Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Czarnobylki!
Ja dziś nie mogę się jakoś zrelaksować i nie-myśleć...
Niby oznak małpy nie ma, ale piersi dziś jakoś mniej bolą...a to niedobry znak.
Będzie co ma być...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Hejo Dziewuszki!
Która następna fasolkuje w tym miesiącuprzyznać się
wysyłam wiruski od rana!
I mam pierwsze zachcianki... makrela i sok pomarańczowy.ewwiel, szpilka, aja, ewelina27 lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Hej! Właśnie wróciłam z pracy, lekko nie było ale myślałam, że będzie gorzej. Także herbatka i relax z książką
albo ogłupiające seriale
Tak czy inaczej to ja Under piszę się na zafasolkowanie. To w sumie trzeci cykl ale ten wykres jest naprawdę ładny w porównaniu do następnych. Dziś w pracy zjadłam kilka marchewek rano i jak mnie bolał brzuch. Myślałam, że wykituje. Może to dlatego, że dwie godz wcześniej wypiłam kawę i zjadłam jogurt? Ale czy to ma ze sobą coś wspólnego? A może to fasolka się zmęczyła bo wcześniej z dzieciakami robiłam ciasteczka i trochę się namęczyłam śmigając między salą a kuchnią? Nie, no za wcześnie na to.
-
Dziewczynki melduje się po wizycie
Ale nadal nic nie wiem siedzi sobie to to dupką w moim spojeniu łonowym i nie myśli się ujawnić kim jestjest jeszcze szansa że jutro na połówkowym się dowiem a jak nie to czekam na niespodziankę
Agatka ja niestety nie znam tego fina wiec się nie wypowiem
Jak do edno masz na 12:50 to może jakiś poślizg będzie i zdarzysz
Ewwiel tulęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:45
Lenka@, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewwiel wrote:Haha, nie, ja z takiej małej miejscowości Wodziczna, sam dół wielkopolski
ach i nadal zazdroszcze Ci tej wsi
Under ja chętnie przyjmę te wiruski
Lenka@ wiesz jak to mówią na forum: póki nie ma @...
Magdalenka kiedy testujesz?
gosia86 skoro wystawiło się dupką i nic tam nie wystaje to może dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:46
ewwiel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maandragora wrote:te ostatnie dni przed terminem @ są najtrudniejsze..
tak czy siak trzymam kciuki żeby nie przyszła
Bardzo dziękuję. Byłoby super gdyby się udało. Mój mąż jak o czymś rozmawiamy to mówi: … bo jak będziemy mieć dzidziusia … W jego ustach to tak słodko brzmiMaandragora lubi tę wiadomość