Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aja wrote:byłam dziś u gina (w zasadzie u ginki ), zaczęłam monitorować drugi cykl. dziś 9dc a tu niespodzianka mimo wysokiej prolaktyny! w lewym jajniku pęcherzyk na 17,8mm, edno 5,1mm. w środę kolejne usg, już się nie mogę doczekać poza tym mam jeść suszone morele. prosto od lekarza pojechałam do sklepu i kupiłam, a teraz siedzę i wcinam
to wspaniała wiadomość!!!! Trzymam kciuki !!!aja lubi tę wiadomość
-
Cranberry wrote:Od marca "porzuciliśmy" wszelkie środki bezpieczeństwa
Czyli w 8 cyklu wyszło w końcu !!!
Nie obyło się bez fałszywego alarmu 3 mce temu, nadziei, radości i wylanych łez potem...
Dziękuję Wam za to, że jesteście kochane !!!
Cranberry dałaś mi nadzieję! :*
gosia86, Lenka@, dora13 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyNo to ja się dołączam do wątku Mam nadzieję, że w tym tygodniu test wyjdzie mi pozytywny i będę się miała Wam czym pochwalić Trochę stron naprodukowałyście, więc nawet nie próbuję tego wszystkiego przeczytać.
Po prostu gratuluję wszystkim, którym się udało zobaczyć dwie krechy i trzymam kciuki za resztę, która wciąż czeka -
Listopad jest bardzo plodnym miesiacem
Trzymajcie kciuki M jutro idzie na badanis. Denerwuje sie bardzoLenka@ lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Hej Sloneczka byłam na becie wyszła 308
W pracy cóż teraz to ońi mi mogą
Pójde na zwolnienie pod koniec listopada bo akurat sie przeprowadzac bedziemy więc się "przyda" a potem zobaczymyunder_the_snow, gosia86, Lenka@, małaMyszka, Ida, dora13, aja lubią tę wiadomość
-
Chica Mala wrote:No to ja się dołączam do wątku Mam nadzieję, że w tym tygodniu test wyjdzie mi pozytywny i będę się miała Wam czym pochwalić Trochę stron naprodukowałyście, więc nawet nie próbuję tego wszystkiego przeczytać.
Po prostu gratuluję wszystkim, którym się udało zobaczyć dwie krechy i trzymam kciuki za resztę, która wciąż czeka
kiedy testujesz?? -
Cranberry gratulacje! Takie nowiny podnoszą na duchu;)
Ja właśnie nie wiem co z moją owulacją, testy niby pozytywne, a OF nic nie zaznacza. Trochę już późno... Zobaczymy co jutro z tempką, bo działam z nowym termometrem.
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Stosowała któraś z Was żel conceive plus? Wczoraj kupilam i jest super! A tak w ogóle to w listpopadzie zachodze w ciążę fajne to robienie Dzieciów przepisalam sobie czerwone winko i migdały i jest COOL
małaMyszka, dora13 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
dora13 wrote:Cranberry gratulacje! Takie nowiny podnoszą na duchu;)
Ja właśnie nie wiem co z moją owulacją, testy niby pozytywne, a OF nic nie zaznacza. Trochę już późno... Zobaczymy co jutro z tempką, bo działam z nowym termometrem.
Dora ja się nie znam, ale może owu nie wyszła przez zmianę termometru?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
magdalenka_ka wrote:Stosowała któraś z Was żel conceive plus? Wczoraj kupilam i jest super! A tak w ogóle to w listpopadzie zachodze w ciążę fajne to robienie Dzieciów przepisalam sobie czerwone winko i migdały i jest COOL
ja chyba też sobie przepiszę czerwone wino, migdały i pełen relaxBąbelek, magdalenka_ka lubią tę wiadomość