Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora Vinca trzymam kciuki
Agatka ja sie głównie korektorem antybakteryjnym w sztyfcie ratowałam i podkladem tym mniej niż 20, ale generalnie to mi sie w temacie pryszczy akuart poprawiło a nie pogorszyło
Aniu najwazniejsze, żeby było poniżej 2 a przy Twoim duzym wyniku to juz jest super, mi endo trzyma tsh tak ok 1,7-1,8 (przy badaniu krwi po tabletce a nie na czczo) i ja sie czuję dobrze i bardziej nie zbijamy i przed ciaza mniej wiecej tez tak miałam, ale wiadomo każdy indywywidualnie -
magdalenka_ka wrote:Zdałam!!! Kamień z serca
ale nie odbyło się bez wcześniejszych przygód. Rano poleciałam na krew a potem biegiem na autobus do szkoły. Weszłam do złego autobusu!!! A zauważyłam dopiero po 20min, bo jak zwykle patrzyłam w telefon
ledwo zdążyłam na egzamin, no ale zdałam
Kochana gratuluję!Kupiłam dzisiaj wreszcie kwas foliowy... Stałam ok. 40 min w kolejce, myślałam, że jajko w aptece zniosę, ale wreszcie mam
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Dora gratuluję! Zdjęcie testu piękne, marzę o takim
Myślę, że beta to formalność ale oczywiście czekamy na wyniki
Magdalenka gratuluję egzaminuChciałabym dołączyć do grupy Czarnobylek na fb ale nie wiem jak?
Vincaminor tempka w górze więc trzymam kciukasy za dwie krechy w środęKtóra jeszcze planuje testować w tym tyg?
Wiecie dziewczyny, wszyscy mówią, że żeby zajść w ciążę muszę odpuścić, przestać się nakręcać i po prostu o tym nie myśleć. I wszystko super tylko nie wiem jak mam to zrobić. Jak ja wszystko muszę mieć pod kontrolą. Dora jak Ty to zrobiłaś, że przestałaś myśleć o zachodzeniu w ciążę? Bo ewidentnie u Ciebie to zadziałałoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:11
dora13, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
-
Dora gratuluje :*
Magdalenka gratuluje zdanego egzamin
Aniu cieszę się z poprawy wyników w końcu coś ruszyło:*
Agatko u mnie cera tez się poprawiła ale czytlam że dziewczyny myły twarz plynem do higieny intymnej tylko że on mocno wysusza, ja Np nie mogę robić pilingu na twarzy bo zaraz mnie wysypuje
Vinca trzymam kciuki za środowy test :*
Jojo ja tam nie wiem jak można się wyłączyć i nie myśleć o staraniach. Po stracie pierwszej ciąży nie było dnia ani godziny aby nie myślała o staraniachAnia1986, dora13, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
-
Magdalenka, wiec ile juz za Wami cykli? Ja tez odpuszczam, nawet kalendarza na ten rok sobie nie kupilam, zeby nie liczyc... serduszkowac bede kiedy bedzie ochota, bedzie jak ma byc
skupie sie bardziej na sobie, jutro koniec @ a dzis mam ochote na winko
lampeczke nie butelke
Agatka, gratuluje z calego serca! Dbaj o siebie :*
magdalenka_ka wrote:Agatka super! Zobaczyliście już serduszko czy za wcześnie było?
Kikakika co do starań to ja co miesiąc miałam inne pomysły. W tym cyklu rzuciłam wszystko, odpuściłam na maksa. Staramy się serduszkować co dwa dni, ale jak nie mam ochoty to nie patrze czy akurat w tym dniu 'trzeba'. Jak mam płodniaki, to i tak mam większą ochotę, więc organizm sam podpowiadajak ma się udać, to tak będzie. zrozumienie tego i pogodzenie się z faktem, że nie na wszystko mam wpływ zajęło mi 10 miesięcy. Aczkolwiek nie zapieram się, że w przyszłym miesiącu znów nie zacznę się chwytać wszystkich sposobów
ale tak jak jest teraz jest cudownie
agatka196 lubi tę wiadomość
-
Dzień mnie tu nie było, a tyle się tu dzieję!
Dora, gratulacjespokojnej ciąży
Magdalenka, gratuluję zdanego egzaminu
Aniu cieszę się, że masz ładne wyniki
Madlenka i Vinaminor macie obiecujące wykresykciukam za was bardzo mocno
w sobotę pojechaliśmy z mężem na zakupy. liczyłam, że kupie sobie kurtkę na wyprzedażach. a tu zamiast kurtki kupiłam sobie łyżwy na wyprzedażykiedyś rozmailiśmy z mężem, że jak się już dziecka doczekamy, to będziemy je uczyć jeździć na łyżwach od małego. łyżwy już są, tylko dzidzia brak... mąż jeździ na łyżwach od dziecka i dość dobrze mu idzie. ja tak sobie, więc może się coś podszkolę, tylko, że zimy nie ma ;/
Pozdrawiam wszystkie Czarnobylkidora13, magdalenka_ka, ewwiel lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za ciągłe kciukasy, przydają się bo jeszcze @ nie ma a cykle mam zazwyczaj regularne, a czasami krótsze. 27 dc już miałam @ a tu jak narazie nic. Ani oznak @, ani oznak ciąży. Czasami wydaje mi się, że już będzie ta @ i właśnie mam takie przeczucie, że jutro mnie zaleje
zobaczymy. Testów nie kupiłam bo miałam podwózkę pod sam dom a padał deszcz.
Dora serdeczne gratulacje, piękna kreseczka wczoraj a dziś piękna beta. Super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:29
dora13 lubi tę wiadomość
-
Sis wrote:Dora gratuluje i spokojnej ciąży życzę
! też jestem ciekawa jak udało Ci się odpuścić, ja choćbym chciała to nie umiem
dziś 30 dc, test znowu negatywny a @ brak..
Muszę powiedzieć, że te 2 "odpuszczone" miesiące były miesiącami, gdzie głowa zajęta była zupełnie czym innym. mieliśmy pieska małego na przechowanie, szukaliśmy dla niego domu, żeby nie znalazł się w schronisku. A jak przestałam mierzyć temperaturę i wyczekiwać, to na owulację, to na @, to moja głowa sama się uspokoiła i już mi tak serducho nie waliło. potem święta, domowe porządki. Sama jeszcze nie mogę w to uwierzyćJoJo86, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Dziewczyny, mam nadzieję, że i Wam wszystkim się poszczęści w tym roku. Bardzo się spinałam przez te 6 pierwszych miesięcy prób, co faktycznie nie pomagało. Ale jak tu nie myśleć? Wiem. MOcno trzymam kciuki, bo wierzę, że ten rok będzie owocny, dla nas wszystkich:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:42
magdalenka_ka, ewwiel, aja lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Dora piękna beta :* pozarażaj nas teraz
Kikakika to nasz 11 cykl, czyli 10 za nami. 1 w którym się nie spinałam i nadal czuję spokój
Niestety będę musiała nasikać na test w dzień spodziewanej @ bo mi tak przypadła wizyta u dentysty. Plomba mi dzisiaj wypadła i kawałek zęba ukruszyło, więc będę pewnie potrzebowała znieczuleniaa tak nie chciałam już robić tych testôw
dora13 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]