Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madlenka wrote:Magdalenka_ka widzę, że tu porady dietetyczne uskuteczniasz
może jakiś blog czy coś
Nie, nie blogdwa lata temu przeszłam na dietę, w sumie zdrowe odżywianie. Jadłam kiedy chciałam i co chciałam i schudłam. To jest dieta z brytyjskiego slimming world. Ciężko jest znaleźć jakiekolwiek info, bo oni działają bardziej jako organizacja. Chciałam dziewczyną ją opisać
a nie chcę tego wątku zaśmiecać.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Jak dawno do Was nie zaglądałam... muszę nadrobić zaległości w czytaniu. Ale powiem szczerze, że przychodzę trochę w panice trochę w zaskoczeniu do Was i nie wiem co mam myśleć.
Od dwóch cykli odpuścilam sobie temperaturę i wyliczanie dni. Sporadycznie coś notowałam. Czuję, ze piersi mam jakieś większe, ale również ból brzucha jak przed okresem, więc niczego się nie spodziewam. Dziś mój 28 dzień cyklu i tak przez przypadek znalazłam w szafce nieodpakowany test ciążowy. Zrobiłam "od niechcenia", bo spodziewalam się wyniku jak zawsze. i jest druga blada krecha. Nigdy tak nie miałam, zawsze musiałam jej wypatrywać, a tu jest, blada, ale jest. Boję się cieszyć, bo może to test źle pokazuje? Jakiś błąd?Maandragora, ewwiel, magdalenka_ka, aja, olimama lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewwiel wrote:dora13, myślę, ze to bardzo dobrze wróży. Po cichutku już Ci gratuluję
Pewnie kolejny test lub beta już zaplanowane ?
ewwiel, ja przed 15min zrobiłam ten test, nie spodziewajac się niczego. Trochę w szoku jestem. Jesteście pierwsze, do których napisałamMaandragora lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
nick nieaktualny
-
właśnie nie mam już testu na jutro... chyba pójdę na betę jutro, tak z biegu można?
Najgorsze jest to, że tak odpuściłam te ostatnie 2 miesiące, że zapomniałam brać kwas foliowy, a wczoraj u znajomych chyba z 3 kieliszki wina wypiłamRany julek, dziękuję dziewczyny, za to że jesteście
Na dniach dam znać co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 19:24
ewwiel, Maandragora, aja lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. *