Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maandragora robiłam o 18 więc całkowicie bez sensu
miałam zatestować jutro rano ale jak mąż poszedł do apteki po test to zamiast 1 na jutrzejszy poranek kupił mi 3... i tak jakoś nie umiałam się powstrzymać
Dziś mam 28 dc ale po ciąży mi się trochę rozrelegulowało i mam teraz cykle 27-32 dni więc wiem że to być może jest za wcześnie choć nie chcę się łudzić.
Teoretycznie to od około 12 dnia po owulce można robić żeby było wiarygodnie ale ja w tym miesiącu nie robiłam testów owu więc nie wiem kiedy była.
Temperatury nie mierze..
a Ty który dc dziś masz?
29+1, 44 cm, 1430 g -
nick nieaktualnyMaandragora wrote:Ania1986 pięknie Ci spadło
Na jakiej dawce jesteś? Mi też się wyrównało ft3 i ft4 a tsh mam 2,083. Jak zwiększałam sobie dawkę letroxu z 50 do 75 to właśnie ft3 i ft4 zaczęło mi szaleć...
ja bylam 4 tyg na dawce 112,5 letroxu ale zmieniłam od wtorku znow na euthyrox tylko w dawce 125 bo na letroxie mogłam cały dzien spac. Tak ze ten wynik jest po letrox, jeszcze kurcze mi nie przyszły wyniki ft3 i ft4:/ tak ze nie wiem jak to wyglada pod tym wzgledem -
Czesc dziewczyny! Widze, ze teraz to juz coraz mniej jest tych, z którymi pisałam
same nowe "twarze"
Jakos nie mam weny zeby tu wchodzić, nie chce mi sie wszystkiego pisać. Zazdroszczę nowym optymizmu i chęcija sie chyba troche "wypalilam". Od 2010 w ciaze nie zaszłam. Im bardziej zaczęłam sie badac, tym wiecej problemów....czasem żałuje, ze nie moge juz byc taka nieswiadoma
Ale nie wpadłam tu smęcić, tylko chciałam podpytać o ta dietę, o której chyba magdalenka pisała. Masz moze jakies strony z szerszym opisem, produktami czy czymkolwiek?
Pozdrawiam wszystkie StaraczkiAnia1986, Maandragora, szpilka, ewwiel, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySis zupełnie bez sensu o tej 18
ale ja również bym nie wytrzymała..
dopiero będę miała jutro 7dpo
Ania1986 jak się czułaś na takiej wysokiej dawce?? Letrox jest jakiś śliniejszy od euthyroxu?
Madlenka test zawsze Ci się przydaja zamówiłam sobie 10 sztuk na ten miesiąc co by nie latać rano z dzieckiem po aptekach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:17
-
To ja wrócę pozniej poudawać nowa
moze i mi sie uda ze szczęściem nowicjuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:48
ewwiel, szpilka, Maandragora, Kati86, olimama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaandragora wrote:
Ania1986 jak się czułaś na takiej wysokiej dawce?? Letrox jest jakiś śliniejszy od euthyroxu?
-
Mam pytanie czy wy też tak macie, że odkad bierzecie euthrynox to regularnie odwiedzacie toalete?
Kurcze mialam o to zapytac juz tydzien temu ale glupio mi było zreszta nadal jest ale ja tak zauważyłam u siebie. -
rah wrote:Czesc dziewczyny! Widze, ze teraz to juz coraz mniej jest tych, z którymi pisałam
same nowe "twarze"
Jakos nie mam weny zeby tu wchodzić, nie chce mi sie wszystkiego pisać. Zazdroszczę nowym optymizmu i chęcija sie c
hyba troche "wypalilam". Od 2010 w ciaze nie zaszłam. Im bardziej zaczęłam sie badac, tym wiecej problemów....czasem żałuje, ze nie moge juz byc taka nieswiadoma
Ale nie wpadłam tu smęcić, tylko chciałam podpytać o ta dietę, o której chyba magdalenka pisała. Masz moze jakies strony z szerszym opisem, produktami czy czymkolwiek?
Pozdrawiam wszystkie Staraczki
Rah wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Jak możesz to wyślij mi swojego emaila a ja postaram się poskanować książki z produktami.rah lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Maandragora wrote:
Madlenka test zawsze Ci się przydaja zamówiłam sobie 10 sztuk na ten miesiąc co by nie latać rano z dzieckiem po aptekach
Ale ja bym chciała żeby tylko jeden okazał się potrzebnypoza tym gdybym miała test w domu to dawn bym na niego nasikała. Ale obiecałam sobie, że w tym cyklu czekam do dnia @ i potem zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kochane, jaką ja miałam masakryczną noc
prawie nic nie spałam... Nie dość, że mam bardzo silną @ to dodatkowo mąż miał jakieś dziwne dolegliwości :o serce mu biło jak oszalałe, raz miał czoło gorące, raz zimne i takie dziwne szarpanie mięśni mu dokuczało
Nie wiem, czy to przypadkiem nie nerwobóle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:56
-
rah wrote:Magdalenko, mail wysłany
dziekuje :*
Rah ekstraciężko cokolwiek znaleźć w necie, bo ona jest omawiana na spotkaniach. Raz w tyg chodziłam na ważenie i pogaduszki na temat gotowania i produktów. Płaciłam £5 za każde spitkanie. Na pierwszym dostałam książki, ale pożyczyłam koleżance i nigdy do mnie nie wróciły...teraz staram się je zorganizować na nowo. Jak mi się nie uda, to jeszcze raz wszystko opisze.
Ania jak chcesz to też wyślij mi swojego maila, to ogarnę Was dwie jednocześnie. Ktoś jeszcze chętny?Anula1986, rah lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
magdalenka_ka wrote:Rah ekstra
ciężko cokolwiek znaleźć w necie, bo ona jest omawiana na spotkaniach. Raz w tyg chodziłam na ważenie i pogaduszki na temat gotowania i produktów. Płaciłam £5 za każde spitkanie. Na pierwszym dostałam książki, ale pożyczyłam koleżance i nigdy do mnie nie wróciły...teraz staram się je zorganizować na nowo. Jak mi się nie uda, to jeszcze raz wszystko opisze.
Ania jak chcesz to też wyślij mi swojego maila, to ogarnę Was dwie jednocześnie. Ktoś jeszcze chętny?
Jeśli to możliwe to ja też poproszę
magdalenka_ka lubi tę wiadomość