Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam kochane u mnie @ zawitała z 3 dniowym wyprzedzeniem trudno sie mówi tylko martwie sie o meza bo zaczyna sie tym wszystkim dołowac i watpic ze kiedys zostaniemy rodzicami gratuluje nowym mamusiom a czekającym życzę cierpliwości i dwóch kreseczek zaplanowałam sobie ze w srode pójde na badania i z wynikami do gina a na marzec jestem umówiona do endo trzeba sie wziąśc za siebie a jak wyniki beda dobre to całkowicie chyba odpuszczę co ma być to bedzie
-
Magdalenka, ja tez dalam sobie spokoj z testami... choc kiedy ich nie robie to jeszcze wiecej mysle
tez tak macie kobietki, ze kazde uklucie w podbrzuszu, kazde uczucie mdlosci czy bol glowy Was zastanawia czy to aby nie juz...? Ja tez tak mam choc sobie wtedy powtarzam ze to zadna nowosc, czesto mam ot tak....no ale iskierka nadziei tez sie pojawia, nie mowie... buziaki Czarnobylki :* wlasnie obejrzalam porody na tvn style, a Wy?
magdalenka_ka wrote:Dora piękna beta :* pozarażaj nas teraz
Kikakika to nasz 11 cykl, czyli 10 za nami. 1 w którym się nie spinałam i nadal czuję spokój
Niestety będę musiała nasikać na test w dzień spodziewanej @ bo mi tak przypadła wizyta u dentysty. Plomba mi dzisiaj wypadła i kawałek zęba ukruszyło, więc będę pewnie potrzebowała znieczuleniaa tak nie chciałam już robić tych testôw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:54
ewwiel lubi tę wiadomość
-
Madlenka wizyta dopiero możliwa w przyszły wtorek
mam nadzieję, że do wtorku nic się nie stanie.
Kika ja już nie patrzę na żadne objawy, bo wszystkie już miałam a w ciąży jeszcze nie byłammyślę, że chyba trzeba przejść wszystkie etapy starań, aby wyluzować. Choć z drugiej strony nie wiem czy bardziej wyluzowałam czy po prostu straciłam nadzieję, że szybko się uda? W każdym bądź razie odpuszczenie przyjdzie samo...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka ja też już miałam wszystkie możliwe objawy ciąży przez te 4 cykle..ba nawet 2 kreski widziałam na teście i nic
Ciężko jest się nie nakręcać kiedy tak bardzo się czegoś pragnie...trzeba po prostu odwracać uwagą i iść na przód z myślą ,że w końcu i nam się uda
A tak by the way to wątek nam zdycha.. -
Witam,
Pisze pierwszy raz , za nami juz 7 cykl i nic, myslalam ze bedzie latwiej, ze bede wyluzowana itp a tu rozczarowanie co miesiac i Jak tu sie nie stresowac a jeszcze dzisiaj kolezanka wrocila z urlopu, przed swietami przestali sie zabezpieczac a ona juz w ciazy. Ciesze sie z jej szczescia a jednoczesnie cos zakulo.
Pozdawiam:-)ewwiel, rah lubią tę wiadomość
-
Witaj Katiesz
Sama wiem jak to jest z tym nakręcaniem się. Kiedyś nasikałam na test 23dcnie da się nie myśleć...jakoś trzeba znaleźć w tym wszystkim rôwnowagę...
Ewwiel wielki dzień już jutrotrzymam mocno kciuki! Czy ktôraś z Was jeszcze testuje w tym tygodniu?
Lenka mam nadzieję, że zbierasz siły do walki i już niedługo tutaj wrócisz :* nie trać nadzieji, może to będzie TEN cykl?Lenka@ lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
gosia86 wrote:Mandragora bo to pewnie cisza przed jutrzejszym wysypem fasolek
Mnie dopadła opryszczka po przeziębieniu i teraz czekam do 15 żeby zadzwonić do gin i zapytać co z tym robić
Gosia współczuję sama się zmagam z tym cholerstwem. Od świąt dopadła mnie już 3 razy!
Ja zawsze biorę heviran w tabletkach, jak myślałam, że jestem w ciąży i zapytałam lekarza, to powiedział, żebym smarowała zoviraxem, bo prze skórę nie przenika do płodu. Tabletki tez niby bezpieczne, ale lepiej na zimne dmuchać i w końcu odradził ich branie. Jestem ciekawa co Twój lekarz powie, daj mi koniecznie znać![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka wrote:Witaj Katiesz
Sama wiem jak to jest z tym nakręcaniem się. Kiedyś nasikałam na test 23dcnie da się nie myśleć...jakoś trzeba znaleźć w tym wszystkim rôwnowagę...
Ewwiel wielki dzień już jutrotrzymam mocno kciuki! Czy ktôraś z Was jeszcze testuje w tym tygodniu?
Lenka mam nadzieję, że zbierasz siły do walki i już niedługo tutaj wrócisz :* nie trać nadzieji, może to będzie TEN cykl?
Witamy Katiesz!
Przestalam testowac bo i po co... co nasikalam na test to jedna kreska...nie wiem, czy potem tak wypadalo czy jak, ale na drugi dzien po sprawdzaniu zaraz dostawalam @...moze organizm juz nie byl tak spiety i @ przychodzila.
Ania, ktory to juz cykl? Po jakim czasie starania zdecydowaliscie sie na sprawdzenie nasienia? -
Hej kobitki
Ja tez rocznik 86 i bardzo chetnie do was dołącze o ile mogę?!
Zaczynamy właśnie 4 cykl staran po przejsciach bo rowno rok temu usunęli mi ciązę pozamaciczną razem z prawym jajowodemI tak przez ten czas przeszlam kilka badan i w koncu dostałam zielone światło na starania
Gin dał nam 3 cykle naturalnych staran, a potem sie zobaczy:( A że się nie udało to czekam na wizytę i na jego pomysły co dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 19:39
ewwiel, rah lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualnykikakika86 wrote:Witamy Katiesz!
Przestalam testowac bo i po co... co nasikalam na test to jedna kreska...nie wiem, czy potem tak wypadalo czy jak, ale na drugi dzien po sprawdzaniu zaraz dostawalam @...moze organizm juz nie byl tak spiety i @ przychodzila.
Ania, ktory to juz cykl? Po jakim czasie starania zdecydowaliscie sie na sprawdzenie nasienia?
-
Witam Jussio!
Milo ze do nas dolaczylas:) Ja tez z tych nowych, dopiero od kilku dni wiec rowniez jestem w trakcie zapoznawania sie z innymi kobitkami:) 7 cykl, ostatni dzien@ i kolejne starania...ale wrzucam na luz a po podgladnieciu kilka wykresow innych dziewczyn juz sie nauczylam,ze nie moge czekac do prawie 14dc i 10dc jest juz dobry aby serduszkowanie zaowocowalo:) -
My serduszkowalismy zawsze jak tylko sie @ skonczy i tak co drugi dzien az do dnia 14/15 a potem to juz na siebie patrzec nie mozemy. A 29.12 byl dzien 16 i mialam USG I jajeczko 20mm i 16mm wiec wychodzi na to ze ovu mam pozniej niz my sie serduszkowalismy. Cykl mam 26/28dni wiec po dnia 14/15 myslalam ze juz nie ma sensu.
-
Madzia rozmawialam z gin i będę jechac po receptę, jak dostane napisze ci mi przepisała
Ogólnie twierdzi sie że opryszczka w ciąży jest nie szkodliwa o ile przyszla mama miała ją przed ciążą, problem pojawia sie gdy w ciąży ma sie ją poraz pierwszy