyszły czwartek mam isc na dłuższa rozmowę. Dzisiaj tylko tak na oddziale.
Z pewnością laparo i udrażnianie lewego, nie wiadomo w jakim stanie jest prawy, moze byc do usunięcia.. -
rah wrote:Nie wiem, w przyszły czwartek mam isc na dłuższa rozmowę. Dzisiaj tylko tak na oddziale.
Z pewnością laparo i udrażnianie lewego, nie wiadomo w jakim stanie jest prawy, moze byc do usunięcia..
nawet o tym nie myśl... będzie dobrze!!!! wierzę w to!!!! -
rah wrote:Nie wiem, w przyszły czwartek mam isc na dłuższa rozmowę. Dzisiaj tylko tak na oddziale.
Z pewnością laparo i udrażnianie lewego, nie wiadomo w jakim stanie jest prawy, moze byc do usunięcia..
Asia, nie wiem nawet co mam napisać...
Cokolwiek bym nie napisała, i tak nie będzie wystarczająco mądre...
Wspieram Cię wirtualnie, na tyle na ile jest to możliwe...
I wierzę, wierzę głęboko, że będzie dobrze :*
rah lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Rah, a ja wierze, ze wszystko skonczy sie dobrze! Nie wiesz jeszcze jak, ale bedzie dobrze! Musi byc
rah lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Rah trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Wszystkie doczekamy się Dzidziolków, tylko te nasze będą bardziej wyczekiwane i kochane :*
Vincaminor jesteśmy z Tobą! Jak się za Ciebie tak porządnie wezmą, to pewnie pierwsza oznajmisz nam radosną nowinę
Lenka na witamine D zaleca się jak najdluzsze przebywanie na dworze! I to nawet jesienią
Ida cieszę się, że wszystko dobrze. Koniecznie daj znać jak dowiesz się kogo masz w brzuszku
rah, Lenka@, Ida lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Rah, wiem, że łatwo mi tak pisać (sama boję się co mi przyniesie to moje HSG za trzy dni) ale staraj się być dobrej myśli, nic nie jest przesądzone. Trzymam kciuki!
Magdalenka dzięki :* Tak myślę, że pewnie przyjdzie mi poczekać do 2015, jeśli w ogóle... no ale te pół roku pewnie szybko minie, także ostatnia prosta przede mną - wóz albo przewóz.rah lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Rah nie załamuj się :* rozmowa tak tylko na oddziale to akurat żaden powód do strachu przed usuwaniem jajowodu...
Ja miałam na opisie HSG "Stwierdzono poszerzenie części bańkowej prawego jajowodu" i też mnie lekarz który później robił mi HSC straszył że to coś strasznegoa zafasolkowana owulka była z prawego
Trzymam kciuki za czwartkową rozmowę żeby było pozytywnie dla Ciebie :*
Ja od wczoraj dokładnie od 3 nad ranem mam doła i to nie spowodowanego jesienną aurądziś już postanowiłam wrócić do moich "cudownych" tabletek od psychiatry żeby się nie pogłębiło.
Jakbym zniknęła na jakiś czas to znaczy że musiałam odetchnąć od tematu "ciąża i dziecko".rah lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Cześć Czarnobylki, ja tak nie w temacie. Mierzyłam dziś rano tempke i jak zwyczajnie o 7:30 i było 38,17! w życiu takiej tempki nie miałam i nie wiem co o tym myśleć i co się dzieje. chyba mój termometr zwariował. godzinę później, czyli tuż przed wyjściem do pracy zmierzyłam jeszcze raz i było 37,24. Co o tym sądzicie??
-
Cześć dziewczyny, jestem z rocznika 86' i staram się o pierwszego dzidziusia więc się do Was dołączam:)Ja staram się dopiero pierwszy miesiąc tj drugi cykl po odstawieniu tabletek anty..i narazie okres mi się spóźnia 5 dni no ale niewiem..kupiłam pink test z rossmana i może jutro zrobię..ewa
-
małaMyszka wrote:aja może jakaś infekcja? początek grypy?