Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Under, trzymam kciuki!
wbrew pozorom faceci to wrażliwe istoty. jak ja powiedziałam mojemu mężowi, że pani doktor mówiła,że prawdopodobnie będzie musiał zrobić dodatkowe badania, to od razu pobladł i się zdenerwował.
Magdalenka, zastanawiałam się nad tym żelem. kiepsko u mnie ze śluzem mimo, że biorę wiesiołka. może nie jest źle z jego ilością, ale rozciągliwością. jak się nam teraz nie uda, to kto wie czy się nie zdecyduje na niego w kolejnym cyklu. też wcinam migdały, do tego orzechy, a teraz ginka zaleciła suszone morele. zobaczymy co morele zdziałają.
Mała Myszka, coś czuje, że tobie już wino i migdały nie będą potrzebne
Miłego dnia Czarnobylki!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Dziś 3 dzień w pracy. Dwa pierwsze dni to oczywiście szkolenia bhp itp i dopiero dziś zobaczyłam na czym ta moja praca będzie polegać. Ale było fajnie. Chciałabym tam zostać dłużej tzn kolejne miesiące
Na koniec pracy poszłam siku a tak krew, ja nie przygotowana w ogóle więc biegiem do domu a tu dupa - sucho! plamienie? no niby lepiej niż krwawienie bo dopiero 25dc...IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Ja mam dziś bardzo słaby dzień, jest mi zimno i tak blee... kupiłam sobie dużą paczkę M&M's z orzechami zjem całą, w końcu orzechy są zdrowe prawda
Umówiłam się dziś na przyszły poniedziałek na usg piersi. Kontroluję co roku bo od kilku lat wyczuwam torbiele przy samokontroli. Niektóre się wchłaniają inne rosną ale nigdy mnie nie bolały a teraz bolą i to mocno martwię się dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:26
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Eklerka - ciąża nieplanowana? :> ciekawe jaka ta twoja historia jest hi hi hi hi hi
Starania mieliśmy zacząć od lutego lub marca 2015 Sprawdzałam śluz, ślinę obserwowałam zgodnie z zaleceniami mikroskopem owulacyjnym, w każdym cyklu testy owulacyjne i do tego mierzenie tempki i co? Wszystko mówiło nam, że mamy zielone światło, więc na 2 dni cyklu odstawiliśmy gumki Okres spóźniał mi się tylko 2 dni, miałam WSZYSTKIE objawy typowe u mnie dla zbliżającej się @, więc w sumie nie wiem po co, ale poczłapałam rano zaspana do pokoju, wyciągnęłam test ciążowy, zrobiłam i bez ekscytacji wróciłam do łóżka do Mojego K. żeby się powylegiwać Po kilku minutach wyskoczyłam z łóżka, wracam po test żeby go wyrzucić do kosza a tu w ostatnim momencie zobaczyłam II kreski Zawał, ręce mi się trzęsły, nie wiem jak dotarłam z tym testem do narzeczonego A potem płacz, panika... Do siebie doszłam po tygodniu
No i teraz ślub w grudniu, zamiast kościelnego będzie cywilny, a w brzuszku Dzidzia ok. 7cm Or cała nasza wesoła historia...
Żeby było zabawniej - miałam późne owulacje (po 20 dniu cyklu), w każdym z cykli prędzej czy później miałam pozytywny test owulacyjny, od 8 miesięcy miałam problem ze śluzem płodnym (nie było go wcale, albo jak na lekarstwo, w dodatku jak już był, to nierozciągliwy i z białymi nitkami...)
Cuda się zdarzają, wpadki też
Genialnie! Witam w gronie zaciążonych Czarnobylek :) Rośnijcie zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:25
małaMyszka, Cranberry, aja lubią tę wiadomość
-
Eklerka a jednak cywilny najpierw fajnie że jednak się zdecydowaliście
JoJo pisałam już kilka stron wcześniej że rak nie boli więc nie musisz panikować to takie cholerstwo które ukrywa się ile wlezie ale fajnie że robisz usg bo to potrzebne i samokontrola więc wielka brawa dla CiebieIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
gosia86, małaMyszka, aja lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Eklerka a jednak cywilny najpierw fajnie że jednak się zdecydowaliście
JoJo pisałam już kilka stron wcześniej że rak nie boli więc nie musisz panikować to takie cholerstwo które ukrywa się ile wlezie ale fajnie że robisz usg bo to potrzebne i samokontrola więc wielka brawa dla Ciebie
Cóż, suknia poczeka
MałaMyszko, czyżby zagnieżdżenie? Trzymam kciukimałaMyszka, aja lubią tę wiadomość
-
Kati właśnie mialam pytać jak w nowej pracy
Oj Jojo narobilas mi smaka na m&m's lub czekoladę z orzechami a jajaj
Dobrze że się badasz i kontrolujesz zgadzam sie z Kasia brawa dla Ciebie
Jojo masz na sumieniu moją zachciankę jak na złość w domu tylko czekolada gorzka, miętowa i kawowa ale znalazłam dwa michalki i zamówilam czekoladę u męża:)
Kati będziesz musiała dogadzać pieskowiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:49
-
Mała Myszko...nie nakręcam z tym Twoim wykresem...po prostu się uśmiechnę Baaardzo szeroko
Kati, to Twoje plamienie też interesujące :*
Magdalenko, ja używałam przez 3 miesiące żelu conceive plus. Niestety nam nie pomógł, ale jest przyjemny i mnie nie uczulał itp.
małaMyszka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:
Kati, to Twoje plamienie też interesujące :*
A kopnął Cie ktoś kiedyś?
Mi teraz nie wolno ale fakt - lampka mi się zapaliłaLenka@, aja lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:A kopnął Cie ktoś kiedyś?
Mi teraz nie wolno ale fakt - lampka mi się zapaliła
Jak dasz radę mnie dogonić to dawaj...i kop :P:P
Chyba już nie lampka...tylko cały reflektor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:54
gosia86, aja lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Taaaaaaa jak się okaże że ta moja miłość przelana na Dieselka "zaowocowała" to się wszystkie rzucicie do przygarnięcie pasiaka
A Ty Lenka będziesz pierwszaCranberry lubi tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Taaaaaaa jak się okaże że ta moja miłość przelana na Dieselka "zaowocowała" to się wszystkie rzucicie do przygarnięcie pasiaka
A Ty Lenka będziesz pierwsza
Nie fikaj maleńka, bo się do Ciebie przejadę
A co do psiaka, to najpierw strzelę sobie przejście przez zielone drzwi w listopadzie, a potem zawinę Ci DieselkaInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja Ci ku*** dam "zawinę Ci Dieselka"!!! Ja go szybciej połknę w całości niż komukolwiek oddam
A tak w ogóle sąsiedzi piętro niżej też mają szczeniaka - tydzień różnicy między nimimałaMyszka, gosia86, aja lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Kati86 wrote:Ja Ci ku*** dam "zawinę Ci Dieselka"!!! Ja go szybciej połknę w całości niż komukolwiek oddam
A tak w ogóle sąsiedzi piętro niżej też mają szczeniaka - tydzień różnicy między nimi
Hahahaha...
To będziesz miała z kim wózeczkiem jeździć
małaMyszka, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Eklerka wrote:Przy kościelnym zbyt wielu gości do poinformowania, a już niektórzy kręcili nosem, że nie przyjdą, bo zbyt mało czasu zostało No i zespół nie miał wolnego terminu, więc za dużo pieniędzy by nam przepadło
Cóż, suknia poczeka
MałaMyszko, czyżby zagnieżdżenie? Trzymam kciuki
nie to chyba fałszywy alarm... @ w sobotę... czekam -
małaMyszka wrote:nie to chyba fałszywy alarm... @ w sobotę... czekam
MałaMyszko, to czekamy "spokojnie" do soboty :*
Aha, wstrzymaj się proszę jeszcze z piciem winka...
Cranberry, otwórz dość sporo te "drzwi do zieloności" bo kandydatek będzie sporo.
Czarnobylki, mnóżmy się
gosia86, magdalenka_ka, JoJo86, aja lubią tę wiadomość