X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziękuję dziewczyny, za ciepłe słowa...
    Nawet nie przypuszczałam, że tyle z Was będzie pamiętało i tak zareaguje.
    Raz jeszcze dziękuję :*

Magdalenka, nie łam się kochana. Wiem, że jest ciężko...chyba każda z nas przechodzi takie "załamanie".
    Wierzę głęboko, że wszystko to minie jak ręką odjął i w końcu wszystko ułoży się tak, jak być powinno :*

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dzień dobry kochane!!
    Kurcze od ponad tyg ćwiczę codziennie na orbitreku i zauważyłam wczoraj ze mam spuchniete uda :(

Aniu, co znaczy spuchnięte uda??
    Mięśnie może po prostu są zbite :) ?

Fajnie, że ćwiczysz na orbitreku...ponoć uda i pośladki się pięknie kształtują na tym cudeńku :D :)

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda mi się powiększyły a na mięśnie to trochę za szybko, no nic zobaczymy co to dalej będzie ;)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :) pozwolicie,ze sie dolacze do Was? moj rocznik to 86 i zaczelismy z mezem starania o pierwszego dziudziulka :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    Gosia chyba mam gorsze dni i muszę je przeczekać. Niby wszystko ok, walentynki były superowe. Dziś znów będzie pełna chata ludzi - świętujemy Dzień Naleśnika ;) ale chyba ta cała sytuacja zaczyna mnie przerastać. Jutro mamy wizytę, ale wiem, że nic nowego nie wniesie. Pewnie skieruje nas do klinki i będę musiała czekać ze dwa miechy na wizytę :( wrócę jak mi humor wróci :*

A najlepsze jest to, że nikt ze znajomych się nawet nie domyśla. Tylko Wam tak smęcę :* sorry
    Magdalenko każdemu zdarzają się gorsze dni u mnie też był kiepski początek tygodnia lekki stres plus hormony równa się becząca baba no ale jakoś udało pozbierać się do kupy

Na poprawę humoru sprzedam wam zalecenia dla kobiet w ciąży od mojego teścia specjalisty medycyny telewizyjnej :)

Leżenie na plecach / na wznak jest zakazane w ciąży bo dziecku niewygodnie bo nasz kręgosłup dla dziecka jest jak kolce
    :D

Witam wszystkie nowe dziewczyny:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 06:20

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za ciepłe słowa :*

A teraz proszę o pomoc. wczoraj wieczorem nasikałam na test i drugackreseczka wyszła baaardzo słaba. Cien cienia. Ucieszylam sie, bo jak na wieczorne siuśki to ok. Mąż kreseczke też widział. Dziś powtórzyłam test o 4 rano,bo nie umialam już spac. Kreseczka pojawiła się od razu ale równie bladziutka? Czy gdyby to byla ciaza to nie powinna byc juz ciemniejsza bo test zrobiony z rana?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka niekoniecznie, bo to malutki odstep czasu, sa dwa wyjscia poczekac spokojnie dzien lub dwa i powtorzyc test oraz isc na bete gdzies gdzie wynik bedzie jeszcze dzis

trzymam kciuki

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • JoJo86 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Magdalenko! Ja tak jak pisałam kilkanaście dni temu na 3 testach miałam bladziutkie kreseczki a tylko na jednym wyszła mocniejsza mimo ze beta była już wysoka. Dokup jeszcze kilka testów innych firm, jak wyjdą też nawet najbladsze kreski to na na pewno to to! Który masz dzień cyklu? Jejku czekam niecierpliwe na wiadomość od Ciebie!

uwo943r8xa2yg4kz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka po cichu gratuluje! :) mi też pierwszy test wyszedł z bladą krececzką 3 dni po terminie @ :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:56

• JoJo86 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie i mam pęcherzyk :) na serduszko jeszcze za wcześnie mam przyjść za dwa tyg. Dostałam luteinę dowcipnie i acard profilaktycznie ze względu na wcześniejsze poronienie.

Maandragora, agatka196, gosia86, magdalenka_ka, under_the_snow lubią tę wiadomość

uwo943r8xa2yg4kz.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka kup innej firmy test i zrób jutro rano. A najlepiej jakbyś miała okazję skoczyć na bete. Trzymam kciuki :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka test innej firmy najlepiej jutro rano
    Dzisiejszy może być taki sam jak ten z wczoraj bo beta przyrasta po okolo 46h
    Ale już Ci gratuluję:*
    Jojo ja tez nie widziałam serduszka na pierwszej wizycie wszystko będzie dobrze:*

JoJo86 lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka oczywiście daj znać jak powtórzysz test bo my tu wszystkie niecierpliwie będziemy czekać i mocno ściskać kciuki :*

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • JoJo86 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja też siedzę jak na szpilkach i co chwilę patrzę czy Magda coś napisała ;)

szpilka, gosia86 lubią tę wiadomość

uwo943r8xa2yg4kz.png

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i już melduję :* siknęłam na dwa różne testy i na dwóch są cienie cieni. Te kreski są tak jasne, że aparat ich nie uchwyci. Testy o czułości 20 i 25. Rano powtórka. Trzymajcie kciuki proszę :* i dziękuję za wszystko :* dziś już 30dc i trochę się martwię, że kreseczki są takimi widmami...

gosia86, agatka196, Lenka@ lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu :* spokojnie moje krechy tez nie były super mocne i na paskowym z allegro ledwo widoczne
    Najważniejsze że są:*
    Jeju nie masz pojęcia jak się cieszę:* <3
    Czekam na sikanca z rana
    Bo na betę nie masz szans?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia niestety bety w tym kraju nie robią :( ale pewnie wszystko się okaże w ciągu kilku kolejnych dni...oby tylko kreseczki ciemniały...

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia mocno trzymam kciuki za ciemniejące kreseczki :*
    I wiesz może to i lepiej ze nie praktykują oni bety bo to naprawdę chyba najbardziej stresujące badanie jakie robiłam do tej pory w swoim życiu

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • JoJo86 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia Kochana bardzo się cieszę i ciągle trzymam kciuki! Zobaczysz, że z każdym dniem te kreski nabiorą intensywności :) to fakt beta jest bardzo stresujacym badaniem, szczęśliwe te kobitki które nawet nie wiedzą co to jest ;)

uwo943r8xa2yg4kz.png

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki mam nadzieję, że tak będzie. Jak tylko zaczną ciemnieć, to zacznę się cieszyć. Narazie podchodzę do tego z ogromnym dystansem. Kochane jesteście :*

gosia86, JoJo86 lubią tę wiadomość

‹‹ 547 548 549 550 551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ