Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny, za ciepłe słowa...
Nawet nie przypuszczałam, że tyle z Was będzie pamiętało i tak zareaguje.
Raz jeszcze dziękuję :*
Magdalenka, nie łam się kochana. Wiem, że jest ciężko...chyba każda z nas przechodzi takie "załamanie".
Wierzę głęboko, że wszystko to minie jak ręką odjął i w końcu wszystko ułoży się tak, jak być powinno :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ania1986 wrote:Dzień dobry kochane!!
Kurcze od ponad tyg ćwiczę codziennie na orbitreku i zauważyłam wczoraj ze mam spuchniete uda
Aniu, co znaczy spuchnięte uda??
Mięśnie może po prostu są zbite?
Fajnie, że ćwiczysz na orbitreku...ponoć uda i pośladki się pięknie kształtują na tym cudeńku
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka wrote:Gosia chyba mam gorsze dni i muszę je przeczekać. Niby wszystko ok, walentynki były superowe. Dziś znów będzie pełna chata ludzi - świętujemy Dzień Naleśnika
ale chyba ta cała sytuacja zaczyna mnie przerastać. Jutro mamy wizytę, ale wiem, że nic nowego nie wniesie. Pewnie skieruje nas do klinki i będę musiała czekać ze dwa miechy na wizytę
wrócę jak mi humor wróci :*
A najlepsze jest to, że nikt ze znajomych się nawet nie domyśla. Tylko Wam tak smęcę :* sorry
Na poprawę humoru sprzedam wam zalecenia dla kobiet w ciąży od mojego teścia specjalisty medycyny telewizyjnej
Leżenie na plecach / na wznak jest zakazane w ciąży bo dziecku niewygodnie bo nasz kręgosłup dla dziecka jest jak kolce
Witam wszystkie nowe dziewczyny:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 06:20
-
Dziewczyny dziękuję za ciepłe słowa :*
A teraz proszę o pomoc. wczoraj wieczorem nasikałam na test i drugackreseczka wyszła baaardzo słaba. Cien cienia. Ucieszylam sie, bo jak na wieczorne siuśki to ok. Mąż kreseczke też widział. Dziś powtórzyłam test o 4 rano,bo nie umialam już spac. Kreseczka pojawiła się od razu ale równie bladziutka? Czy gdyby to byla ciaza to nie powinna byc juz ciemniejsza bo test zrobiony z rana?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kochana Magdalenko! Ja tak jak pisałam kilkanaście dni temu na 3 testach miałam bladziutkie kreseczki a tylko na jednym wyszła mocniejsza mimo ze beta była już wysoka. Dokup jeszcze kilka testów innych firm, jak wyjdą też nawet najbladsze kreski to na na pewno to to! Który masz dzień cyklu? Jejku czekam niecierpliwe na wiadomość od Ciebie!
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie i mam pęcherzyk
na serduszko jeszcze za wcześnie mam przyjść za dwa tyg. Dostałam luteinę dowcipnie i acard profilaktycznie ze względu na wcześniejsze poronienie.
Maandragora, agatka196, gosia86, magdalenka_ka, under_the_snow lubią tę wiadomość
-
Magdalenka test innej firmy najlepiej jutro rano
Dzisiejszy może być taki sam jak ten z wczoraj bo beta przyrasta po okolo 46h
Ale już Ci gratuluję:*
Jojo ja tez nie widziałam serduszka na pierwszej wizycie wszystko będzie dobrze:*JoJo86 lubi tę wiadomość
-
Jestem i już melduję :* siknęłam na dwa różne testy i na dwóch są cienie cieni. Te kreski są tak jasne, że aparat ich nie uchwyci. Testy o czułości 20 i 25. Rano powtórka. Trzymajcie kciuki proszę :* i dziękuję za wszystko :* dziś już 30dc i trochę się martwię, że kreseczki są takimi widmami...
gosia86, agatka196, Lenka@ lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]