Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka@ wrote:Agatka, przetrwasz to i wszystko wróci do normy kochana.
Dziewczynki, mam pytanie...czy orgazm jest wskazany po owulce? Pytam, bo kurczę gdzieś słyszałam, że może utrudnić zagnieżdżanie...
Lenka orgazm jest zawsze wskazanyna pewno nie zaszkodzi
magda.o lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No właśnie laseczki...sama nie wiem, czy się cieszyć, czy się bać...
Orgazm to skurcze macicy...a jak wiadomo, skurcze nie są wskazane przy zagnieżdżaniu...już sama nie wiem.
Jestem 3 dni po owulce...a dziś rano miałam cudowny orgazm
Sorry za dosłowność
rah lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
A co do odpuszczenia w cyklu, w którym się zaszło...to ja niestety nie potwierdzę reguły.
2 cykle bez mierzenia, wykresu, obserwacji śluzu...kochanie się co 2-3dni...przy dobrych wynikach, niestety u nas nie zdało egzaminu...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dziewczyny, ale gdyby nie można było uprawiać seksu po owulacji to byłoby coś o tym bardziej słychać. A tak jedni mówią tak, drudzy inaczej. Nie wiem czy w to wieżyć, ale w głowie ta myśl ciągle się mi obija. Tym bardziej, że w zeszłym cyklu miałam książkowy wykres a nic z tego nie wyszło. Czy to wina serduszek po owulacji? Mam nadzieję, że nie.
-
Tak sobie myślę Madlenka...że jest mnóstwo kobiet, które nieświadomie zaszły w ciążę i zapewne nawet nie wiedząc, normalnie kochały się po owulce...
Także chyba nie wolno się dać zwariować...
-
Tak właśnie myślę że nie ma co popadać w paranoję
Gdy rok temu zaszłam w pierwszą ciążę to nawet dokladnie nie wiedziałam co do dnia kiedy była owu a seks był najlepszy
Teraz nawet już nie pamiętam co to orgazmale nagroda za celibat jest juz coraz bliżej
-
gosia86 wrote:Tak właśnie myślę że nie ma co popadać w paranoję
Gdy rok temu zaszłam w pierwszą ciążę to nawet dokladnie nie wiedziałam co do dnia kiedy była owu a seks był najlepszy
Teraz nawet już nie pamiętam co to orgazmale nagroda za celibat jest juz coraz bliżej
Gosia, to ja chociaż seks ostatnio mam udany
Kiedyś musi z tego wyjść piękna fasolka...musimy...
gosia86, aja, Eklerka lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Edzia trzeba się cieszyć z udanego seksu
Ja sobie odbiję po porodzie:)
Pewnie będzie jak pierwszy razi jak dziewica hahaha
Znaczy się...Twój małżonek będzie wniebowzięty, bo będzie tak ciasno
Heheheheh
Ostatnio chyba jestem aż za bardzo zboczona...
Chyba to po GreyuHahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 20:09
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Znaczy się...Twój małżonek będzie wniebowzięty, bo będzie tak ciasno
Heheheheh
Ostatnio chyba jest aż za bardzo zboczona...
gorzej jak po porodzie siłami natury będę miała rozklepichę hahahaha
Lenka@, madlenka lubią tę wiadomość
-
Widzę, że hormony buzują
miło się was czyta dziewczyny
pozdrowionka dla wszystkich Czarnobylek
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Lenka@ wrote:Znaczy się...Twój małżonek będzie wniebowzięty, bo będzie tak ciasno
Heheheheh
Ostatnio chyba jestem aż za bardzo zboczona...
Lenka a jak Ci sie podobał Grey? W kinie obok mnie siedziała para gdzies po 60-stce i w czasie akcji z kostką lodu facet ciągle się pytał kobity 'i jak, podoba ci sie to, hmmm chcialabys tak?' Troche to peszace dla mnie bylo heheLenka@ lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
magdalenka_ka wrote:Lenka a jak Ci sie podobał Grey? W kinie obok mnie siedziała para gdzies po 60-stce i w czasie akcji z kostką lodu facet ciągle się pytał kobity 'i jak, podoba ci sie to, hmmm chcialabys tak?' Troche to peszace dla mnie bylo hehe
Wiem, że są różne opinie...ale mnie się nawet podobał...może dlatego że lekko zboczona jestem hehehe. Najbardziej z filmu podobał mi się facet! Niezły hehehe !!Myszka86 lubi tę wiadomość
-
My bylismy z kolei na Snajperze w pon i goraco polecam. Na Grey'a chyba sie nie wybieram. Ksiazka mnie zniszczyla :p pewnie dlatego, ze z wyksztalcenia jestem tlumaczem, a w polskiej wersji pelno tlumaczeniowych "baboli"
W ogole dziewczyny, juz nie moge z tymi mdlosciami. Calkowicie stracilam apetyt, nawet jak jestem glodna to ciezko mi cokolwiek zniesc, bo zaraz i tam zwymiotuje. Ale trudno, dla dzidzi sie przemecze.
W ogole nie moglam sie powstrzymac i kupilam juz pierwsze body, skarpetki i pajacyk do spaniamatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
madlenka wrote:Właśnie się zastanawiam, czy się nie wybrać jutro...
A tak z innej beczki to dziwne dziwności u mnie w tym cyklu ...
Czemu dziwności kochana... ?Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...