Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw poniedziałek gin i 3 marca do endo troche mnie te wyniki zbiły z stropu bo nie sadziłam ze sie tak pokićkały ale co zrobic szkoda tylko tych lat straconych moze teraz predzej zajde zobaczymy
Lenka walcz do upadłego wszystkim z małymi bąbelkami życzę spokojnej ciąży
Eklerka współczuje dolegliwości trzymaj sie kochana
a ja zamiast szykowac sie do tłustego czwartku to olewam wszystko jutro trzeba zrobic zakupy pozdrawiam wszystkieEklerka, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Mam wyniki dzisiejszych badań:
beta po 48h wzrosła do 478 mUI/ml (z 174,3)
progesteron: 27,84 ng/ml
Nie mam podanych norm progesteronu dla kobiet w ciąży. Nie plamię na razie i biust boli, więc myślę, że jest ok. A Wy co myślicie? Nie jest za niski?
Magdalenka ja też często oglądam takie programy o porodach, na TVNstyle lecą wieczorami. Ostatnio oglądałam taki o porodach domowych, gdzieś za granicą nie w Polsce. Masakra, w życiu bym się na takie coś nie zdecydowała. A one pompują basenik i rodzą z mężem i z jakąś kobitą. Co prawda jak się coś dzieje to wzywają pogotowie ale wtedy tracą cenne sekundy, które mogą uratować życie. ehhh całkiem im się w głowach poprzewracało
Nie mogę się doczekać jutrzejszego pączusiaagatka196, Eklerka, Maandragora lubią tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:U mnie kolejny etap.
W najbliższy poniedziałek, tj, 16.02 będę miała robioną histeroskopię oraz sono-HSG w klinice w Krk.
Do tego cykl stymulowany na Clo i ovitrelle...
Boję się jak cholera, ale chcę walczyć dalej...
Lenka, mogę wiedzieć w jakiej klinice? Nie bój się kochana, będzie dobrze!
Ja też już bym chciała znać wyniki z immunologi, ale jedno badanie jeszcze przed nami (pewno pojedziemy we wtorek i 2 tyg czekania na wyniki), a resztę wyników zobaczę na następnej wizycie.Czyli pewnie jeszcze z miesiąc czekania, bo nie wiadomo kiedy uda się nam umówić na następna wizytę. Oby wyszły dobrze, choć wtedy trafimy do "szufladki" z napisem "niepłodność idiopatyczna". Ale się nie poddamy i będziemy składać papiery do rządowego ivf. Idę jeść obiad i biorę się za oponki. Oby wyszły. Mężuś już prawie wyzdrowiał i siedzi na L4, więc będzie pomagał -
nick nieaktualny
-
Bede obserwowac oczywiscie. Hmmm dziwna ta @ troche bo do tej pory zuzylam 1 podpaske i dwa tampony (od wczoraj wieczora). Wiem, że takie krwawienia w czasie okresu mogą się pojawic, ale czytalam o tym i podobno takie krwawienie od okresu różni się tym, że nie ma skrzepów, a ja mam. Ale dzięki Ewelina, fajnie by było. No nic, w nastepny weekend jakoś ovulacja, mam nadzieje ze się opóźni bo M wraca w niedziele. Milego wieczoru
-
Chyba wszystkie pieką pączki dlatego tutaj taka cisza ja też w końcu nie wytrzymałam i nasmażyłam faworków i oponek, nie wiem kto to wszystko zje
Kolorowych i smacznego tłustego czwartk!
Madlenka jak nie teraz to jak Twój mąż wróci steskniony to na pewno coś zmajstrujecie najważniejsze że macie już zielone światło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 23:01
-
nick nieaktualnya ja polecam nie jesc za duzo tych slodkosci ani jutro ani w ogole.. znalazlam na angielskiej stronie ze cukier (czekolada cukierki itd) doslownie oblepiaja pecherzyk graffa i dlatego one nie pekaja i wyglada to jak obraz przy PCO. Robia sie ciezkie i sklejone gruba warstwa cukru i prowadzi to do braku owulacji. Czasami wystarczy tylko zmienic diete i bedzie ok. Ja tak mialam. Oczywiscie nie mialam diety jak dla cukrzyka ale ani grama czekolady itd i co sie stalo 1 okres mi sie wyregulowal a 2 juz nie dostalam bo bylam juz w ciazy !! Niestety nie wyszlo i moj Aniolek umarl [*] ;(((( ale dalej nie jem nic slodkiego i jak tylko mi G juz pozwoli to dzialamy z mezem..
jak znajde stronke to podesle linkrah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja myślę, że jak wszystko, jeść też trzeba z głową. Jeśli jadłoby się codziennie takie słodkości to i owszem każdy wie to niezdrowe i może rzeczywiście oblepiać te pęcherzyki. Ale raz w roku to nawet trzeba zjeść kilka pączurów ja normalnie zdrowo owocki warzywka ćwiczenia, ale dzisiaj sobie nie żałuję
magda.o, aja, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
-
Dokładnie wszystko w granicach rozsadku. bez przesady bo tak to byśmy nic nie jadły, nic nie piły i nic nie robily. Ja uwielbiam słodkie i zawsze lubiałam sobie zjeść coś słodkiego, a nawet codziennie teraz za to mało wcinam.
Wogóle to dzień dobry kobitki i Słodkiego Czwartku życzę SmacznegoJoJo86, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie popadajmy w jakąś manię... słodkiego nie wolno... alko nie wolno bo nigdy nie wiadomo czy się akurat nie udało albo nie uda za 2-3 dni... wysiłek po owulce to już strach bo co jeśli maluszek jest a wysiłek mu zaszkodzi itd... żyjemy cały czas w natłoku myśli "ciąża i dziecko" tym samym przestajemy być szczęśliwe same ze sobą... to że mamy problemy z zaciążeniem to nie znaczy że na wszystko musimy uważać - przecież gorzej będzie jak nasza psychika będzie się myślała "chcę pączka ale przecież mi nie wolno" niż zjemy te kilkaset kalorii i tym samym poprawimy sobie nastrój. Takie jest moje zdanie
Ja sama wciągnęłam dziś 3 i zero wyrzutów sumienia
Moja @ dała mi tak wczoraj popalić że cieszyłam się że pracuję w jednym zakładzie z mężem i mógł mi przywieźć "pieluchę" - po 1,5 w pracy zalało mnie tak jakbym była na siłowni 5h i to jeszcze w nocy a w nocy zawsze miała bardzo skąpe...agatka196, under_the_snow, rah, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka, aja lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Gosia to zapraszam
15min pracy ok 10zł wydane a szczęścia że hoho
te co aktualnie można kupić w sklepie to już nie to samo co w czasach naszej podstawówki... a te moje są lepsze niż te które pamiętamgosia86, rah, aja lubią tę wiadomość
Bruno 18.07.2017
Aleks 5.04.2019 -
Witamy sie Walentynkowo
Coś tu cisza ostatnimi czasy.
Mam do oddania za darmo 2 x bromergon(60tabletek) jak ktoś chce pisać
Edit: już zaklepany jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 11:58
-
Dziewczyny pięknych Walentynek Wam życzę :*
Ja nam zamiar obchodzić każde święto z kalendarza w tym roku więc na dzisiaj mam kino z przyjaciólką (tak,idziemy zobaczyć Mr Greya hehe), potem kręgle w większym gronie a na koniec domówka z % i pizzą więc baaardzo nietypowo, bo nie romantycznie, ale muszę się wyszaleć, bo przecież zaraz w ciąży będę
Miłego dnia Czarnobylki :*gosia86, agatka196, aja lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]