Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Ewwiel jutro ide zrobić tsh przed wizyta i nie wiem czy rano mam brac tabletke przed badaniem czy po badaniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 15:26
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewwiel wrote:Dzisiaj mam 15 dpo, a druga faza u mnie trwa max 18 dni wiec jeszcze czekam...
Ida piękny brzuszekjak ja tęsknie za takim brzuszkiem
jeszcze nie aż tak uiążliwy a czuć maleństwo
ja mam jeszcze jakieś 14 dni...ehh i tak pewnie szybciej zrobię test bo zamówiłam sobie 10-cio pak hehehe mam nadzieje ,ze przyda mi się tylko jeden
-
nick nieaktualnyewwiel wrote:Myśle, ze powinnas wziąć przed badaniem jeśli jesteś non stop na leku, bo chodzi o sprawdzenie poziomu TSH na dawce jaką teraz bierzesz. Jak ja szłam do szpitala na operację to też pobierali mi krew po połknięciu tabletki i tak samo w dniu operacji, kazali połknąć tabletkę i małym łyczkiem
-
nick nieaktualny
-
Kurcze właśnie wcześniej już słyszałam podzielone zdania na ten temat. Ale wezme i pójde na badanie.
Poszłam dziś do luxmedu na wizyte u endo dość że siedziałam na poczekalni 35min to jeszcze pani z rejstracji powiedziała mi że mnie nie moga przyjać bo nie mam endokrynologa w pakiecie. Nosz tak sie w ku..... za przeproszeniem bo byłam tydzień temu i problemu nie było. Musiałam na szybko szukać jakiegoś endo i ide prywatnie w sobote. No i mam miec ze soba aktualne badania. -
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Kurcze właśnie wcześniej już słyszałam podzielone zdania na ten temat. Ale wezme i pójde na badanie.
Poszłam dziś do luxmedu na wizyte u endo dość że siedziałam na poczekalni 35min to jeszcze pani z rejstracji powiedziała mi że mnie nie moga przyjać bo nie mam endokrynologa w pakiecie. Nosz tak sie w ku..... za przeproszeniem bo byłam tydzień temu i problemu nie było. Musiałam na szybko szukać jakiegoś endo i ide prywatnie w sobote. No i mam miec ze soba aktualne badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:45
-
Agatka ja jeszcze przed ciaza mialam ustawione hormony, ale raz w m-cu kontrolowalam i jak mi sie wynik nie spodobal to pojechalam z wynikami i mnie przyjela skomentowala i wyznaczyla wizyte na 5/6 miesiac, ale juz mieli moja karte, a TY musisz sie niestety dostac do niej po raz pierwszy a to tez ze 2/3 mce czekania, ale mysle ze warto, przy czym mow o ciazy, bo jak sie terminy zwalniaja to ta mila pani z rejestracji dzwoni
a do gina ktorego idziesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny