Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny, mnie rowniez przyjmiecie do swojego grona urodzonych w '86? Staramy sie z mezem od 7 miesiecy...
Jestem w trakcie @, juz niedlugo podejmiemy kolejna probe... Czy ktoras z Was jest w podobnym momencie? Byloby milo razem sie podtrzymywac na duchu i motywowac
odezwijcie sie babeczki! Razem bedzie nam razniej
Anula1986, magdalenka_ka, olimama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka wrote:Anula wiesiołek należy brać tylko do owulacji. Powoduje jakieś skurcze macicy i w przypadku ciąży może doprowadzić do poronienia
Magdalenko, ja go zażywam od ok. 5 ciu dni, raczej nie dłużej. Czyli brać go wciąż aż do owulacji? Czy właśnie teraz mam go odstawić? Pogubiłam sięNie rozumiem
Znalazłam takie info: "wiesiołek brać od @ aż do owulacji, a potem przestać"
Wynika z tego, że od dzisiaj i aż do mniej więcej 21 stycznia...
Nie wiedziałam o tym wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 14:13
-
kikakika86 wrote:Czesc dziewczyny, mnie rowniez przyjmiecie do swojego grona urodzonych w '86? Staramy sie z mezem od 7 miesiecy...
Jestem w trakcie @, juz niedlugo podejmiemy kolejna probe... Czy ktoras z Was jest w podobnym momencie? Byloby milo razem sie podtrzymywac na duchu i motywowac
odezwijcie sie babeczki! Razem bedzie nam razniej
Życzę powodzenia! :* Ja akurat też dostałam @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 14:07
-
magdalenka_ka wrote:Cześć Kikakika!
Anula tak, wiesiołek bierze się od 1dc do owulacjiteż nie wiedziałam, dziewczyny mnie uświadomiły pare miesięcy temu
Agatka czekamy na relacje z wizyty!
Dzięki :* Tak więc kontynuuje jego branie do momentu owulacji.
Dobrze, że mnie uświadomiłaś, bo myślałam, że mam go cały czas zażywać. To może przez niego nie mam aż takich bóli miesiączkowych? Ale te zawroty głowy troszku mnie niepokoją, hm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 14:21
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Magdalenka, trzymam kciuki! Wszystko mnie dzis drazni, ahh
oparzylam sie patelnia, zbilam szklanke a na koncu sie poryczalam, chyba musialam odreagowac.
Dzieki Anulkapodobno mowia, ze te ktore przechodza przez cykl razem, potrafia sie dobrze dogadac
ale mysle, ze nie ma tu niefajnej kobitki!
Z tym wiesiolkiem to o co chodi? Czy to pomaga zajsc? Do mnie dociera powoli ze chyba za pozno zaczynalismy sie starac, nie w 10dc tylko blizej owulacji...niby powinno tez dzialac, ale co cykl to inna metoda dochodzi... co myslicie? Kiedy Wy zaczynacie?
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
kikakika86 wrote:Magdalenka, trzymam kciuki! Wszystko mnie dzis drazni, ahh
oparzylam sie patelnia, zbilam szklanke a na koncu sie poryczalam, chyba musialam odreagowac.
Dzieki Anulkapodobno mowia, ze te ktore przechodza przez cykl razem, potrafia sie dobrze dogadac
ale mysle, ze nie ma tu niefajnej kobitki!
Z tym wiesiolkiem to o co chodi? Czy to pomaga zajsc? Do mnie dociera powoli ze chyba za pozno zaczynalismy sie starac, nie w 10dc tylko blizej owulacji...niby powinno tez dzialac, ale co cykl to inna metoda dochodzi... co myslicie? Kiedy Wy zaczynacie?
Myślę, że na forum są same super babeczki :* Kochana, o ile dobrze mi wiadomo to wiesiołek poprawia jakość śluzu. Jeżeli się mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędumagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Myślę, że na forum są same super babeczki :* Kochana, o ile dobrze mi wiadomo to wiesiołek poprawia jakość śluzu. Jeżeli się mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędu
-
Witam nowe kolerzanki forumowe
Aniu1986 tsh masz piękne! Gratuluje!
Na wizycie u gina byłam aż 40 min! Zadowolona jestem bardzo. Lekarz zreszta też bo ładnie przyszłam prdygotowana z wszystkimi badaniami z 1 trymestru.
Według ostatniej miesiaczki jest to 6tc, ale prawdopodobnie ciaża jest młodsza bo dokładnie wiemy kiedy były sreduszka. Tu mam pierwsze fotki i karte ciaży
Lekarz twierdzi że ładnie jest umiejscowiona i o prawidłowym kształcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb5c569d177c.jpg
Co do endo to twierdzi że Tsh nie jest przyczyna moich poronień. Zbadał, zrobił wywiad i kazał brać eutrynox25 cały czas. W marcu mam skontrolować wynik i jezeli będzie coś niepokojacego to mam do niego przyjść. A jeżeli będzie wszystko w porzadku to tylko do internisty po recepte. Ale mimo wszystko cała ciaże E25.
Tyle dobrych wieście. Za 2 tygodnie mam podjechać do szpitala na dyżur do mojego dr i zrobi mi usg i zobaczymy jak sie miewa. L4 dostałam na miesiac bo lekarz twierdzi że nie moze mnie narażać na niepotrzebny stres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 15:35
magdalenka_ka, Ania1986, olimama, szpilka, gosia86, Maandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Witam nowe kolerzanki forumowe
Aniu1986 tsh masz piękne! Gratuluje!
Na wizycie u gina byłam aż 40 min! Zadowolona jestem bardzo. Lekarz zreszta też bo ładnie przyszłam prdygotowana z wszystkimi badaniami z 1 trymestru.
Według ostatniej miesiaczki jest to 6tc, ale prawdopodobnie ciaża jest młodsza bo dokładnie wiemy kiedy były sreduszka. Tu mam pierwsze fotki i karte ciaży
Lekarz twierdzi że ładnie jest umiejscowiona i o prawidłowym kształcie
http://naforum.zapodaj.net/9aec3b010a5b.jpg.html
Co do endo to twierdzi że Tsh nie jest przyczyna moich poronień. Zbadał, zrobił wywiad i kazał brać eutrynox25 cały czas. W marcu mam skontrolować wynik i jezeli będzie coś niepokojacego to mam do niego przyjść. A jeżeli będzie wszystko w pożadku to tylko do internisty po recepte. Ale mimo wszystko cała ciaże E25.
Tyle dobrych wieście. Za 2 tygodnie mam podjechać do szpitala na dyżur do mojego dr i zrobi mi usg i zobaczymy jak sie miewa. L4 dostałam na miesiac bo lekarz twierdzi że nie moze mnie nararzać na niepotrzebny stres.agatka196 lubi tę wiadomość
-
Agatka super! Zobaczyliście już serduszko czy za wcześnie było?
Kikakika co do starań to ja co miesiąc miałam inne pomysły. W tym cyklu rzuciłam wszystko, odpuściłam na maksa. Staramy się serduszkować co dwa dni, ale jak nie mam ochoty to nie patrze czy akurat w tym dniu 'trzeba'. Jak mam płodniaki, to i tak mam większą ochotę, więc organizm sam podpowiadajak ma się udać, to tak będzie. zrozumienie tego i pogodzenie się z faktem, że nie na wszystko mam wpływ zajęło mi 10 miesięcy. Aczkolwiek nie zapieram się, że w przyszłym miesiącu znów nie zacznę się chwytać wszystkich sposobów
ale tak jak jest teraz jest cudownie
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Agatka gratuluje
)
nie dałam rady się powstrzymać i zrobiłam test, nie wiem na co liczyłam..oczywiście negatyw
Jeśli @ nie przyjdzie zrobię jeszcze w poniedziałek bo wmawiam sobie, że może za wcześnie.
Ehh ciężkie życie staraczek..agatka196 lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
nick nieaktualnykikakika86 witamy na forum
agatka196 piękne zdjęcia groszka i nudnej ciąży Ci życzę!
Sis robiłaś z rańca test? mnie też cholernie kusi...jak myślicie kiedy najszybciej można zrobić?
Ania1986 pięknie Ci spadłoNa jakiej dawce jesteś? Mi też się wyrównało ft3 i ft4 a tsh mam 2,083. Jak zwiększałam sobie dawkę letroxu z 50 do 75 to właśnie ft3 i ft4 zaczęło mi szaleć...
Co robicie w tę jakże wietrzna sobotę, idziecie gdzieś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:35
agatka196 lubi tę wiadomość