Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Under, ja niestety nie brałam luteiny.
Kati, ale się Twoje życie odmieni, jak ten mały szkrab się zjawi u Ciebie
Będzie maskotką wszystkich, zobaczysz
Magdalenko, tak, jutro wizyta.
Sama nie wiem czego mam się spodziewać po tej wizycie.
Czy mnie uspokoi? Czy coś wyjaśni i doda skrzydeł?
Gdzieś po cichu na to liczę...
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
magdalenka_ka wrote:Zapomniałam dopisać sobie serducha, ciekawe ile jeszcze ich wkleję tutaj ???
Idziemy kochana łeb w łeb z serduszkamimagdalenka_ka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Czytalam, ze najlepiej 3 dpo dopiero i chyba tym sie moja gin kierowala (zalozyla, ze bede miec w 14-15 dniu owu)matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
wstałam pół godziny temu, byłam z pieskiem, a teraz robię obiado-kolację , bo M. już wraca. Mam stertę prania do prasowania i chyba się za to wezmę ...
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
magdalenka_ka wrote:A więc - miski, karma, obroża, smycz, legowisko - najlepiej tanie, bo szczeniaczki lubią gryźć, kilka zabawek,sprej do psikania od 'niegryzienia', woreczki na kupy i to chyba tyle
Bardzo polecam Ci zabawkę KONG, wygląda jak gruszka i ma dwa otwory. Wpychasz do niej smakołyki i psina ma zajęcie, pomaga na nudę i ząbkowanie. I to w sumie tyle Kati jak czytasz po angielsku, to mam super książkę 101 trików i jest w niej pokazane jak nauczyć psa siad, łapa, leżeć, zostań, zdechł pies, i bardziej zaawansowane jak przynieś piwo z lodówki haha. Mogę Ci zeskanować i podesłać na meila.
a no woreczki są kopiliśmy duży zapas a na początku i tak kilka kupek będzie w domu
po smycz i szelki to pójdziemy razem z nim
widziałam to cudo jak psiaki z tym szaleją i zapewne się skuszę ale i tak na razie jest z mały znalazłam sklep u nas gdzie zabawki są nawet po 2-3zł więc już widzę te tony piszczących "kaczuszek" rozwalonych po całym mieszkaniu
niestety po angielsku nie czytam ale swojego poprzedniego nauczyliśmy bardzo dużo bez fachowej wiedzy i mam nadzieję że teraz też się udamagdalenka_ka lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
magdalenka_ka wrote:Kati zapomniałam dopisać maty do sikania!!!
O matach myślałam ale zastanawiałam się też na gazetami poprostu. Tak uczylismy naszą Adulkę jak była szczeniakiem.IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati maty sprawdziły się u nas lepiej, bo nie przepuszczały moczu tak jak gazety. Pamiętam jak uczyliśmy ją sikać na maty, potem maty wystawialiśmy na ogródek, a potem z psicą na dwór o chodziliśmy tak długo, aż się wysiusiała i zrobiła co innego początki były ciężkie, bo czasem chodziliśmy godzinę i nic nie zrobiła, wiecie w myśl zasady ' dobry gospodarz zanosi do domu' hehe.
O rany zachciało mi się szczeniaczka one są takie cudne i śmieszne
Kati86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Lenka@, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Magdalenka a te maty to specjalne dla psa czy te z apteki zwykłe? bo podobno też są spokoIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Chyba zwariuję do jutra...
Najchętniej bym się spiła, ale muszę skompletować wszystkie badania jakie dotychczas miałam...a z % to może mi średnio pójść.
Kati, ja z chęcią sama bym go pogryzła
-
Kati ja te maty kupowałam w takim sklepie wszystko za funta, więc one były chyba najtańsze ze wszystkich i bardzo się sprawdziły. Myślę, że wszystkie się sprawdzą.
Ja właśnie wróciłam z wieczornego spaceru i muszę Wam powiedzieć, że zrobiło się u nas bardzo halloweenowo popatrzyłam sobie na przepiękne dekoracje w oknach, te pajęczyny, powycinane dynie, duchy i stwory i tak się rozmażyłam, że jak już pojawi się Dziecię, to na pierwsze halloween przystroimy dom i przebierzemy maleństwo za maleńką dynię i odwiedzimy wszystkich znajomych takie mam marzenie, a co!Kati86 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny, byłam u endo. Rozwalił mnie dziś w sensie pozytywnym. jak zobaczył moje wyniki to pierwsze zapytał czy się w laboratorium nie pomylili, że już tak ładnie było. popatrzył znów na wyniki i mówi: "denerwują mnie te wyniki, nie takie mają być, mają być idealne" i zaczął się serdecznie śmiać. pytał czy brałam jakieś leki, czy coś się wydarzyło co mogło wpłynąć na taki wynik. powiedziałam mu, że w sumie nie. poza tym trochę pogadaliśmy, powiedziałam mu o hiperstymulacji we wrześniu, o zmianie lekarza, o monitorowaniu naturalnego cyklu i o tym, że była owulacja. Stwierdził, że narazie mam brać bromka tak jak brałam i za 10 dni mam ponownie zrobić prl. jeśli będzie powyżej 100ng/ml, to mam się zgłosić do niego i będziemy wtedy sprawdzać czy nie mam przypadkiem gruczolaka przysadki mózgowej. jak mi to powiedział, to od razu stwierdził, że nie mogę mieć gruczolaka, że prolaktyna musi mi spać, że wreszcie musi się udać złapać tego byka za rogi i zajść w ciąże. a jak będę mieć prl powyżej 40ng/ml, to mam zwiększyć bromka do całej tabletki. zalecił jeszcze żebym zażywała witaminę D3. od czasu do czasu brałam, ale teraz mam brać codziennie. mówił żebym jeszcze pomonitorowała kilka cykli, ale jeśli dalej się nam nie uda, to mam przyjść do niego, to da mi namiary do dobrego ginekologa-endokrynologa który zajmuje się leczeniem niepłodności. no i mały plus dla niego, że choć podniósł cenę za wizytę (nowy cennik wisiał na drzwiach), to zapłaciłam jak dotychczas.
-
Aja no pięknie takie wiadomości to chce się czytać ja tu widzę wielką nadzieję na spełnienie
Magdalenka do funciaka nic się nie równaIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Hmm nie mogę spać!!! Miałam się uczyć i strzeliłem kawkę, ochota na naukę przeszła, kofeina we krwi pozostała!
Aja musi być dobrze aż sama jestem ciekawa co Ci wyjdzie za 10 dni z tą prolaktyną, osbiście obstawiam pomyłkę w laboratorium.
Kati już rzadziej zaglądam do funciaka, ale czasem można znaleźć prawdziwe perełki, aż chce się zapytać ile to kosztuje haha
A, że nie mogę spać, to myślę o różnościach i mam takie pytanie, ile osób podczytuje wątek, a nie chce się ujawnić ;>??? Są takie duszyczki? Jak tak to meldujcie się, dotyczy to również osób nam znanych, a które 'zniknęły' z forum. Ciekawość mnie zżeraKati86, gosia86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]