Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JoJo86 wrote:Hej Anula witamy w naszym gronie! Osobiście twierdzę, że jest to najlepszy wątek ze wszystkich
Dziewczyny są tu najlepsze!
Kółeczka są puste wtedy kiedy się mierzy o różnych porach, albo po prostu masz zaznaczoną opcję "ignoruj tą temperaturę". Zobacz sobie czy pod okienkiem gdzie wpisujesz temperaturę masz zaznaczoną tą opcjęJeśli mierzysz o stałych porach to musisz to odznaczyć, a jeśli np zmierzysz o innej porze, albo będziesz miała nieprzespaną noc czy wieczór mocniej zakrapiany alkoholem to najlepiej temp ignorować, wtedy ovu nie będzie jej brało pod uwagę do analizy
Dziękuję JoJo86 za odpowiedź
Sprawdziłam i nie mam ignorowanej temp., dwa razy mierzyłam o innej porze, a tak to mierzę zawsze o 8:00, nie wiem co z tymi pustymi kółkami...coś się naprawiło, już mam zapełnione kółeczka
"Wieczór mocniej zakrapiany alkoholem" mnie nie dotyczy, ponieważ jestem abstynentką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 12:56
JoJo86 lubi tę wiadomość
-
Maandragora wrote:JoJo86 21 dc, no właśnie prlatktyny nigdy nie badałam, może tak skakać przez tarczyce?...ale progesteron tak i był w normie..zgasiłaś moją iskierkę nadziei
Ania1986 właśnie nic nie biorę bo nie wiedziałam ,że mam podwyzszony ale chyba tragedii nie ma? z tą owulka to mam nadzieję, że jest ok testy wychodzą i bóle są ale to tak naprawdę tylko lekarz przy monitoringu może sprawdzić..
madlenka nie mam pojęcia, a co jest w składzie? ale piszą coś na ulotce?
Kochana absolutnie nie chciała gasić Twojej iskierki ! Pamiętaj że póki @ nie przyjdzie nadzieję trzeba mieć zawszeMaandragora lubi tę wiadomość
-
Maandragora a kiedy idziesz skonsultować te wyniki u jakiegos lekarza? Ja też biorę tak jak Ania bromergon na zbicie prolaktyny i też mi ładnie ją obniżył. Może powinnaś za jakiś czas powtórzyć badania prl. Z mojego 10letniego doświadczenia w walce z hiperprolaktynemią wiem, że pomiar najlepiej wykonywać na czczo, po przespanej nocy, jak najwcześniej rano, do tego dzień wcześniej zero alko, przytulania czy masażu piersi bo to wszystko może wpływać na jej poziom
-
nick nieaktualnyAnia1986 na podstawie progesteronu mogę powiedzieć ,że z moim ciałkiem żółtym wszystko ok?
Oj strasznie mam bolesne owulacje jak i miesiączki u mnie najlepszym miernikiem owulacji było zajście w ciąże z Hanią na monitorungu JESZCZE nie byłam
JoJo86 i tego motta będziemy się trzymać!Właśnie w takich warunkach oddałam krew na badanie
Myślałam ,że pójdę w pn ale moja siostra jednak nie zadzwoniła żeby nas umówić..więc dopiero w pn będę dzwonić i się umawiać. Mam nadzieję ,że uda się jak najszybciej
Jaki miałyście wynik prl przed Bronkiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam tsh!!!
TSH 2,63 µIU/ml normy 0,270-4,200
po niecałych 4 tyg z 8,89 spadło na 2,63 teraz jeszcze czekam na wynik ft3/ft4
ale jestem szczęśliwa ,kamień z serca
teraz do 1 zbićmagdalenka_ka, Maandragora, szpilka, agatka196, gosia86, JoJo86 lubią tę wiadomość
-
madlenka wrote:Na ulotce strepsils jest napisane, że powinnam pionformować lekarza, jeśli przypuszczam, że mogę być w ciąży. Głupia jestem. Mogłam przeczytać o tym wcześniej
((
nic się nie martw, nawet jak byś była w ciąży to strepsils Ci nie zaszkodzi. Dziewczyny uważajcie tylko we wczesnej ciąży na wszelakie fervexy itp i syropy na kaszel, bo maja jakies szkodliwe składniki. Najbezpieczniejsze są leki, które zawierają czysty paracetamol bez dodatków. I dla pezypomnienia staraczki i ciężarôwki nie mogą brać ibuprofenuczytajcie ulotki, bo czasem nazwa leku nie mówi co jest składnikiem.
Maandragora lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
magdalenka_ka wrote:nic się nie martw, nawet jak byś była w ciąży to strepsils Ci nie zaszkodzi. Dziewczyny uważajcie tylko we wczesnej ciąży na wszelakie fervexy itp i syropy na kaszel, bo maja jakies szkodliwe składniki. Najbezpieczniejsze są leki, które zawierają czysty paracetamol bez dodatków. I dla pezypomnienia staraczki i ciężarôwki nie mogą brać ibuprofenu
czytajcie ulotki, bo czasem nazwa leku nie mówi co jest składnikiem.
Dzięki, nie chce tego spadku temperatury
-
olimama wrote:Anula1986 - te puste kółeczka program pewnie zaznaczył Ci automatycznie, ze względu na inną godzinę pomiaru.
Dziękuję za miłe powitanie.
Cóż mogę powiedzieć o mnie... Mieszkam na śląsku. Nie mam jeszcze dzieci, ale z każdym dniem coraz bardziej pragnę. Nick wziął się od mojego imienia. Od kilku lat prowadzę własną działalność gospodarczą, dlatego przez pewien czas odkładałam decyzję o dziecku. Interesuję się fotografią i architekturą wnętrz.
Na szczęście już mam pełneProszę, proszę... Ja też jestem ze Śląska
Hmm, właśnie dorwało mnie plamienie
A teraz to już lekkie krwawienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:30
-
madlenka wrote:Do Ciebie
widzisz, to potwierdza tylko, że naprawdę boli mnie głowa i już nie myślę
Wiem, że jesteś nwa na forum, ale może już od jakiegoś czasu się starasz. No dobra ... gapa ze mnie
Nowa na forum jestem i nowa w staraniuZ tym drugim będzie ciężko, bo męża mam w domu w przelocie. Czasami wyjeżdża na kilka dni, taka praca
Póki co jestem w szoku :o Dostałam @, ale nic mnie nie boli
To jest dla mnie bardzo dziwne, bo zawsze się zwijam, a wręcz skręcam z bólu... Nawet nieraz mam stany podgorączkowe :o Za to ciągle mi się w głowie kręci. Mam wrażenie jakbym cały czas z karuzeli schodziła i tak mam od samiusieńkiego rana
Hmmm, a może teraz tak jest, bo zażywam od ok. 5ciu dni 2x dziennie Oeparol, Femina (wiesiołek + siemię lniane)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 13:48