Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuchna Kochana! Potwornie się cieszę kurcze coś w tym jest że zachodzi się w cyklu w którym się odpuszcza. Ja zaszłam w cyklu w którym odstawilam termometr, seksik co drugi dzień i nawet tak wyszło że nic na siłę nie było świeczkę też kilka razy odpaliłam więc kto wie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:34
magdalenka_ka, magda.o lubią tę wiadomość
-
magdalenka_ka wrote:Czarnobylki moje Kochane :* dziś na teście zobaczyłam dwie wyraźne aczkolwiek nietłuste kreski. Testy zmieniłam na lepszą firmę i mam nadzieję, że fasolka zostanie z nami na 9 pięknych miesięcy i mimo tych bladziochów wcześniejszych wszystko jest dobrze. tak więc dzisiaj oficjalnie postawiłam sobie plusika na wykresie :)dzisiejszy test był najwyraźniejszym do tej pory, więc chce być dobrej myśli :*
Dziękuję Wam za wszystko :*:*
Bardzo się cieszę kochana. Pięknych 9 miesięcy Ci życzę...
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
Haha, ja zaszlam, jak odstawilam termometr, a seksik byl raptem 4 razy w calym miesiacu! Jednsk magia grudnis podzialala.
olimama, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualny
-
Magdalenka gratulacje teraz tylko zostaje pozytywne myślenie
A u nas zaczeliśmy 11 tydzień i przyplatała sie cukrzyca ciażowa co jest dla mnie totalnym horrorem bo dieta daje mi w kość. Ciagle głodna chodzę
Poczekam jeszcze tydzień i ide do lekarza z tymi cukrami bo nie daje rady. Co bym nie zjadła to i tak źle. Cukier zawsze ponad norme
A tak po zatym ogromnie się cieszę że ten worek z groszkami się tak pięknie rozsypuje. Czekam z niecierpliwościa na kolejne zielone groszkimagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Madzia, gratulacje rośnijcie zdrowo
Jeszcze piękniej by się zrobiło w naszym wątku, gdybyśmy my - staraczki-weteranki zaciążyły.
Byliśmy kiedyś z mężem w Prokocimiu na badaniu na przeciwciała blokujące. Czekamy na wyniki, mają przyjść na maila najpóźniej 3 marca. Na 10 marca jesteśmy umówieni na konsultacje do lekarza. Jak tak czekaliśmy żeby się zarejestrować w dziale usług płatnych, to się napatrzyłam... powiem wam dziewczyny, ze mieć dziecko, to skarb. A mieć zdrowe dziecko, to jeszcze większy skarb.Ania1986, magda.o lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za wszystkie gratulacje, ale przyjmuję je z wielką rezerwą. Nadal się boję, że @ zaraz zawita...ale grunt to pozytywne myślenie. Dziewczyny mam kilka pytań, przepraszam, że tutaj ale jakoś nie mam jeszcze śmiałości dołączenia do fioletowej strony. Bo jakoś specjalnie ciążowo się nie czuję tylko od czasu do czasu piersi mnie bolą i jestem mega śpiąca. Do tego mam mega mega ochotę na kawę. Piję z ekspresu (z mielonych ziarenek). Wypiłam już dwie dzisiaj i chcę jeszcze czy faktycznie muszę ograniczać czy kierować sie tym na co mam ochote?
Olimama odnośnie świecy - musisz odpalić nową, różową świece i jak się bedzie palić myśl intensywnie o dzidzi, seksik też wskazany potraktowałam to w ramach żartu, ale coś tam się zadziało
Agatka współczuję cukrzycy[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Madziu mi lekarz powiedział że do dwóch filiżanek dziennie można
Mnie na szczęście odrzuciło całkowicie od kawy jeszcze w pierwszej ciąży wiec niedługo już będzie rok jak nie piję
Aja tak bardzo bym chciała żeby Wam weteranką w końcu się powiodło:*Lenka@, aja lubią tę wiadomość
-
Dziękuję.
Ja myślę że wszystko w granicach rozsadku. Ja np kawy nie lubię, ale herbate żłopałam litrami i tonami. Pytałam lekarza bo tylko po herbacie nie wymiotowałam to powiedział żę jeżeli czuje taka potrzebę to mogę pić tylko z rozsadkiem. Teraz herbaty też nie pije. Więc Madziu tak jak twój rozsadek podpowiada. A senność to szybko Cię nie opuści i lepiej zrobić drzemkę popołudniu. -
Magdalenka serdeczne gratulacje! Życzę Ci bardzo dużo spokoju i nudnej ciąży. Groszek za groszkiem u Czarnobylek, super może i niedługo mnie spotka to szczęście Życzę tego wszystkim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 16:08
magda.o lubi tę wiadomość
-
Magdalenka, tez jestem smakoszka kawy i pytalam lekarke moja. Powiedziala, ze w granicach rozsadku. Ja pije rano tylko, tyle, ze z mlekiem.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualnyAle się zielono zrobiło Super! jak przewijam stronę prawie same suwaczki Oby tak dalej
magdalenka trzymam mocno kciuki za nudną 9 miesięczną ciąże i szybki poród
Agatka196 byłaś na konsultacji u diabetologa? Kobiety w ciąży dostają się od razu na wizytę na nfz. Stosujesz zamienniki? Z tego co pamiętam, bo też miałam cukrzyce ciążową, trzeba jeść dużo zielonych warzyw bo one najlepiej likwidują cukier i staraj się częściej chodzić na spacery Głowa do góry to nic strasznego trzeba tylko stosować zdrową dietę co jest dobre i dla Ciebie i dla dzieciaczka
Ja od jutro zaczynam brać bromergon Powiem Wam, że nie idzie odróżnić bezowulacyjnego cyklu od normalnego...śluz płodny był, ból piersi również no i małpa w terminie w zasadzie. -
Magdalenko gratuluje!
Witaj Maandragora:)
I pozdrawiam wszystkie czarnobylki! Miłego weekenduMaandragora, Lenka@, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
-
Maadagora byłam u diabetologa. Dał wytyczne i naprawde się do nich stosuje. A tu klapa. Kazał obserwować cukry i jak będa skakać to wprowadzimy insuline.
Warzywa jadam naprawde w dużych ilościach jednak i tak cukier skacze zwłaszcza naczczo i po kolacji. No nic jakoś przetrwam to. -
Agatka, przetrwasz to i wszystko wróci do normy kochana.
Dziewczynki, mam pytanie...czy orgazm jest wskazany po owulce? Pytam, bo kurczę gdzieś słyszałam, że może utrudnić zagnieżdżanie...agatka196 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...