Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MgdLenka mail dotarł. Jestem za jakas grupa na fb, bo łatwiej wrzucić przepisy, porady, motywować sie. Tu moze wszystko zginać.
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:MgdLenka mail dotarł. Jestem za jakas grupa na fb, bo łatwiej wrzucić przepisy, porady, motywować sie. Tu moze wszystko zginać.
Ania no to możesz otwierać grupę. Chyba wszystkie chętnenazwij ją jakoś ładnie, albo może po prostu czarnobylki
ja już dzisiaj zmykam. Odezwę siė jutro i jutro sklece te podstawy zdrowego odżywiania
Trzymajcie kciuki plis! Jutro ten cholerny egzaminAnia1986, Anula1986 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
To ja założyłam ;p ale nie wszystkie czarnobylki mam na Facebooku. Dodajcie mnie na ovu do przyjaciółek to wyślę linka na fb i zaraz wszystkie porobie administratorkami, zeby każda mogła na 100% pisać!!
Oczywiście grupa jest tajna.
Kuźwa! Co mi ten tablet pisze!!!!juz poprawione ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:53
Ania1986, Maandragora, JoJo86 lubią tę wiadomość
-
dora13 wrote:To lecimy:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/318a178f2ac3aece.html
i? kurcze na zdjęciu nieco słabiej widać.
Weźcie mnie trochę przystopujcie, co?Oficjalnie stwierdzam, że tak wiele obiecującego wykresu jeszcze nie miałam i pewnie w środę będzie płacz. -_-
Rah, wysłałam zaproszenie, chętnie do grupy się dopiszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:57
dora13 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
rah wrote:To ja założyłam ;p ale nie wszystkie czarnobylki mam na Facebooku. Dodajcie mnie na ovu do przyjaciółek to wyślę linka na fb i zaraz wszystkie porobie administratorkami, zeby każda mogła na 100% pisać!!
Oczywiście grupa jest tajna.
Kuźwa! Co mi ten tablet pisze!!!!juz poprawione ;p
Bomba!!! Dzieki :*rah lubi tę wiadomość
-
Vincaminor też jestem nakręcona a mam gorszy wykres. Najwyżej obie będziemy ryczeć. Oby nie!!! Kciukam za nasze groszki czy też fasolki. Kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk, kciuk.. widzisz jak ładnie kciukam? Nie może się nie udać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 22:22
vincaminor, ewwiel, Maandragora, dora13 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj znowu temperatura do góry, takiej wysokiej nigdy nie zanotowałam (jestem raczej z tych niskotemperaturowych), z jednym wyjątkiem, kiedy byłam przeziębiona. Wkrętek ciąg dalszy, będzie w środę pewnie płacz pierwszy od bardzo dawna. -_-
ewwiel, Maandragora, magdalenka_ka, dora13, szpilka lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Catharina Elisabeth Goethe "Przepis na cały rok"
Wziąć dwanaście miesięcy,
obmyć je dobrze do czysta
z goryczy, chciwości, pedanterii i lęku
i podzielić każdy miesiąc na 30 albo 31 części,
tak żeby zapasu starczyło akuratnie na rok.
Każdy dzionek przyrządza się oddzielnie,
biorąc po jednej części pracy
i dwie części wesołości i humoru.
Dodać do tego trzy kopiaste łyżki optymizmu,
łyżeczkę tolerancji,
ziarnko ironii
i szczyptę taktu.
Następnie masę tę polewa się obficie miłością.
Gotowe danie ozdobić bukiecikami małych uprzejmości
i podawać codziennie z pogodą ducha
i porządną filiżanką ożywczej herbaty.
magdalenka_ka, Maandragora, dora13, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvincaminor trzymam kciuki za ciążę! Kiedy testujesz?
Mi się udało dopiero na 21 zapisać do gina a 20 jakoś mam dostać okres ehh i nie wiem czy iść pokazać te wyniki czy przesunać żeby mnie od razu zbadała i lookneła cze nie mam torbieli..
ewwiel śliczna ta Twoja laleczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:41
-
Zdałam!!! Kamień z serca
ale nie odbyło się bez wcześniejszych przygód. Rano poleciałam na krew a potem biegiem na autobus do szkoły. Weszłam do złego autobusu!!! A zauważyłam dopiero po 20min, bo jak zwykle patrzyłam w telefon
ledwo zdążyłam na egzamin, no ale zdałam
Vincaminor trzymam kciuki za pozytywny test. Dora beta u Ciebie to tylko formalność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 14:24
vincaminor, Maandragora, ewwiel, rah, szpilka, aja, JoJo86, Anula1986, gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Magdalenka getuluje zdanego egzaminu
Dora, Vitaminor trzymam kciukolce
A mnie coś plecy zaczęły pobolewać. Brzuch też pobolewa i buzia wysypana. Zastanawiam się czy na te pryszcze to moge maść cynkowa użyć. Słyszałam że jest dozwolona w ciaży ale na ulotce pisze skonsultować się z lekarzem. Narazie ratuje się pasta do zębów, ale jednego zalecze następny wyskoczy.
Szpilka ratuj kochana jakimś dobrym sposobem jako doświadczona ciężarna
z reszta jak tam się czujesz? -
nick nieaktualnyHej kochane!! Magda gratulacje
Dora beta będzie piękna!
A ja dostałam wynik Ft3 i ft4 i są supera więc tylko tsh do 1 zmniejszyć
jakoś optymistycznie zaczął mi się ten rok pod względem wyników mam nadzieje ze środowe wyniki mojego nie popsuja tej passy.
agatka196, magdalenka_ka, Maandragora, aja, gosia86, dora13 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Hej kochane!! Magda gratulacje
Dora beta będzie piękna!
A ja dostałam wynik Ft3 i ft4 i są supera więc tylko tsh do 1 zmniejszyć
jakoś optymistycznie zaczął mi się ten rok pod względem wyników mam nadzieje ze środowe wyniki mojego nie popsuja tej passy.
Będzie dobrze :* którego masz wizytę u doktorka? Ja idę dopiero za tydzień i dopiero wtedy dostanę wyniki z dzisiejszej krwi...już się nie mogę doczekać[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyDo endo i gina idę w czwartek, a z mojego Łukasza wynikami nasienia dopiero tego 30 stycznia do tego profesora,oczywiście wyniki jego wezmę tez do gina bo to gin który pracuje w klinice leczenia niepłodności a więc też pewnie będzie wiedział coś na ten temat
Boję się że nasienie się nie polepszylo albo co gorsza pogorszyłoewwiel lubi tę wiadomość