Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po prostu nie mogę uwierzyć, że test znowu negatywny! No przecież książkowy wykres mam
spadek implatacyjny, trzecia faza wyższych temperatur, toż to dwie krechy powinny być jak nic
A tak serio to tak sobie myślę, że nawet jak się nie udało to nie będę wyła, pojadę sobie na deskę w góry, pójdę do kosmetyczki na zabiegi, których w ciąży bym nie mogła zrobić (dostałam w prezencie od męża karnet na święta
) i tym sposobem przeczekam do następnego cyklu
Idę dzisiaj do gina bo ciągle mam zapalenie jakieś pewnie grzybiczneZnalazłam podobno konkretną babkę i to zaraz koło domku :)co prawda prywatnie ale mam nadzieję, że mnie wysłucha i wytłumaczy kilka kwestii. Nie wiem czy jeśli się uda zajść to powinnam przestać brać bromergon, co z tym moim słabym progesteronem, dlaczego tak bardzo kuł mnie jajnik przez ponad dwa tyg w tym cyklu. I wiele wiele innych, o połowę pewnie zapomnę zapytać
Mam do Was jedno pytanie, czy jeśli istnieje szansa, że jest ciąża to badanie usg dowcipne jest bezpieczne? Pewnie gin mi powie dziś ale tak się zastanawiam z rana bo po prostu nie wiem -
magdalenka_ka wrote:Dziewczyny pytałyście o czym Inferno Browna? Nie powiem ;P nie pogadamy na ten temat, bo nie chcę zdradzać zakończenia, a o nim chciałam pogadać. Jeżeli go lubicie, to baaardzo polecam Wam tą książkę w momencie walki o bejbika. Jest tam pewna teoria spiskowa, która mogłaby odpowiedzieć na pytanie dlaczego tyle par ma problemy z płodnością - i wcale nie chodziło o jedzenie czy zanieczyszczenie środowiska. Jak przeczytacie, to podyskutujemy
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Madlenka, masz bardzo ładny wykres. nie trać nadziei!
do mnie @ ma przyjść w przyszłą niedziele, ale mogłaby się nie zjawić i zrobić mi prezent na imieniny. -
aja wrote:Madlenka, masz bardzo ładny wykres. nie trać nadziei!
do mnie @ ma przyjść w przyszłą niedziele, ale mogłaby się nie zjawić i zrobić mi prezent na imieniny.
Aja bardzo fajny awatorek - właśnie dzisiaj kupiłam tygodniowy kalendarzyk z bobasami - coś bardzo w stylu tego zdjęciakalendarz wygląda tak optymistycznie - mam nadzieję, że to się przełoży na ten rok
Vincaminor ja też najbardziej polubiłam Inferno[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Laski ale produkujecie
ale taką produkcję lubię
Dziewczynki gratuluję pięknych HCG
Under kiedyś koleżanka starała się kilka lat i jak kupili psiaka nagle cudownie zafasolkowałaja się jeszcze łudzę że u mnie też podziała
Ja jak głupia zaczynam się nakręcać bo jakieś plamienia jak po IUI miałam wczorajbyłoby cudownie ale boję się że jak przyjdzie @ to po raz pierwszy od zabiegu będę ryczeć
GŁUPIA GŁUPIA GŁUPIA!!! chyba muszę kilka razy piznąć głową o śianę...
Co do Inferno to ja czytałam i pół nocy nie mogłam spać po przeczytaniu bo ryczałam...IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Witam dziewczynki.
Ja nie mialam okazji przeczytać jeszcze tej ksiażki ale obiecuje nadrobie zaległości
Kati oby ten psiaczek podziałał na Ciebie jak na Under. Powodzenia
Jojo powodzenia u nowego gina. Problemy grzybiczne trzeba szybko wyleczyć choć w ciaży o nie bardzo łatwo. I zapewniam Cie że usg dopochwowe nie zaszkodzi. Każdy ginekolog do końca 1 trymestru robi usg dopochwowe.
Ja dziś odebrałam wynik posiewu moczu - pisze bakterie ujemne, czyli chyba wszystko jest dobrze?
A wieczoram będa wyniki tsh, ft3,ft4. Poszłam po tabletce tak jak Ewwiel tadziła.
A i dziewczyny wczoraj wieczorem przegladałam wykresy różnych dziewczyn i czasami takie spadki temp miały a i tak na zielono sikały. Póki @ nie ma to jest nadzieja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 14:10
JoJo86 lubi tę wiadomość
-
Właśnie przeczytałam w necie wynik tsh 1,78 .
Kurcze ciesze sie że jest tak spadło ale czy to mozliwe,ze w ciagu 2 tygodni z ponad 5 z dawka E12,5 1 tydzień i E25 drugi tydzień aż tyle spadło?
Może tamten wynik był zły? -
agatka196 wrote:Właśnie przeczytałam w necie wynik tsh 1,78 .
Kurcze ciesze sie że jest tak spadło ale czy to mozliwe,ze w ciagu 2 tygodni z ponad 5 z dawka E12,5 1 tydzień i E25 drugi tydzień aż tyle spadło?
Może tamten wynik był zły?agatka196, rah lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Agatka, gratuluję pięknego TSH!
Kati...wiem, co czujesz :* Nie będę bardziej nakręcała...pamiętaj, że wszystko jest możliwe, a Ty jesteś silną babką :*
JoJo, infekcje grzybicze są podobno bardzo często na początku ciąży
Madlenka, Ewwiel, trzeba wierzyć kochane :*
Magdalenka, Vincaminor...czytałam Inferno już jakiś czas temuZakończenie zaskakujące...i chyba faktycznie to najlepsza książka D.Browna!
Madlenka, też czytałam "Zaginioną dziewczynę"! Mocna książkaA widziałaś ekranizację? Ja byłam w kinie, ale przyznam szczerze, że to już nie to samo...choć główną aktorkę dobrali idealnie
Ze swojej strony polecić mogę jeszcze książkę "Zanim zasnę"
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja widziałam właśnie film "zaginiona dziewczyna" i bardzo go polecam
Teraz czytam Jo Nosebo. R jakiś czas temu kupił mi wszystkie tomy i teraz zaczynam odkurzać je z kurzu. Potem wezme sie za Infermo.
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Szpileczka twój synek czeka na 15.01 i na Rmfm
.
Napewno już Cię ta końcówka męczy ale to jeszcze tylko troszke. Powodzenia